Πώς μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα με φορσκολίνη

Έχετε πραγματικά πολύ πιθανό το κεφάλι σχετικά με φορσκολίνη αφαιρέσετε σήμερα το 2017, αλλά ίσως άγνωστο το πώς ακριβώς το εκχύλισμα είναι ευεργετική για την απώλεια βάρους. Δεν πρέπει να δοκιμάσετε κάθε είδους προϊόντων, χωρίς την κατανόηση συγκεκριμένα ακριβώς πώς λειτουργεί και αν είναι σωστό για σας, ώστε να καταστεί δυνατή επανεξετάσει κάποια φορσκολίνη αξιολογεί από αυθεντικούς ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει φορσκολίνη για την αποτελεσματική αδυνατίσετε.

Forskolin είναι ένα φυτό που μοιάζει πολύ με το νοικοκυριό δυόσμο και θεωρείται ένα all-φυσικό συμπλήρωμα. Forskolin είναι μια τύπων του ινδικού φυτού Coleus που έχει αναπόσπαστο μέρος στην παλιά ινδική φαρμακευτική αγωγή για πολλά χρόνια. Coleus επεκτείνεται σε άνετους χώρους όπως η Ινδία, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη. Ήταν gettinged το πρότυπο φορές για τη θεραπεία καρδιακών παθήσεων όπως η στηθάγχη, καθώς και η υπέρταση, καθώς και θέματα του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα. Όταν παίρνετε καθαρή φορσκολίνη ουσία από το στόμα ασχολείται με το πρόβλημα του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος κλπ Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ασκούν σε καθημερινή βάση για να έχουν εντυπωσιακά προκύψουν από αυτή την αφαίρεση. Παρ ‘όλα αυτά, αναμιγνύεται με μια φυσική κατάσταση, καθώς και καρδιο πρόγραμμα, θα δημιουργήσει αποτελέσματα που απλά θα μπορούσε να σας εκπλήξει.

Φορσκολίνη Κριτικές & Αποτελέσματα

Με υποβάλλονται σε μια ευρεία επιλογή των τρεχουσών όσο και επικυρωμένα επιμέρους αξιολογήσεις, είναι απλό να δούμε ένα σχέδιο για το τι θέσεις εργασίας και τι ακριβώς δεν το κάνει με φορσκολίνη.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν χρήση Φορσκολίνης έχουν πράγματι αναφερθεί μείωση του βάρους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι Φορσκολίνης ήταν ο κύριος λόγος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Λόγω του γεγονότος ότι αρκετά από τους χρήστες είχαν αλλάξει διατροφή τους συνολικά ή / και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα άσκησης.

Περίπου οι μισοί από τους αναθεωρητές έχασε σχετικά 2-3 κιλά. η πρώτη εβδομάδα, ενώ το άλλο μισό έπεσε το βάρος σε μια πιο αργή ή ίσως και μεγαλύτερη ταχύτητα.

Πολυάριθμες σχολιαστές ανέφεραν ότι έκαναν παρατηρήσετε μια μείωση στην όρεξη και ακόμη περισσότερη ενέργεια κατά τη λήψη φορσκολίνη.

Οι περισσότερες από τις αποτελεσματικές αναθεωρητές ανέφερε επίσης συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης στη ρουτίνα τους, αλλά και η κατανάλωση αλκοόλ άφθονο νερό.

Ένα ακόμη χρήσιμο δείκτη από άτομα που ήταν να ενθαρρύνουν τους πελάτες να λάβουν Φορσκολίνης στην π.μ. προτίμηση νωρίς το πρωί για 10 έως 20 λεπτά πριν από το πρωινό γεύμα. Σημείωση: Αν δεν αναλάβει το στομάχι σας μπορεί να διαχειριστεί Forskloin σε έναν κενό στομάχι – βεβαιωθείτε να καταναλώνουν προτέρων.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε αυτή την ανησυχία με τους χρήστες οι οποίοι έπαιρναν και τα δύο αντι downers και φορσκολίνη – ανακαλύπτουν περισσότερα κατάθλιψη. Βεβαιωθείτε για να μιλήσετε με το γιατρό σας αν έχετε για την καταπολέμηση χάπια πριν από τη λήψη Forskoling. Παρ ‘όλα αυτά, εμείς προσωπικά δεν προτείνω τη λήψη Φορσκολίνης ενώ αντι κατευναστικά.

Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των Forsklin αξιολογήσεις είναι συντριπτικά μεγάλη. Θα εντοπίσετε πολλά μαρτυρίες από τους χρήστες που δεν έχουν προσπαθήσει Φορσκολίνης, αλλά θέλουν να είναι, αλλά περιμένουν λόγω ότι είναι πιθανόν να λαμβάνουν υψηλή φάρμακα πίεσης του αίματος, θα μπορούσαν να έχουν διαβήτη, και ούτω καθεξής. Διστάζουν ότι θα μπορούσε να παρέμβει.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάρετε αυτές τις ανησυχίες, καθώς και τις ανησυχίες με το γιατρό σας πριν από τη λήψη φορσκολίνη. Παρά το γεγονός ότι, Forskolin είναι φυσικό, αλλά και είστε πιθανώς αποκτήσετε το πρόστιμο από πολλούς γιατρούς. Ακόμα, είναι πολύ σημαντικό για να το αξιολογήσετε με έναν γιατρό, μαζί με κάνει προσωπικά σας ερευνητική μελέτη.

Πιστεύουμε στη χρήση Φορσκολίνης μαζί με ένα πρόγραμμα προπόνηση, καλύτερη κατανάλωση ρουτίνες, μια πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τους πολύ καλύτερα και πολύ πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

Οφέλη του Τύπου φορσκολίνη

Τώρα που καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί φορσκολίνη όταν λαμβάνεται ως θεραπευτική αγωγή διατροφής, που ουσιαστικά σήμερα όλα τα πλεονεκτήματα εκεί έξω. Έτσι, για να συνοψίσω – στο επόμενο μέρος, μιλάμε για κάθε ένα από τα πλεονεκτήματα της φορσκολίνη σε κάθε μέθοδο είναι εφικτό, συμπεριλαμβανομένων:

Αγοράστε φορσκολίνη δωρεάν 1 μπουκάλι!

Body Fat Loss

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, μελέτες έχουν ουσιαστικά επιβεβαιώσει ότι φορσκολίνη είναι υπέροχο για την απώλεια σωματικού λίπους σε υπέρβαρα και υπέρβαροι άνδρες και γυναίκες. Παρ ‘όλα αυτά, ο τύπος φορσκολίνη είναι σίγουρα κατάλληλο για επαγγελματίες αθλητές καθώς και bodybuilders που σκοπεύουν να max έξω για τα αποτελέσματά τους, αλλά και να χάσουν σωματικό λίπος, διατηρώντας παράλληλα μυϊκό ιστό τους μυϊκή μάζα.

Επίσης, τα άτομα με φυσιολογικό βάρος θα μπορούσε να λάβει τη φορσκολίνη συμπλήρωμα κατά την άσκηση για να ενισχύσει τα αποτελέσματα, αλλά και να κάψει ακόμα περισσότερο σωματικό λίπος.

Αναψυχής των αρτηριών και Άλλα λείων μυϊκών ιστών (που αποτελείται από την καρδιά).

Το κυτταρικό κυκλικό ΑΜΡ (cAMP) ανυψώνεται με τα συμπληρώματα της φορσκολίνης. Αυτό επιφέρει ένα ευρύ φάσμα των αποτελεσμάτων – ένα εκ των οποίων είναι η χαλάρωση όλων των αρτηριών που οδηγεί σε σταθερή ροή του αίματος και τη μυϊκή μάζα ομαλή. Έτσι, ο τύπος φορσκολίνη επηρεάζει σίγουρα την μυϊκή μάζα και πέρα ​​από τη διατήρησή τους άπαχο, το κυκλικό AMP που βρίσκεται μέσα πραγματικά κάνει τους υγιεινή και ισορροπημένη, αλλά και διαφημίζει ένα σταθερό χαρακτηριστικό.

Βρογχικό άσθμα και αλλεργίες

Υπάρχουν πολλά φάρμακα εκεί έξω που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των αλλεργιών και βρογχικό άσθμα. Πολλοί από αυτούς έχουν δημιουργηθεί για να αυξήσουν τα επίπεδα cAMP – κάτι που φορσκολίνη κάνει κανονικά καθώς και οι πράξεις κατ ‘ευθείαν με. Ως εκ τούτου, η φορσκολίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της για την πρόληψη και επίσης να ασχοληθεί με πολλούς διαφορετικούς τύπους αλλεργικών αντιδράσεων συμπεριλαμβανομένου του βρογχικού άσθματος.

Μαζί με αυτό το τύπο φορσκολίνη είναι αποτελεσματική για τη χαλάρωση των αρτηριών, τα οφέλη αυτά προκαλούν βρογχοδιαστολή – η οποία είναι μια διαδικασία που επεκτείνει την αναπνευστική ικανότητα των πνευμόνων, που τους καθιστά πολύ πιο υγιεινό και αποφεύγοντας τα πολυάριθμα προβλήματα από το να συμβεί.

Καρδιαγγειακή υγεία και ευεξία

Forskolin έχει πράγματι χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία καρδιαγγειακών προβλημάτων για πολύ. Από υψηλή αρτηριακή πίεση σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και στηθάγχη, φορσκολίνη μειώνει την πίεση του αίματος, ενώ τόνωση της συσταλτικότητας της καρδιάς, η οποία οδηγεί σε χαλάρωση του συνόλου των αρτηριών και μια ενισχυμένη δύναμη σύσφιξης της καρδιάς όπως ένα μυ. Η ροή του αίματος είναι επίσης ενισχύεται, καθώς και η ανάρρωση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο βελτιώνεται.

Το γλαύκωμα και η αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση

Ενισχυμένη η ενδοφθάλμια πίεση είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, η οποία λαμβάνει χώρα στα μάτια και μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη τύφλωση αν αφεθεί αφύλακτο. Από την άλλη πλευρά, το γλαύκωμα είναι ένας λόγος για την αισθητική ζημιά η οποία προσδιορίζεται από νευρικές βλάβες και προκαλεί απώλεια του οπτικού πεδίου, λάμψη και ακόμη και τον πόνο στα μάτια. Είναι πολύ κοινό και μία από τις κύριες αιτίες απώλειας της όρασης στο ανώτερο.

Τι φορσκολίνη κάνει είναι να σταματήσει και να ασχοληθεί και με τα δύο από αυτά το πρόβλημα. Οι μειώσεις μάτι Forskolin που περιλαμβάνουν 1% φορσκολίνη έχουν πράγματι αποδειχθεί ότι είναι αξιόπιστα για δύο από αυτές τις συνθήκες οφθαλμού για αρκετά χρόνια.

Ψωρίαση

Η διαταραχή αυτή ξεκινά όταν υπάρχει μια μείωση των ενζύμων μορίου cAMP, σε σύγκριση με ένα άλλο φορέα που αναφέρεται ως μονοφωσφορική γουανίνη (cGMP). Τι φορσκολίνη κάνει παρακάτω είναι ανακουφίσει την ψωρίαση με κανονικοποίηση αυτών βαθμό και επίσης τη σταθεροποίηση του βαθμού cAMP με την αναλογία cGMP.

Η κλινική κατάθλιψη

Ο τύπος φορσκολίνη βοηθά επιπλέον από τις κύριες παθήσεις σε όλο τον κόσμο – το άγχος. Εμποδίζει ουσιαστικά αυτό το πρόβλημα με την εξισορρόπηση των φυσικών χημικών ουσιών στο μυαλό – είτε η serotogenic (ανασταλτική) ή η ντοπαμινεργική (διεγερτική). Βασικά, η φορσκολίνη έχει ανακαλυφθεί να επηρεάζουν το σύστημα νευροδιαβιβαστή σε ένα θετικό μέσο και παράγουν τις ορμονικοί παράγοντες που απαιτούνται για τη θεραπεία του άγχους και, επίσης, μιμούνται την αντικαταθλιπτική δράση.

Ο υποθυρεοειδισμός

Οι άνθρωποι που αγωνίζονται με την πλεονάζουσα παραγωγή ορμονών του θυρεοειδούς θα μπορούσε επιπλέον να ασκήσει τη δίαιτα φορσκολίνη προκειμένου να τονωθεί η κυκλοφορία τους ορμονών του θυρεοειδούς και να το παραδώσει τα κοινά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές, η συσκευή αυτή ενισχύει το μεταβολισμό, αλλά και επιπλέον διαφημίζουν διαχείριση του βάρους. Εκτός από αυτό, οι επιπτώσεις μπορούσε επιπλέον προσθέτουν στα αποτελέσματα αντικαταθλιπτικό της και επίσης θεραπεία της κατάθλιψης (η οποία είναι γενικά μία συνάρτηση του υποθυρεοειδισμού).

Καρκίνος μεταστάσεις

Inning, σύμφωνα με μια ερευνητική μελέτη στο Πανεπιστήμιο Brown, είχε επικυρωθεί η φορσκολίνη είναι ένας ισχυρός αναστολέας της συλλογής αιμοπεταλίων και ένα ισχυρό πρόληψη του αποικισμού όγκου. Οι ερευνητικές μελέτες που διεξήχθησαν σε ποντίκια υπολογιστών, και οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα, κάνοντας φορσκολίνη ένα αποτελεσματικό μέσο για την αποφυγή μεταστάσεις όγκων.

Ανοσοποιητικό Ενίσχυση

Η αντιοξειδωτική δράση που βρέθηκαν στο φορσκολίνη εγγυάται την πιο ισχυρή αντίσταση και μια φρουρά από το σύνολο των μεταδοτικών μικροοργανισμών. Το εκχύλισμα φορσκολίνης στην πραγματικότητα ενεργοποιεί τα μακροφάγα, καθώς και λεμφοκυττάρων, τα οποία είναι το πώς εμφανίζει ισχυρή βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Εκτός από αυτό, κάνει το δέρμα πιο ισχυρή, καθώς και πολύ πιο υγιεινό – ως εκ τούτου, καθιστώντας το all-φυσικό φρουρά που προστατεύει τον μικροοργανισμό από πολλές ασθένειες και προβλήματα.

Στο πλαίσιο του προτύπου φυσικής ιατρικής για πολύ καιρό, φορσκολίνη έχει πράγματι βρίσκεται στο μειώσει το άσθμα, την αύξηση του πάχους των οστών, να βοηθήσει με όλα-τα φυσικά απώλεια βάρους, χαλαρώστε τις αρτηρίες, αλλά και την εξομάλυνση των μυϊκών ιστών, καθώς και την προώθηση της ανάπτυξης της τεστοστερόνης.

Αυτό το κάνει;

Ως πρώην διευκρινίζεται, φορσκολίνη προέρχεται από ένα φυτό που ονομάζεται Coleus Forskohlii. Το φυτό αυτό είναι γνωστό ότι είναι εγγενές σε τμήματα της Ινδίας, τις εξωτικές τοποθεσίες της Αφρικής, Σρι Λάνκα, καθώς και η Βραζιλία. Όντας κάτι που συμβαίνει συνήθως, δεν υπάρχει ενιαία εταιρεία που κατέχει τις μοναδικές πολιτικές ελευθερίες στα προϊόντα τα συμπληρώματα με αυτήν την ένωση.

Μερικές από τις επιχειρήσεις που είναι κατανοητό να παράγουν συμπληρώματα αυτού του φυτού προέλευσης περιλαμβάνουν Swanson, Rightway διατροφή, Irwin Naturals, Οικολογική τύπων, Ενζυμική θεραπεία, Naturals Irwin του, ζουν πολύ τη διατροφή, αλλά και της φύσης Way.

Δυσμενείς επιδράσεις

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καταγραφεί σοβαρές παρενέργειες στις μελέτες απώλεια βάρους σε φορσκολίνη, υπάρχουν μερικές πιθανές ανησυχίες και τις αλληλεπιδράσεις της σημείωσης. Forskolin μειώνει φυσικά την αρτηριακή πίεση? για το λόγο αυτό όποιος σήμερα έχει μειώσει την αρτηριακή πίεση θα πρέπει να αποτρέψει τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Επιπλέον, εάν παίρνετε β-αναστολείς, νιτρικά, ή αντιπηκτικά, δεν πρέπει να πάρετε φορσκολίνη. Διάφοροι άλλοι ανέφεραν αρνητικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν ακανόνιστη καρδιακών παλμών, καθώς και δυσπεψία.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Λαμβάνοντας φορσκολίνη με τροφή μπορεί να βοηθήσει να φροντίζει για αυτά τα αποτελέσματα. Τέλος, υπάρχουν μερικοί ειδικοί παράγοντες για να εξετάσει για τις γυναίκες. Η έρευνα δείχνει ότι για να κυρίες με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την αύξηση των διαστάσεων της κύστης, καθώς και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να μην ληφθούν φορσκολίνη. Τα θηλυκά που είναι μέλλουσες ή του θηλασμού πρέπει να επίσης να μην αποτελείται από φορσκολίνη στην καθημερινή συμπλήρωμα τους στοίβα.

μαρτυρία Καταναλωτών

Περιστασιακά, τα επιστημονικά αποτελέσματα για ένα νέο φάρμακο ή συμπλήρωμα μπορεί να προσφέρει μια εικόνα, ενώ η πραγματική καθαρή φορσκολίνη από άτομα που έχουν δοκιμάσει πραγματικά θα μπορούσε να προσφέρει μια διαφορετική. Έτσι, πριν κάνετε οποιαδήποτε τελικές σκέψεις σχετικά με το συμπλήρωμα, είναι μόνο λογικό να υποβληθούν σε ακριβώς αυτό που δηλώνεται από ανθρώπους που έχουν πράγματι χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν. Σε αυτό το πλαίσιο, το ενδιαφέρει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν στοιχεία στις ΗΠΑ κάθε είδους σοβαρών επιπλοκών που προκύπτουν από τη χρήση των χαπιών. Πολλοί από τους πελάτες συμφωνούν επίσης ότι το συμπλήρωμα είχε τη δυνατότητα να προμηθεύει το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Από το μειονέκτημα, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο σε σχέση με το χρόνο έδειξε στην ετικέτα τα πλήρη αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μέρος της χρήσης αξιολογεί ρεκόρ πλήρη αποτελέσματα μετά από μια περίοδο μεταξύ 9-12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Ωστόσο, ακόμη και αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερη από ό, τι τα περισσότερα από τα άλλα συμπληρώματα απώλεια λίπους μπορεί να κάνει! Από τη στιγμή που έχουν ανακαλύψει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για φορσκολίνη, να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να αποκτήσετε το σώμα που έχετε στην πραγματικότητα συνεχώς επιθυμητή!

συμπέρασμα

Φορσκολίνη, αν και ίσως δεν είναι 100% αξιόπιστη, είναι μια αξιόπιστη μέθοδος για την καύση του λίπους. Κάνει προκαλέσει ανθρώπινα κύτταρα του σώματος για να ρίξει το λίπος. Όταν συνδυάζεται με ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, καθώς και κανονική προπόνηση, μπορεί να γίνει χρήση της για τη μείωση του βάρους. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν λίγες συνέπειες. Φαίνεται να είναι ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν κάποια μειονεκτήματα και περισσότερη μελέτη πρέπει να γίνει σε αυτό, στο σύνολό της, είναι μια πολύ καλή μέθοδος να χάσουν βάρος, καθώς και τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Η φορσκολίνη bely buster προσφέρεται over-the-counter στο χάπι είδος στα περισσότερα φαρμακεία. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το σώμα τοις εκατό λίπος, καθώς και τη βελτίωση της δομής του σώματος σε τουλάχιστον μερικά άτομα.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

Η άσκηση τακτικά και τρώει ένα καλό ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ η λήψη συμπληρωμάτων φορσκολίνη αυξάνει την τιμή της μείωσης του βάρους του ανθρώπινου σώματος. Πριν από τη λήψη κάθε είδους διατροφικές δίαιτες σκοπεύετε θα έπρεπε να σκεφτεί αρχικά για να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Η συνεχής χρήση του Forskolin θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί με διάφορα άλλα φάρμακα που δεν προτείνονται από επαγγελματία ιατρό. Για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση με τα φάρμακα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν συμπεριλαμβανομένων και διάφορα άλλα συμπληρώματα στη δίαιτα. Αρκετές από τις αρνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν από τους ανθρώπους που κάνουν χρήση των Φορσκολίνης για την απώλεια βάρους αποτελείται από την απώλεια του ορέξεις, ναυτία ή εμετό, ημικρανίες, καθώς και δυσπεψία. Τα αποτελέσματα γενικά με εμπειρία στη μέση των φαρμάκων. Ιατρικές επαγγελματίες συνιστά μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνουν χρήση των φορσκολίνη όταν περιμένει ή όταν θηλάζει τα παιδιά της επειδή δεν είναι σαφές τι επιπτώσεις θα μπορούσε να δημιουργήσει στην ανάπτυξη του παιδιού. Τα άτομα που ασχολούνται με καρδιακές παθήσεις και υπέρταση θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν από τη λήψη κάθε είδους συμπληρώματα μείωση του βάρους.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »