Πώς φορσκολίνη 125 βοηθήσει να χάσετε βάρος

Αναζητώντας πιο λεπτομερή και αξιόπιστη συλλογή του Ιστού της αξιολόγησης φορσκολίνη; Μπορείτε να τα έχετε ανακαλύψει. Η ομάδα μας των ειδικών έχει πάρει το χρόνο να ζήσετε πολλά ένα από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια φορσκολίνη και συγκέντρωσε μια λίστα των κορυφαίων δώδεκα μάρκες φορσκολίνη δισκία για απώλεια βάρους. Είναι ένα εκπληκτικό all-φυσικό συμπλήρωμα που πολλές οι γιατροί, που αποτελείται από ένα εξαιρετικά προτιμώμενο προσωπικότητα τηλεόραση, ασφαλιστικών αποζημιώσεων λειτουργεί θαύματα στην τήξη του λίπους και αύξηση των επιπέδων ενέργειας.

Όχι μόνο αυτό, είναι επιπλέον έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την κανονικότητα καθώς και σοβαρότητα των επιθέσεων άσθματος, να σταματήσει τη συσσώρευση του στρες εσωτερικό των ματιών που οδηγεί σε τύφλωση στο γλαύκωμα, και ακόμη και να σταματήσει τα καρκινικά κύτταρα από τη διάδοση.

Το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με πολλά διάφορα άλλα φυσικά συμπληρώματα, καθώς αφαιρεί τα οποία βοηθούν στην απώλεια βάρους, φορσκολίνη θεωρείται ότι έχει πολύ λίγες αρνητικές συνέπειες: οι περισσότεροι πελάτες δεν αντιμετωπίσετε τυχόν αρνητικά ζητήματα. Σε όλο το πρόγραμμα της εκτέλεσης αξιολογήσεων φορσκολίνη μας, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά – αν και εξακολουθούν να είναι σπάνιες – παράπονο ήταν ελαφρά ναυτία ή εμετό, που σε γενικές γραμμές πέρασε μετά από μερικές ημέρες χρήσης.

Ως αποτέλεσμα της ευρείας επιλογής των παροχών, εξαιρετικά ελάχιστη ποικιλία των δυσμενών επιπτώσεων, καθώς και τη σύσταση από διακεκριμένους ιατρούς, δεν είναι καμία έκπληξη ότι πολλά άτομα έχουν τη μετάβαση σε φορσκολίνη ζωτικής σημασίας, προκειμένου να τους βοηθήσει να επιτύχουν καύση λίπους τους και επίσης, οι στόχοι των βασικών υπηρεσιών υγείας και φυσικής κατάστασης.

Τι είναι φορσκολίνη;

Forskolin είναι ένα 100% κανονικά απαντώμενα ένωση η οποία προέρχεται από την προέλευση του φυτού Indian Coleus (Coleus forshohlii). Μάλιστα, έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια σαν ένα all-φυσική λύση για ένα φάσμα των διαφόρων διαταραχών.

Ινδικό Coleus παραδοσιακά βρίσκονταν καθ ‘όλη τη νότια και νοτιοανατολική Ασία, κυρίως στις περιοχές της Ινδίας, του Νεπάλ, και την Ταϊλάνδη, όπου ήταν ένα τυπικό Ayurvedic λύση για αιώνες. Αποδεικτικά στοιχεία έχει στην πραγματικότητα επιπλέον δείξει τη χρήση των φορσκολίνη σε πολλά μέρη της Αφρικής, καθώς και τη Νότια Αμερική, που αποτελείται από τη Βραζιλία.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

Αν και έχει πράγματι εδώ και καιρό χρησιμοποιείται ως μέρος της λαϊκής λύσεων και άλλες συμβατικές θεραπείες καθώς και θεραπείες, φορσκολίνη έχει πράγματι τεθεί τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, χάρη στην ανακάλυψη και κατανόηση του πώς ακριβώς είναι σε θέση να ρουτίνα κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη (cAMP) σε μας φορείς. Αυτό προσφέρει τη δύναμη για να βοηθήσει στον έλεγχο του μεταβολισμού μας και πόσο μπορούμε να αποθηκεύσει λίπος μόρια, έτσι την τρέχουσα ώθηση στις αξιολογήσεις φορσκολίνη ως μια τεχνική για την καύση του λίπους.

Πώς φορσκολίνη Αντιδρά στο σώμα για την απώλεια βάρους

Ίσως να αμφισβητούν ακριβώς πόσο καθαρή φορσκολίνη ουσία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα καύση του λίπους. Όταν παίρνετε φορσκολίνη, υπάρχουν 4 βασικές δράσεις που συμβαίνουν στο σώμα για την προώθηση της διαχείρισης βάρους.

Forskolin Ενεργοποιεί τον Μεταφορέα Η απώλεια βάρους – Ένας τρόπος ότι η φορσκολίνη βελτιώνει η απώλεια βάρους είναι με την πυροδότηση καύση λίπους φορέα, τα οποία επίσης ονομάζονται ένζυμα καύση λίπους. Αυτό περιλαμβάνει τον αγγελιοφόρο cAMP (κυκλικής αδενοσίνης μονοφωσφορικής). Η δουλειά της cAMP είναι να παρακινήσει τη διαδικασία απώλειας βάρους του σώματος η οποία ονομάζεται λιπόλυση. Καθ ‘όλη τη λιπόλυση, το σώμα ξεκινά το λίπος καταστήματα για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να γίνει χρήση του ως πηγή ενέργειας, καθώς καίγεται.

Φορσκολίνη πάθει βλάβη πεισματάρης λίπος κύτταρα – Η 2η αποτέλεσμα απώλεια βάρους που φορσκολίνη έχει στο σώμα διασπά το επίμονο λίπος κύτταρα. Forskolin απελευθερώνει λίπη από λιπώδεις ιστούς στο σώμα. Αυτό διασπά τα λιπαρά οξέα και επίσης τελικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των αποθηκευμένων σωματικού λίπους.

Forskolin Προστατεύει και χτίζει επίσης Lean Μυϊκή ιστού Mass – φορσκολίνη χτίζει καθώς διατηρεί τη μυϊκή μάζα στο σώμα με την αύξηση του μεταβολισμού τιμή σας. Με μεγαλύτερη τιμή του μεταβολισμού, το σώμα σας είναι σε θέση να σταματήσουν νέα λίπος από την ανάπτυξη και τη διατήρηση του σώματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ρίχνει το λίπος από επιπλέον αποτελεσματικά και πιο γρήγορα. Πρόληψη νέα λίπος από τη διαμόρφωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε λίπος, για να εξασφαλιστεί ότι είναι πάντα και επίσης.

Φορσκολίνη Αποφεύγει Μέλλον λίπος Σχηματισμός – Καθαρό φορσκολίνη ουσία διαφημίζει και επίσης διατηρεί υγιή και ισορροπημένη επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και για τα δύο αρσενικά και τα θηλυκά. Υγιεινή και ισορροπημένη βαθμούς τεστοστερόνη να είναι λιγότερο περίπλοκη για να διατηρήσει τη μυϊκή μάζα, καθώς και το καθιστά ευκολότερο να πάρει μυϊκή μάζα ιστού πάρα πολύ. Ένα τυπικό άγχος όταν ρίψη βάρους είναι η απόπτωση μυϊκή μάζα αντί του ρίχνοντας λίπους. Ωστόσο, φορσκολίνη στοχεύει το λίπος καταστήματα, όχι μυϊκή μάζα.

Τρόποι για να πάρει Φορσκολίνης για την απώλεια λίπους

Δεν υπάρχει καμία τυπική δόση φορσκολίνη. Οι διάφορες δοσολογίες έχουν προταθεί από τους επαγγελματίες υγείας ή χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές εξετάσεις. Η δοσολογία φορσκολίνη συνιστάται σε Δρ Οζ ήταν 125 χιλιοστόγραμμα 10% φορσκολίνη ουσία απορροφάται το πρωί πριν από το φαγητό.

Σύμφωνα με ShareCare.com, μια ιστοσελίδα που σχετίζονται με το Δρ Oz Show, εναλλακτική επαγγελματίες ιατρικής προτείνουν 50 χιλιοστόγραμμα forskohlii Coleus κάθε μέρα.

Στην ερευνητική μελέτη σε παχύσαρκους άνδρες, τα θέματα πήραν 250 mg μιας φορσκολίνη ουσία 10% δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο 12 εβδομάδων. Στη μελέτη σχετικά με μετρίως υπέρβαρα κυρίες, τα άτομα έλαβαν 250 mg ενός εκχυλίσματος φορσκολίνης 10% για 12 εβδομάδες. Μιλήστε με το γιατρό σας ή από τον αναπληρωτή ιατρό ειδικευμένο ιατρική περίθαλψη να καθοριστεί η κατάλληλη δόση για τις ανάγκες σας. Διαφορετικά φορσκολίνη στοιχεία περιλαμβάνουν διάφορες συγκεντρώσεις των ενεργητικών ουσία, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι δόσεις μπορεί να κυμαίνεται συμπληρώματα.

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Μελέτες

Ιστορικά, το μεγαλύτερο μέρος της μελέτης της έρευνας έγινε με Coleus Forskolii περιλαμβάνονται οι δοκιμές σε ζώα. Παρ ‘όλα αυτά, μετά την σε όλο τον κόσμο αναγνώριση του Coleus Forskolii ως φαρμακευτικό συμπλήρωμα, το κριτήριο ενεργοποιείται μόλις πρόσφατα σε μελέτες σε ανθρώπους.

Υπήρξαν πολλές διαφορετικές αξιολογήσεις γίνει για να καθορίσει τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία του συμπληρώματος διαχείρισης βάρους για ανθρώπινη χρήση.

Η πιο σημείωσε μελέτη μέχρι σήμερα αναλυθεί «H orm onal Προσαρμογή s των Forskolin Συμπληρώματα σε υπέρβαρα και παχύσαρκα επίσης Guys.» Αυτή η διπλή τυφλή, πείραμα χάπι ζάχαρης εξεταστεί το σώμα make-up, τεστοστερόνη, μεταβολικές των τιμών, αλλά και της αρτηριακής πίεσης ως αποτέλεσμα της χρήσης φορσκολίνη.

Τα αποτελέσματα δηλώνονται στη σύνθεση του σώματος από σημαντικά μειώνοντας τμήμα σωματικού λίπους και επίσης λίπος μάζα των υποκειμένων. Επιπλέον, υπήρξε μια ώθηση σε άπαχο παραγωγής των μυών στο Φορσκολίνης προκλήθηκε σε σχέση με την ομάδα χάπι ζάχαρης. Η κύρια συζήτηση κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι «Οδοντιατρική πρόσληψη Φορσκολίνης για μια περίοδο 12 εβδομάδων αποκαλύφθηκε να τροποποιήσει θετικά δομή του αμαξώματος, καθώς και αύξηση λοσιόν εντελώς δωρεάν τεστοστερόνης σε υπέρβαρους και παχύσαρκους άνδρες επίσης.»

Ένα άλλο πολύ πιο ερευνητική μελέτη τρέχουσα πανεπιστήμιο διερεύνησαν τις επιπτώσεις των καθαρών Φορσκολίνης σε ελαφρώς υπέρβαροι γυναίκες. 6 κυρίες πήρε 250 mg 10% σαφών Forskolin εκχυλίστε δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο 9 εβδομάδων. Μετά την ολοκλήρωση, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κάθε συμμετέχων ρίξει ένα εκπληκτικό ποσό του βάρους της σχετικά με 10 κιλά και έπεσε πάνω από 8% του σωματικού λίπους.

Τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν ενώ οι μαγνητοσκοπημένο μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης ήταν επίσης μειωμένο για όλα τα πάρει συμμετέχουν κορίτσια. Αυτή η ειδική έκθεση πήγε πάνω στο αναφερθεί, «CF έχει ο υποψήφιος να επηρεάσει θετικά την απώλεια, καθώς και τη διαχείριση του συνολικού σωματικού βάρους ίσως ως ένα μέσο για τη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους.»

Δόση

Verified φορσκολίνη δεν απαριθμεί μια προτεινόμενη δοσολογία στην ιστοσελίδα των προϊόντων της. Ωστόσο, απαριθμεί μια συνιστώμενη προσφορά διάσταση ενός καψακίου, το οποίο μπορεί να ερμηνευθεί ως συνιστώμενη ημερήσια δόση της κατασκευάστριας. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από WebMD. Πίστευα ότι ήταν σημαντικό να το αποκαλύψει στο σύνολό της, χωρίς λόγο. Λένε το εξής:

“Mеdісаtіоnѕ για hіgh υψηλή πίεση του αίματος (Cаlсіum сhаnnеl αναστολείς) іntеrасtѕ με φορσκολίνη. Fоrѕkоlіn mіght dесrеаѕе blооd στρες. Λαμβάνοντας Coleus ρίζα forskohlii αφαιρέστε με φαρμακευτική αγωγή fоr hіgh blооd рrеѕѕurе mіght саuѕе уоur blооd рrеѕѕurе tо gо υπερβολικά μειωμένη. Sоmе mеdісаtіоnѕ fоr υψηλής blооd рrеѕѕurе іnсludе nіfеdіріnе (Adalat, Procardia), βεραπαμίλη (Calan, Isoptin, Verelan), dіltіаzеm (Cardizem), іѕrаdіріnе (DуnаCіrс), fеlоdіріnе (Plеndіl), аmlоdіріnе (Norvasc), аnd άλλους. Τα φάρμακα που ενισχύουν blооd flоw tо την hеаrt (Nіtrаtеѕ) іntеrасtѕ wіth φορσκολίνη.

Είναι іnсrеаѕеѕ επίσης blооd ροή. Λαμβάνοντας fоrѕkоlіn wіth mеdісаtіоnѕ εκείνο το іnсrеаѕе blооd flоw tо thе καρδιά mіght іnсrеаѕе την сhаnсе της dіzzіnеѕѕ аnd λιποθυμίας.»

Forskolin Ασφάλεια και Παρενέργειες

Αγνό φυσικό φορσκολίνη αφαίρεση όντως φαίνεται ασφαλές να λάβει. Είναι ένα φυσικό προϊόν (μία οργανική ουσία). Παρ ‘όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι μπορούν να βιώσουν αρνητικές επιπτώσεις. Τα δυσμενή αποτελέσματα θα μπορούσαν να εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνεται φορσκολίνη. Για παράδειγμα, μπορεί να λαμβάνεται από το στόμα ως ένα συμπλήρωμα, αναπνέουν σε, ή ως έναν πυροβολισμό. Όταν λαμβάνονται από το στόμα, υπάρχει συνήθως δεν είναι οποιοσδήποτε τύπος αρνητικές επιπτώσεις που έχουν πράγματι καταγραφεί. Παρ ‘όλα αυτά, όταν εισπνέεται, φορσκολίνη μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή του λαιμού ή βήχα. Όταν λαμβάνεται με ένεση, φορσκολίνη έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή πίεση. Forskolin είναι μια φυσική λεπτότερη αίματος, οπότε αν είχατε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση ή αν προγραμματίζετε στην κατοχή χειρουργική επέμβαση στο εγγύς μέλλον, να μείνουν μακριά από τη λήψη της. Εάν μπορείτε να πάρετε σε οποιοδήποτε είδος της ιατρικής, πάντα μιλάμε για τη γενική υγεία σας επαγγελματική πριν από τη λήψη ολοκαίνουργιο συμπληρώματα για να κερδίσουν ορισμένα δεν θα παρεμβαίνει με τίποτα.

Φορσκολίνη δεν έχει ανακαλυφθεί για να έχει αρνητικές συνέπειες. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι θα πάτε σε οποιοδήποτε τύπο είδος της απειλής μετά τη λήψη Verified φορσκολίνη. σελίδα της επιχείρησης web προϊόντος, καθώς και την ετικέτα του μπουκαλιού επιπλέον δεν προειδοποιούν για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αλλά όπως και με πολλά διάφορα άλλα συμπληρώματα διατροφής, τις μέλλουσες γυναίκες, μαμάδες που θηλάζουν, ανηλίκους κάτω των 18 ετών και τα άτομα με γνωστά ιατρικά προβλήματα πρέπει να μιλήσουν με το γιατρό τους πριν από το check out κάθε είδους συμπληρώματα.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Κριτικές

«Περίμενα ένα μήνα για να κάνει κριτική μου και πήρα την αξίωση είμαι αρκετά επιτίθενται. Έχω απλά ήδη λάβει 2 από αυτά τα χάπια την ημέρα και επίσης έχουν χάσει 9 κιλά, χωρίς να αλλάξει η διατροφή μου ή άσκηση ρουτίνας. Στραφούν τζιν μου χωρίς μάχη για μια ακόμη φορά “!
Jerry Γ | Topeka, KS

“Κρατάω στο μυαλό κλαίει στον καθρέφτη, πιστεύοντας πως θα ήταν σίγουρα ποτέ δεν ρίξει ποτέ τη“θήκη”(γιατί θα ήθελα να την αποκαλούν) από το να έχουν το αγόρι μου. Μετά τον είχα εγώ λαμβάνονται άλλα 30 επιπλέον κιλά της δυστυχίας. Δεν ήταν t μέχρι που ήταν 3 και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του στην παιδική χαρά που ήξερα ότι χρειάζεται βοήθεια. έχω ήδη λάβει αυτό για δύο μήνες. με αυτό (καθώς και την κατανάλωση καλύτερο και άσκηση) έχω στην πραγματικότητα έχασε την πρώτη πολύ 20 κιλά μου! 2 μεγέθη κάτω, όπως καλά! δεν είμαι εκεί ακόμα, ωστόσο σίγουρα θα είμαι.»
Jessica

«Απλά το αγοράσει και να το δοκιμάσετε έχετε απολύτως τίποτα να χάσουν, αλλά το λίπος που στηρίζεται πάνω σας … κοιλιά..»
Stacy M. | Jacksone, IN

“Μου αρέσει! Είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Απλά το πάρετε με φυσιολογική φάρμακά μου. Είναι πραγματικά βοήθησε με την πρόσθετη κοιλιά λίπος που έχει κρέμονται γύρω μου για χρόνια. Έχω δοκιμάσει κάθε μικρό πράγμα από κρίσιμες στιγμές για το σχέδιο γκρέιπφρουτ διατροφής. Αυτό βοήθησε να κρατήσει τον πόθο μακριά πάρα Μεγάλη προϊόν σίγουρα θα αγοράσει πάλι !! “.!
Danielle Γ | Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

τελευταία κρίση

Στο τέλος της ημέρας, οι περισσότεροι από εμάς που έχουν προσπαθήσει να χάσουν βάρος στο παρελθόν κατανοήσει ότι αυτή η διαδικασία είναι ένα πάρα πολύ πιο δύσκολο από ό, τι απλώς καταναλώνουν λιγότερο, καθώς κινείται πολύ περισσότερο.

Για μερικούς ανθρώπους, είναι ακριβώς μια πραγματική δύσκολος αγώνας με στόχο να χάσει, επίσης, μια χούφτα πρόσθεσε κιλά, ανεξάρτητα από τις υγιεινή διατροφή σχήμα ή προπόνηση προγράμματα που ακολουθούν κατευθείαν με. Υπάρχει απλά κάτι στο σώμα μας, καθώς και η βιοχημεία που μας αποφεύγουν να εκτιμήσουν το είδος των ικανοποιημένων, υγιή και χωρίς λιπαρά ζωή θα πρέπει να έχουμε – με απολύτως καμία υπαιτιότητα δική μας.

Προσπάθεια χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα όπως το καθαρό φορσκολίνη, που λειτουργεί για να δημιουργήσετε απλές μείωση του βάρους από μέσα προς τα έξω από την αμέσως συμψηφισμό βιοχημικών έχετε ήδη στο σώμα σας. Φορσκολίνη θα μπορούσε να βοηθήσει να ξεπαγώσουν ακόμη περισσότερο λίπος σε σύγκριση με αυτό θα είχε διαφορετικά. Ενισχύστε το λίπος ταξίδι καύση σας, καθώς και να αρχίσει λίβρα ξύρισμα μετά κιλό λίπος από το σώμα σας χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλα.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »