Καθαρό φορσκολίνη Απόσπασμα απώλεια βάρους – Πολύ φθηνότερα

Καθώς ο αριθμός μας ένα προϊόν για την φορσκολίνη, καθαρή φορσκολίνη Απόσπασμα από livewell Labs έχει περάσει από τον έλεγχο στην ποιότητα, κόστος, κριτικές πελατών, εγγύηση και την εξυπηρέτηση των πελατών. Αν ψάχνετε για ένα φορσκολίνη προϊόν Έρευνα Καταναλωτών συμφωνεί πλήρως με καθαρό Φορσκολίνης Απόσπασμα από livewell Labs. Αυτό το προϊόν παίρνει σφραγίδα μας έγκρισης.

Εάν έχετε ψάξει για ένα συμπλήρωμα που μπορεί να σας βοηθήσει εύκολα να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας, την αύξηση της θερμογένεσης στο σώμα σας να λιώσει το λίπος όπου μπορεί να κρυφτεί, και θα σας δώσει την έξτρα δύναμη της θέλησης που χρειάζεστε για να ελέγχουν καλύτερα την όρεξή σας και τους πόθους σας – όλα χωρίς να επηρεάζει αρνητικά βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα για την υγεία σας – έχετε καμία αμφιβολία σκοντάψει επάνω τις υποσχέσεις Καθαρό φορσκολίνης για την απώλεια βάρους.

Αυτό το 100% all-φυσικό συμπλήρωμα υπόσχεται να προσφέρει το είδος της αλλαγής παιχνιδιού απώλεια βάρους αποτελέσματα που έχετε ψάξει για όλους, ενώ την εξάλειψη των δυνητικά επικίνδυνες παρενέργειες που μπορεί να είχε να αντιμετωπίσει, όταν χρησιμοποιείτε συμπληρώματα απώλειας βάρους χημικά που βασίζεται.

Ας ελπίσουμε ότι από τη στιγμή που θα τελειώσετε με αυτή τη γρήγορη ανασκόπηση Καθαρό Φορσκολίνης καταλαβαίνετε τα μεγάλα οφέλη είναι εκεί για να ξέρετε για το προϊόν αυτό, καθώς και – αν δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να πραγματικά να χάσετε βάρος, και στη συνέχεια να κρατήσει αυτό το βάρος μακριά σας σώμα, μια για πάντα!

Τι είναι φορσκολίνη;

Εξάγεται από το φυτό Coleus forskohlii, φορσκολίνη είναι μια χημική ένωση που είναι ήδη χρησιμοποιηθεί για αιώνες σε διάφορες μορφές της φυσικής ιατρικής. Μπορεί να ακούσετε να αναφέρεται επίσης εναλλακτικά με το όνομα φυτικής ή ως borforsin, Coleus, forskohlii ή Coleus barbatus.

Ιστορικά, Coleus forskohlii έχει χρησιμοποιηθεί στη Βραζιλία, την ανατολική και κεντρική Αφρική, την Ινδία και άλλες ασιατικές χώρες. Λέγεται συχνά ότι είναι ένα σημαντικό μέρος της ιατρικής Ayurvedic, ένα χιλιετίες παλιά θεραπευτική επιστήμη και που εστιάζει στην ολότητα και ολόκληρης της υγείας του σώματος. Forskolin έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία καρδιακών προβλημάτων, πεπτικές διαταραχές, δερματικές βλάβες (όπως εγκαύματα ή τεμάχια), δερματικές παθήσεις (όπως το έκζεμα και η ψωρίαση), λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTI), το άσθμα και διάφορες άλλες συνθήκες.

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Πιο πρόσφατα, είναι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστημονική έρευνα, λόγω της ικανότητάς του να ενεργοποιεί τη συσσώρευση cAMP. (15) Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Λοιπόν, cAMP (ή κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη) είναι ένας «δεύτερος αγγελιοφόρος» ότι οι επιπτώσεις διάφορες βιολογικές διαδικασίες. Αυτοί οι δεύτεροι αγγελιοφόροι είναι υπεύθυνοι για τη βοήθεια κυττάρων σας να καταλάβει πώς να επεξεργαστεί τα μηνύματα των διαφόρων «πρώτη αγγελιοφόροι», όπως επινεφρίνη ή σεροτονίνης. Οι πρώτοι αγγελιοφόροι αρχίζουν κυτταρικές διεργασίες, και στη συνέχεια το δεύτερο κλητήρες ενεργούν ως μεταφραστές σε κυτταρικές διεργασίες μέσα στο σώμα σας.

Η ενεργοποίηση της cAMP είναι σημαντικό γιατί cAMP βοηθά στη ρύθμιση της γλυκόζης του αίματος και τα επίπεδα λίπους του μεταβολισμού.

Πώς λειτουργεί?

Enzyme αδενυλύλ κυκλάση ενεργοποιείται από φορσκολίνη. Αυτή η πρωτεΐνη εμπλέκεται στην εκτέλεση ουσίες σημάδια από το εξωτερικό ενός κυττάρου, στο εσωτερικό ενός κυττάρου μέσω της κυτταρικής μεμβράνης. Η κατασκήνωση είναι ένα ζωτικής σημασίας αγγελιοφόρος σε πολλές βιολογικές διαδικασίες. Είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά επιδράσεις των ορμονών όπως η αδρεναλίνη, η οποία δεν θα μπορούσε να περάσει διαμέσου των κυτταρικών μεμβρανών, στο εσωτερικό του κυττάρου. Αργότερα και παίζουν ρόλο στη διαχείριση της ζάχαρης, γλυκογόνου και στο μεταβολισμό των λιπιδίων.

Υπήρχε μόνο ένα κριτές επιστημονική μελέτη που έχει εκτυπωθεί στο επιστημονικό περιοδικό, για να επιστρέψει στη σκηνή. Αυτή η μελέτη κατέδειξε σημαντικές επιπτώσεις στο παχύσαρκους και υπέρβαρους άνδρες. Επίσης, αυξημένα επίπεδα στον ορό της τεστοστερόνης και η καθαρή οστική μάζα σε παχύσαρκους και υπέρβαρους ανθρώπους. Κάποιος πρέπει να αναλάβει παρατήρηση ότι η έρευνα διεξήχθη μόνο για παιδιά! Μόνο μία επιστημονική μελέτη δεν είναι σίγουρα αρκετά επαρκής για να αποδείξει την αξιοπιστία ενός προϊόντος διατροφής συμπλήρωμα.

Οφέλη από φορσκολίνη

Βοηθώντας στη μείωση του βάρους

Εκτός από την τήξη μακριά επίμονο λίπος της κοιλιάς, εκχύλισμα φορσκολίνη αυξάνει την παραγωγή ορμονών του θυρεοειδούς. Ως αποτέλεσμα, το μεταβολισμό του σώματος παίρνει μια εσωτερική ώθηση και περισσότερες θερμίδες να καούν στη διαδικασία.

Anti-γλαυκώματος Όταν χρησιμοποιείται εσωτερικά και εξωτερικά

Το γλαύκωμα είναι η νούμερο ένα αιτία μόνιμη τύφλωση στον κόσμο, σύμφωνα με MedicinePlus. Μια πρόσφατη μελέτη για τη χρήση των οφθαλμικών σταγόνων με 15g της Φορσκολίνης σε ασθενείς με γλαύκωμα συνάψει μια θετική τάση.

Η ομάδα που εκτίθεται σε βοτάνου στην ιατρική τους παρατηρήσει μια μείωση κατά 20% της πίεσης εσωτερικού-ματιού μετά από 40 ημέρες.

Διαχείριση Αλλεργία

Μια άλλη χρήση του Coleus Forskolii στηρίζεται στην αγωγή αλλεργικών αντιδράσεων. Μια μελέτη δείχνει την αποτελεσματικότητα της παρούσας συμπλήρωμα απώλειας βάρους σε αναφυλακτικό σοκ σε ανθρώπους. Οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι τα στοιχεία στην Φορσκολίνης μειώσετε την ποσότητα των αλλεργιογόνων στην κυκλοφορία του αίματος κατά την κρίσιμη στιγμή. Παρατηρεί ότι η διάμετρος του πνεύμονα αυξηθεί μετά συμπληρωματική πρόσληψη του, κάνοντας αυτό το βάρος συμπληρώματα απώλειας πολύτιμη για τους ασθενείς με άσθμα.

Στήριξη ένα σύστημα υγιή Καρδιαγγειακό

Coleus Forskolii έχει άμεσο αντίκτυπο στην μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης. Υπάρχουν πολλές μελέτες που έγιναν σε ισχύ αυτό το φυσικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους για αναζωογόνηση καρδιακού ιστού στην πεθαίνουν ζώα. Είναι ένα διεγέρτη του εμφράγματος του ενζύμου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο θάλαμο της καρδιάς. Φορσκολίνη λειτουργεί με την παραγωγή μιας ισχυρότερης καρδιακό παλμό και τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Με τον τρόπο αυτό, την πίεση του αίματος ρέει ομοιόμορφα, χωρίς να καταστρέφει την καρδιά.

Στήριξη σωστή λειτουργία ορμόνη

Coleus Forskolii είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους που μπορεί να υποστηρίξει την κανονική λειτουργία των ορμονών σας σε ένα λεπτό τρόπο. Συμπληρώματα φορσκολίνη ενδιαφέρουν κυρίως υψηλής αιτούντες απόδοσης, που θέλουν να προκαλέσουν φυσικό λίπος έγκαυμα, ενώ η διατήρηση της μυϊκής μάζας. Παρά το γεγονός ότι, δεδομένης φυσική τάση της να βελτιώσει αόρατο συνθήκες, Coleus Forskolii μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με τους εξής τρόπους:

  • Υποστήριξη υγιείς συνήθειες ύπνου
  • να βελτιώσει την πέψη
  • Αύξηση υγιή δραστηριότητα καύση λίπους
  • Υποστηρίξτε το ουροποιητικό σύστημα
  • Υποστηρίξουν την υγιή επίπεδα τεστοστερόνης
  • Βελτίωση των επιπέδων ενέργειας

Πώς να χρησιμοποιήσετε φορσκολίνη

Η φορσκολίνη μπορεί να βρεθεί σε διάφορες μορφές. Over-the-counter σκόνη φορσκολίνης είναι διαθέσιμο σε μορφή συμπληρώματος. Μπορεί επίσης να προβλέπεται σε μορφή σκόνης μέσω συσκευής εισπνοής (για το άσθμα) ή να εγχέεται απευθείας μέσα στο μάτι σαν μέρος μιας θεραπευτικής αγωγής του γλαυκώματος.

Όπως και πολλά συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως για την απώλεια βάρους, υπάρχουν πολλές irreputable εταιρείες που πωλούν ό, τι ισχυρίζονται ότι είναι φορσκολίνη εκχύλισμα που είναι επικίνδυνες και περιέχουν ανώνυμο συστατικά. Πρότεινα καθαρή φορσκολίνη, αν επιλέξετε να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας. Για λόγους ασφαλείας, είναι σημαντικό μόνο για τα συμπληρώματα αγορά από αξιόπιστες εταιρείες, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες δοσολογίας και να λάβει αυτά τα συμπληρώματα υπό την επίβλεψη του γιατρού σας.

Μόνο οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσει εισπνεόμενα ή ενδοφλέβια φορσκολίνη. Αν πιστεύετε ότι αυτές οι θεραπείες μπορεί να είναι επωφελής για σας, παρακαλούμε δείτε τον γιατρό σας.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Είναι ασφαλές

Εάν έχετε δώσει προσοχή στον κόσμο των συμπληρωμάτων απώλειας βάρους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα που έχετε καμία αμφιβολία μάθει ότι υπάρχουν μια χούφτα των συμπληρωμάτων που έχουν απαγορευθεί εντελώς για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της επικίνδυνης και ακόμη και δυνητικά θανατηφόρα παρενέργειες που προκάλεσαν ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος.

Η εφεδρίνη είναι ο μεγαλύτερος παραβάτης, και έχει απαγορευτεί η χρήση της για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα – αλλά ένα μεγάλο μέρος της στίγμα που εφεδρίνη έφερε στον κόσμο συμπλήρωμα βάρους έχει παραμείνει.

Ευτυχώς, σε αντίθεση με την εφεδρίνη (και η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων ανθρωπογενών χημικών κοκτέιλ στον κόσμο απώλειας βάρους), δεν έχετε ποτέ επικίνδυνες παρενέργειες εκτροχιασμό υγεία σας ή την ευεξία σας όταν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε καθαρό φορσκολίνη.

Όπως τονίστηκε παραπάνω, αυτό είναι ένα 100% all-φυσικό διαμόρφωση όλων των φυσικών συστατικών – το είδος των συστατικών που δεν πρόκειται να σπέρνουν τον όλεθρο στο σώμα σας, τα είδη των συστατικών που δεν πρόκειται να σας υποβάλει σε επικίνδυνες παρενέργειες έρχονται στα είδη των συστατικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά από τώρα μέχρι το τέλος για πάντα, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον τρόπο που το σώμα σας αισθάνεται ή τη μακροπρόθεσμη υγεία ελπίζετε να απολαύσετε.

Δεν παίρνει πολύ καλύτερα από αυτό!

Παρενέργειες?

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες με φορσκολίνη για την απώλεια βάρους είναι ήπια διάρροια. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη κίνηση περισταλτισμό στο γαστρεντερικό σωλήνα κατά τη διάρκεια της ταχείας πέψης.

επίδραση Coleus Foskolii για τον μεταβολικό ρυθμό, επιτρέπει την τροφή για να αφομοιώσει σε ένα υψηλότερο ποσοστό, τονώνοντας έτσι έκκριση δραστηριότητες. Επιπλέον, η χρήση αυτού του βάρους συμπλήρωμα απώλειας για άτομα με επίπεδα εκ φύσεως έχουν χαμηλή πίεση του αίματος. Ως μέρος της αρχαίας ιατρικούς σκοπούς, Coleus Forskolii μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση σε άτομα με υπερτασικούς θέματα.

Όποιος θέλει να σταθεροποιηθεί άνω του μέσου όρου των αρχείων των επιπέδων της BP μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ενίσχυση απώλεια βάρους. Ωστόσο, για όσους βιώνουν περιόδους υπότασης (BP κάτω από 90 συστολική / διαστολική 60) θα πρέπει να είναι κουρασμένος από την κατανάλωση αυτού του συμπληρώματος απώλεια βάρους.

Μαρτυρίες Αξιολόγηση Χρηστών

«Περίμενα ένα μήνα για να κάνει κριτική μου και έχω να πω ότι είμαι αρκετά επιτίθενται. Έχω μόλις ήδη λάβει δύο από αυτά τα χάπια την ημέρα και έχουν χάσει 9 κιλά, χωρίς καν να αλλάξει η διατροφή μου ή άσκηση ρουτίνας. Κουμπί τζιν μου χωρίς ένα την καταπολέμηση και πάλι!» – Τζέρι Γ

«Το λατρεύω! Είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Απλά το πάρετε με φυσιολογική φάρμακά μου. Είναι πραγματικά βοήθησε με το επιπλέον λίπος στην κοιλιά, που έχει κρέμονται γύρω μου για χρόνια. Δοκίμασα τα πάντα, από κρίσιμες στιγμές για τη διατροφή γκρέιπφρουτ. Αυτό βοήθησε να κρατήσει η λαχτάρα μακριά πάρα πολύ. Μεγάλο προϊόν! Θα αγοράσει πάλι !!» Danielle Γ

“Το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών πραγματικά με βοήθησε πολύ. Είχα έναν τόνο των ερωτήσεων δεδομένου ότι έχω μια διαταραχή του θυρεοειδούς. Ο γιατρός μου ενέκρινε το συμπλήρωμα αν και μου πήρε την έναρξή μου μόλις πάνω από τρεις και πριν από δυόμισι εβδομάδες. Έχω χάσει 11 κιλά μέχρι τώρα. είναι μόνο η αρχή, αλλά είναι νέο ξεκίνημα μου.» Selena L.

Αγοράστε τώρα φορσκολίνη!

«Απλά το αγοράσει και να το δοκιμάσετε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά το λίπος που κάθεται στο … κοιλιά σας. Αυτή ήταν η σκέψη μου όταν τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω. Είμαι τόσο χαρούμενος που έκανα. Έχω δει την πτώση κλίμακα με συνέπεια και αυτό είναι το κίνητρο που χρειαζόμουν για να συνεχίσω Ποτέ μην εγκαταλείπεις τον εαυτό σας Μπορείτε να το κάνετε “-… Stacy M.

συμπέρασμα

Φορσκολίνη απώλεια βάρους έχει αποκτήσει δημοτικότητα στο γεγονός ότι έχει προωθηθεί και σημείωσε οδήγησης και να ενισχύσει την απώλεια βάρους. Μελέτες in vitro έχουν δείξει στο ότι η φορσκολίνη διεγείρει τη λιπόλυση, η οποία είναι η κατάρριψη των λιπών στα λιποκύτταρα. Ιστορικά φορσκολίνη έχει προωθηθεί στην απώλεια βάρους και έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παθήσεων της αύξησης του βάρους.

Επιπλέον, οι ερευνητές και οι επιστήμονες στο Penn State University College of Medicine έχουν διαπιστώσει ότι πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν χαμηλότερη από την κανονική παραγωγή cAMP. Αυτό το χαμηλότερο επίπεδο cAMP έδειξε αρχικά την δύναμη που θα μπορούσε να έχει φορσκολίνης στην οδήγηση μέχρι την παραγωγή cAMP σε φορσκολίνη για την απώλεια βάρους.

Με βάση αυτά τα ευρήματα και in vitro μελέτες, οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι η φορσκολίνη μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας απώλειας βάρους, ειδικά για εκείνους με μειωμένη παραγωγή των επιπέδων της cAMP. Υπήρξε περισσότερα στοιχεία που παρουσίασαν απώλεια βάρους οφείλεται στο γεγονός ότι η φορσκολίνη ενισχύθηκε μέχρι τα επίπεδα cAMP σε ασθενείς που διεξήγαγε το πείραμα απώλεια βάρους.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »