Φορσκολίνη Naturals Fat Κριτικές Διατροφή Απώλεια

Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα που έχει επίσης μια θέση στην ομάδα των συμπληρωμάτων θαυματουργή απώλειας βάρους, μαζί με Garcinia cambodia και πολλές παρόμοιες θαύματα της φύσης.

Η κύρια δύναμη πίσω από φορσκολίνη είναι ότι λιώνει το λίπος και να αφήσει τη μυϊκή μάζα ανεπηρέαστη. Αλλά δεν είναι πραγματικά ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες; Με άλλα λόγια, κάνει την εργασία φορσκολίνη για την απώλεια βάρους; Ο αγώνας για να χάσουν βάρος και να το κρατήσετε μακριά, δεν είναι κάτι νέο για τους περισσότερους Αμερικανούς. Είτε έχετε δοκιμάσει να κάνει δίαιτα, άσκηση ή απλά μετρώντας θερμίδες και είχαν κάποια επιτυχία, ίσως γνωρίζετε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και πολλή πειθαρχία για να διατηρήσουν ένα υγιές και επιθυμητό βάρος.

Αλλά επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, δεν είναι όλες οι συμβατικές μεθόδους απώλειας βάρους θα λειτουργήσει για κάθε άτομο που θέλει να αδυνατίσετε. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι μόνο το 15 τοις εκατό των ανθρώπων που κατάφεραν να χάσουν βάρος μόνο με συμβατικές μεθόδους απώλειας βάρους.

Αν είστε ένας από τα εκατομμύρια των Αμερικανών που έχουν δοκιμάσει τις συμβατικές μεθόδους απώλειας βάρους και απέτυχε, φυτικά φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής, όπως φορσκολίνη μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους σας και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος.

Προφανώς, ο καλύτερος τρόπος για να το ανακαλύψετε είναι να δοκιμαστεί φορσκολίνη στο δέρμα σας. Ωστόσο, αν δεν έχετε το χρόνο να δοκιμάσει και να προσπαθήσουμε βάρος los συμπληρώματα και απλά θέλετε να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, η σημερινή κριτική για φορσκολίνη είναι σίγουρα για σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν χιλιάδες αποτελέσματα της Google, όταν πληκτρολογείτε «φορσκολίνη» σε, αυτό το φυσικό συμπλήρωμα έρχεται σε πολλές μορφές. Είναι κατασκευασμένο και χρησιμοποιείται σε διάφορα συμπληρώματα, που παράγονται από διαφορετικές εταιρείες και είναι ως εκ τούτου δύσκολο να δούμε τον καλύτερο τρόπο για να κάνουν την εργασία απώλεια βάρους.

Τι είναι αυτό?

Forskolin είναι η ρίζα ενός χλωρίδας γνωστό ως Coleus Forskohlii. Το φυτό αυτό είναι γνωστό ότι είναι μέρος της οικογένειας της μέντας. Όταν παρατηρείται σε συστατικό ενδεκάδες, Coleus Forskohlii και φορσκολίνη γενικά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά. Για αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική Ayurvedic ως θεραπεία για το άσθμα. Πιο πρόσφατα ο Δρ Oz έχει κάνει αυτό το φυτό ρίζα πολύ πιο γνωστό, με τους ισχυρισμούς ότι μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους. Μερικά Κορυφαία βαθμολογία Προϊόντα διαθέτουν επίσης συστατικά που έχουν παρουσιαστεί από το Δρ Oz.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά προϊόντα που περιέχουν φορσκολίνη μέσα συστατικό lineup τους, παρόλο που η ουσία αυτή μπορεί να βρεθεί από μόνο του σε μορφή συμπληρώματος, καθώς και. Εκτός από την απώλεια βάρους, η ουσία αυτή έχει επίσης γνωστό ως θεραπεία για τη στηθάγχη, την υπέρταση, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και το έκζεμα.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Φορσκολίνη υποστήριξε να διεγείρουν την cAMP σε δράση, η οποία είναι γνωστό ότι επηρεάζουν το θυρεοειδή, καθώς επίσης και κάνοντας τη σύμβαση της καρδιάς. Όταν συμβαίνει αυτό, το λίπος και θερμίδες καταθέσεις αρχίζουν να παίρνουν αποτεφρώνονται. Έτσι, με αυτή τη θεωρία στο μυαλό, αυτή η ρίζα της χλωρίδας είναι λιανικώς για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην πτώση μερικά κιλά μακριά από το σώμα τους.

Πως δουλεύει

Φορσκολίνη λειτουργεί με την αύξηση της παραγωγής του κυκλικού ΑΜΡ. Κυκλικού ΑΜΡ βοηθά τα κύτταρα στο σώμα μας να επικοινωνούν. Αυτό ενεργεί ως ένα σήμα στο σώμα. Προκαλεί μια πιο ισχυρή κτύπο της καρδιάς και διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, το οποίο είναι ο λόγος για φορσκολίνη χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία που σχετίζονται με καρδιακά προβλήματα. Λέει, επίσης, τα κύτταρά μας να παράγει περισσότερη ορμόνη ευαίσθητη λιπάση. ευαίσθητης σε ορμόνες λιπάσης είναι ένα ένζυμο που καίει το λίπος. Φορσκολίνη μπορεί να αυξήσει θυρεοειδούς και η τεστοστερόνη επίπεδα, καθώς, οι οποίες συμβάλλουν στην καύση του λίπους και την μυϊκή μάζα. Με απλά λόγια, είναι βασικά ακριβώς προκαλεί το σώμα σας να κάψει περισσότερο λίπος.

Forskolin είναι μια ένωση που βρίσκεται σε φυτικά φυτό που συνήθως βρίσκεται στις ρίζες ενός Coleus Forskohii. Είναι γνωστό για να βοηθήσει στην προώθηση της κατανομή των λιπών είναι αποθηκευμένα στα ανθρώπινα και τα ζώα λιπώδη κύτταρα. Βοηθά επίσης στην απελευθέρωση των λιπαρών οξέων που βρίσκονται επί των λιπώδεις ιστοί οποία με τη σειρά οδηγεί σε αυξημένη θερμογένεση. Η διαδικασία οδηγεί σε απώλεια βάρους η οποία προκαλείται από την απώλεια σωματικού λίπη.

κύρια ουσία του είναι εκχύλισμα ρίζας Coleus Forskohlii που ενισχύει επίπεδο ενζύμου λιπάσης. Λόγω αυτού του ενζύμου, θα παρατηρήσετε μια αξιοσημείωτη απώλεια βάρους σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό το συμπλήρωμα προκαλεί καλύτερη ανάπτυξη της κυκλικής ΑΜΡ (cAMP), το οποίο είναι ένα μόριο που είναι υπόλογη για την ροή του θυρεοειδούς ορμόνης. Θυρεοειδικών ορμονών καίει αποτελεσματικά επιπλέον σωματικό λίπος. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σε καθημερινή βάση, ο μεταβολισμός του σώματός σας θα πάρει σίγουρα καλύτερα θα σας δώσει περισσότερη δύναμη για όλη την ημέρα.

Η φορσκολίνη αυξάνει την παραγωγή μιας ουσίας είναι γνωστή ως κυκλικών που βοηθά το κύτταρο να επικοινωνούν μεταξύ τους. Η ουσία αυτή στέλνει επίσης κάποια σήματα στα κύτταρα, έτσι ώστε να αυξηθεί η ποσότητα του ενζύμου που ονομάζεται μια ορμόνη ευαίσθητη λιπάση και θυρεοειδούς ορμόνης που με τη σειρά του καίει το λίπος και θερμίδες στο σώμα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της φορσκολίνη buster κοιλιά είναι ότι αναστέλλει τη διαδικασία αποθήκευση λίπους που σημαίνει ότι βοηθά επίσης στην πρόληψη της αποθήκευσης του λίπους στο σώμα. Θυρεοειδούς αυξάνεται στο σώμα που ελέγχει το ανθρώπινο μεταβολικό σύστημα, Το ποσοστό του καψίματος του λίπους είναι αυξημένη λόγω της αύξησης στην παραγωγή των θυρεοειδικών προωθώντας έτσι την απώλεια βάρους στο ανθρώπινο σώμα. Τα πεπτικά ένζυμα διεγείρονται με τη χρήση του Forskolin εκχύλισμα που βοηθά ένα άτομο να αφομοιώσει και να απορροφήσει το νερό καλύτερα στο σώμα, με αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο σώμα είναι σε θέση να αντλήσει από αυξημένη θρεπτικά συστατικά των βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Το σωματικό λίπος καίγεται όταν καταναλώνουν κύμινο σπόρους εκχυλίσματα και το λάδι μαζί με φορσκολίνη. Λαμβάνοντας κύμινο σπόρους ενημερώσει για τσάι βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, που με τη σειρά του βοηθά στην καύση του λίπους, που οδηγεί σε απώλεια βάρους.

Ποια είναι η σωστή δοσολογία και πώς να το πάρει;

Πρώτα από, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι ακόμα και αν η εστίαση αυτού του άρθρου μπορεί να είναι σχετικά με τις ιδιότητες απώλειας βάρους του φορσκολίνη, το εκχύλισμα έχει μια ευρεία ποικιλία δοκιμασμένων φαρμακευτικές χρήσεις και τόσο τη δοσολογία όσο και τον τρόπο με τον οποίο είναι χορηγείται θα εξαρτάται από τον πρωταρχικό σκοπό του κατά τη χρονική στιγμή. Το συμπλήρωμα μπορεί είτε να προσλαμβάνεται από το στόμα, εγχέεται μέσω ενός IV ή χρησιμοποιείται σαν οφθαλμική σταγόνα για τους ασθενείς γλαύκωμα. Ως χάπι απώλειας βάρους, συνήθως χορηγείται μέσω της κατάποσης.

Αγοράστε τώρα φορσκολίνη!

Η συγκεκριμένη δοσολογία του φαρμάκου θα πρέπει να καθορίζεται από ειδικευμένο ιατρό ανάλογα με τις ιατρικές καταστάσεις των ασθενών, καθώς και οποιαδήποτε άλλα φάρμακα που μπορεί να λαμβάνει κατά το χρόνο από το Forskolin είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρούν αρνητικά με ορισμένα φάρμακα και τις προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που πάσχουν από χαμηλή αρτηριακή πίεση και εκείνες που αφορούν τα φάρμακα αραίωση του αίματος δεν έπρεπε να λάβει το χάπι καθόλου. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ωστόσο κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για μια τυπική δοσολογία που χορηγείται σε έναν φυσιολογικό ασθενή για το σκοπό της να βοηθήσει να χάσουν βάρος. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εξασφαλίζουν ότι το προϊόν που χρησιμοποιείτε αποτελείται από τουλάχιστον 10-20% καθαρό εκχύλισμα. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου και χρημάτων σας, ενώ κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Ο ασθενής θα πρέπει να καταναλώνουν μεταξύ 25 έως 60 mg του συμπληρώματος κάθε μέρα και αυτό θα πρέπει να χορηγείται 2 έως 3 φορές κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επειδή το χάπι έχει γίνει γνωστό για να κάνουν μερικοί άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι, είναι μια καλή ιδέα να εστιάσει το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσης στις νυχτερινές ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να συνδυαστεί η θεραπεία με περίπου 500-900mg εκχυλίσματος αγκινάρας κάθε μέρα.

Οφέλη και συνέπειες

Φορσκολίνη παρέχει κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη για τους χρήστες που ψάχνουν για μια ώθηση μνήμης, απώλεια βάρους, ή για φυσικούς τρόπους για τη διαχείριση των ασθενειών. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Η βελτίωση της μνήμης και της Ψυχικής Ενέργειας

Όταν λαμβάνεται ως συμπλήρωμα, φορσκολίνη ενεργοποιεί το ένζυμο αδενυλική κυκλάση, η οποία ρυθμίζει μια ποικιλία κυτταρικών λειτουργιών. Επίσης, αυξάνει τα επίπεδα της cAMP στον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη μνήμη και την ενέργεια. Αυτές οι δύο επιδράσεις συνδυάζονται για να παρέχουν την νοοτροπική όφελος της βελτίωσης της δημιουργίας νέων αναμνήσεων και της συγκράτησης του αυτές τις αναμνήσεις.

Διαχείριση βάρους

Αν και η ικανότητά του να βοηθήσει τα αποθέματα λίπους απελευθέρωση του σώματος και αύξηση της μυϊκής μάζας, φορσκολίνη μπορεί να βοηθήσει με τη βελτίωση των προσπαθειών της σύστασης του σώματος και την απώλεια βάρους. Αν τρώτε καλά και να ασκείστε τακτικά, το πρόσθετο πλεονέκτημα της Forksolin θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος και να πάρει άπαχο. Δεν είναι πανάκεια, αλλά μπορεί να επιταχύνει τα οφέλη ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Φυσικό Εναλλακτική Θεραπεία

Forskolin έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική θεραπεία για μια ποικιλία παθήσεων. Αν έχετε καρκίνο, υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, το άσθμα ή γλαύκωμα, υπάρχουν εφαρμογές για το συμπλήρωμα. Μερικοί, όπως στην περίπτωση των μελετών που δείχνουν θετικές επιδράσεις στην πρωκτική καρκινικών όγκων είναι πολύ συγκεκριμένες επιλογές θεραπείας. Άλλοι, όπως το πραγματικό ποσοστό του 75% σχετικά με τη μείωση της πίεσης του αίματος είναι πολύ ευρεία και μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως. [9] Οι πιο πρωτότυπες εφαρμογές που ανακαλύπτονται συνεχώς. Ακριβώς αυτό το έτος, οι ερευνητές πραγματοποίησαν μια μελέτη σε ποντίκια που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η φορσκολίνη μπορεί επίσης να είναι μια εναλλακτική θεραπεία για τη νόσο του Alzheimer.

CONS

Ίσως το μεγαλύτερο con του φορσκολίνη είναι ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι 100% αποτελεσματικό. Κάνει επίσης να έχει μερικά περιορισμένους κινδύνους. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά προβλήματα. Forskolin έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία άλλων προϋποθέσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι συνήθως χορηγείται με ένεση ή να εισπνευστούν. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της λήψης φορσκολίνη από το στόμα δεν είναι γνωστές. Αν και είναι πιθανόν να μην είναι επιβλαβή, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ανθρώπους με μέτριο βάρος, είτε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει για κάποιον απλά θέλει να χάσει 5 κιλά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το μεγαλύτερο pro της φορσκολίνης είναι η αλλαγή στη σύνθεση του σώματος που μπορείτε να πάρετε από αυτό. Στην πρώτη μελέτη που αναφέρθηκε προηγουμένως, φορσκολίνη προκάλεσε μεγαλύτερη μυϊκή μάζα και λιγότερο σωματικό λίπος. Το ποσοστό σωματικού λίπους από τα άτομα που πήραν το συμπλήρωμα μειώθηκε σημαντικά. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες χάπια απώλειας βάρους, φορσκολίνη είναι φυσικώς ενυπάρχοντα. Αν προτιμάτε μια πιο φυσική λύση απώλειας βάρους, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας. Ακόμα κι αν οι δύο μελέτες δεν έδειξαν αποτελεσματικότητα, ένας από αυτούς έδειξε το ενδεχόμενο δραστική βελτίωση με αυτή τη μέθοδο απώλειας βάρους. Forskolin έχει επίσης αποδειχθεί ότι προκαλεί απώλεια βάρους σε αρουραίους.

συνιστάται

Δίνουμε φορσκολίνη με 4 στα 5 αστέρια. Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμες. Ακόμη και τα υψηλότερα βαθμολογημένα προϊόντα τείνουν να είναι αποδοτικές. Ταιριάζει εύκολα στον τρόπο ζωής και τις συνήθειες γιατί θα πρέπει να το πάρετε μόνο μία ή δύο φορές την ημέρα σας (ανάλογα με την ποσότητα της δόσης που θα επιλέξετε). Έχει μερικά μεγάλα οφέλη για την υγεία για τους άνδρες, διότι τους επιτρέπει να χάσουν βάρος και αυτό είναι καλό για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους (ενδεχομένως μετά το μόνο που εργάστηκαν πολύ σκληρά για να ρίξει αυτά τα λίγα περιττά κιλά).

Επίσης, είναι το πρώτο προϊόν που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει τόπου μείωση με τοπική χρήση. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μια μεγάλη έρευνα εξακολουθεί να διεξάγεται. Τα πάντα έξω τώρα είναι θετικά, αλλά πρέπει ακόμη να γίνουν για να επιβεβαιωθεί ότι όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι πραγματικά περισσότερες μελέτες. Από τη στιγμή που ελπίζουμε να κάνει, το προϊόν αυτό θα χτύπημα μέχρι και 4.5 out of 5 stars. Διατηρούμε το τελευταίο .5 επειδή έχει περιορισμούς ως προς το ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Επίσης, θα θέλαμε για μια αξιόπιστη εταιρεία να προχωρήσουν μπροστά και να εγγυηθεί τη συνοχή του προϊόντος.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Πολλές μικρότερες εταιρείες συμπληρωμάτων αλλάξουν τα προϊόντα τους όλη την ώρα. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να προτείνουμε ένα ειδικά για εσάς. Προς το παρόν, αναζητήστε ένα με υψηλή βαθμολογία χρήστη. Εάν είστε κάποιος που δεν έχει αντενδείξεις για το συμπλήρωμα, αυτό μπορεί πραγματικά να είναι μια καλή επιλογή για σας.

Συμπέρασμα

Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα για τους χρήστες με ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους, μπορεί να είναι χρήσιμο στο να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος του σώματος, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσει τα αποτελέσματα του υγιεινού τρόπου ζωής σας. Έχει πολλές φυσικές οφέλη για ιατρικά θέματα, καθώς και αν έχετε καρκίνο, υψηλή αρτηριακή πίεση, άσθμα, ή γλαύκωμα θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας σχετικά με φορσκολίνη ως επιλογή. Ως νοοτροπική, δημιουργεί θετικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της μνήμης και των νοητικών λειτουργιών, αλλά απαιτείται περισσότερη έρευνα για να παρέχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Συνολικά, το συμπλήρωμα είναι εξαιρετικά ασφαλές και έχει διάφορα επίπεδα αποτελεσματικότητας ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση του.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »