Kako dolgo Raspberry ketonsko Bodite Smršati

Pozdravljeni, in dobrodošli na moji ni tabujev pregled Raspberry ketonov. Od njihovega “odkritja”, na prime time oddaji dr Oz, smo bili dirke trgovinah poskusiti nov način, da izgubijo težo; z minimalno vadbo in spremembe prehrane, in velik vnos rdečih jagod antioksidantov.

Toda prehrana industrija in nekateri igralci v njej so notoričen brezobzirni, in nekateri ljudje so poskušali Raspberry Ketoni in doživela zelo malo vpliva na njihovo težo. Ali to pomeni, da je to prevara, ali obstaja trik, da nakup in dopolnjevanjem z maline ketoni, ki so ti ljudje manjkajo?

V mojem obsežen pregled bom pogled na raziskave za in proti, ki vam pomaga, da informirano odločitev o tem, ali naj se vključijo Malina Ketoni v vaši prehrani za hujšanje in vsestransko zdravje. Hvala za branje mojega Malina keton pregled, upam, da vam je v pomoč!

Malina Ketoni Pregled

Malina ketoni je ena od sestavin, ki so odgovorni za aromo in vonjem maline in podobnih plodov.

Pojavlja se v različnih vrst sadja, vključno maline, brusnice, robidnice itd Znesek čistih malin ketonov je v sadju precej nizka in znaša okrog 1-4 mg na kg maline. Torej, ena tabletka, ki vsebuje 100 mg čistega malina ketoni zahteva vsaj 25kg malin, kajne? Napačna !!!

Pure maline keton se uporablja v parfumeriji, kozmetiki in v živilski industriji. To bi bila ena od najbolj dragih komponent naravne arome, ki se uporabljajo v živilski industriji, saj lahko čista, naravna malina ketoni stane toliko kot 20.000 $ na kg. Na srečo, umetna maline keton je veliko cenejši, od nekaj dolarjev na kg proizvoda (ja, to je pravilni, nekaj dolarjev / evrov na kilogram izdelka!).

Izkazalo se je, da so maline ketoni pri poskusih na živalih in na maščobne celice v epruvete pospeši presnovo maščob in da lahko vpliva tudi hormon v telesu se imenuje adiponektina (sodeluje pri presnovi maščob). Eden od problemov je, da ni zanesljiv, dvojno slepa, znanstvena študija dokazuje, da je čisto maline keton izboljšuje izguba teže, če ga jemlje ljudi.

Imejte v mislih, da je povprečni dnevni vnos maline keton normalni prehrani okoli 0,25 do 1 mg na kg odraslih. Študije na živalih (miši, v tem primeru) uporablja Keton maline doze okoli 100 mg na kg miši in teh študij, ki so pokazali preprečevanje teže uporablja do 20 g / kg maline keton. Preračunana na telesno težo človeka, bi to pomenilo, da bi moral 100 kg (220 funtov), ​​moški porabijo 2kg (4,4 funtov) čistega maline keton, da se doseže enak učinek.

Odveč je povedati kaj več? Malina keton prihaja v odmerkih po 100 mg na prehrana tabletke in stanejo veliko – brez razloga, razen da se sliši super – maline so zdravi, ketonska “zveni” kot keto diet, vendar nima nič opraviti s tem.

Kaj so Malina Ketoni?

Malina Ketoni so že skoraj sto let; so bile prvič uporabljene kot ojačevalec arome nazaj leta 1918. Šele v 21. stoletju, ki malina ketoni pridobljenih oprijem kot prehransko dopolnilo ni bilo.

Morda ne bo veliko presenečenje, da so malina ketoni dejansko najdemo v maline. Vendar pa so prisotni v rabarbare korenine, brusnice in borovih iglic tudi.

Kliknite tukaj Raspberry ketonsko Naročite zdaj!

BULK prah ™ Keton maline so EU skladna ki so bili proizvedeni z ustreznim 4: metodo ekstrakcije etanola: 1 z vodo. Hiter pregled potrdila o analizi (COA) na tej strani izdelka (na strani sliko izdelka) poudarja čistost izdelka.

Kako malina ketoni deluje?

Keton maline je ekstrahirali spojina nahaja v rdečih malin. Ta spojina spremeni tvorbo maščob v jetrih in v trebušnih območjih.

Pomaga odpraviti maščobe hitro, zaradi svoje sposobnosti, da razgradnjo maščob v manjše kroglice lažje gorijo ali izločanja. Čeprav mnogi menijo, da je vadba pomaga shujšati, lahko skrajno vadba sproži telesno naravno zaščito za shranjevanje maščob še bolj.

To je splošno znano kot povratni učinek, ki povzroča, da pridobijo večjo težo, namesto da bi jih izgubili. Toda z maline ketoni maščobe tablete gorilnika skrbi učinkov povratnih vadbe, to ne bi smel biti problem. Za to pomaga uravnavati telesno presnovo.

V enem od Raspberry Ketone pregledov navaja, da je na Japonskem, je bila izvedena laboratorij poskus, da se določi učinkovitost malin ketonov in je bila opravljena na miših so testni predmet.

To je pokazala, da so miši, ki so bile hranjene z visoko vsebnostjo maščob prehrane in so podane maline ketoni poleg obrokov ni pokazal nobene telesne mase, ki dokazuje, malina ketoni sposobnost je, da pomaga uravnavati presnovo v telesu.

Stranski učinki Raspberry ketonov

Malina keton lahko povzroči občutke živčnost, poveča krvni tlak, ali zvišan srčni utrip, ker je kemično povezano z stimulant imenovano sinefrin.

FDA priznava maline ketoni Izvleček kot splošno varna za uživanje. Ljudje, ki so uporabljeni za dodatek še niso poročali o nobenih škodljivih stranskih učinkov (s).

Vendar pa lahko maline keton znižajo raven sladkorja v krvi. Če ste trpijo zaradi kronične bolezni, kot je sladkorna bolezen, je pomembno, da se pred sprejetjem dodatka posvetujte s svojim zdravnikom.

Prav tako se prepričajte, da ste na pravi odmerek. Vsak Raspberry ketonsko znamka ima drugačen profil. Poglej navodila za odmerjanje in ne presega meje dodeljena. Največji odmerek ne sme presegati 2-3 tablete na dan.

Malina Ketoni In Acai Berry Extract

Zelo malo znanstvene študije niso bile izvedene na učinkovitost Acai jagodičja kot sredstvo za hujšanje. Pregled literature pokaže samo eno objavljeno študijo o Acai jagodami, in čeprav se izvaja na ljudeh, so bile uporabljene le 10 prostovoljcev – to je zelo majhen predmet količina za klinično preskušanje, in s tem vse rezultate je treba sprejeti s ščepcem sol. Prav tako ne vsebuje kontrolno skupino. Kontrolne skupine so zelo pomembni elementi kliničnih študij za preverjanje rezultatov. Pilotna študija je bila objavljena v prehrani listu, in je na voljo tukaj. Poskus je bil zasnovan tako, da preizkusite prednosti Acai jagodami o dejavnikih tveganja za bolezni presnove v prekomerno telesno težo posameznika. Rezultati zdelo, da kažejo, da snov lahko povzroči znižanje holesterola, na tešče raven glukoze in inzulina. ker ni bilo rezultatov se nanašajo neposredno na kurjenje maščob.

Spletne strani kažejo, da lahko Acai Berry pomaga, da gorijo maščobe, poveča metabolizem in zmanjša apetit. Na splošno je ena študija, ki je bila izvedena na sestavine ni zelo zanesljiv, in rezultati niso preveč pomembne. Več študij je vsekakor treba opraviti na Acai jagodami, in v tem trenutku se zdi, malina ketoni, ki se bolje študiral.

Malina ketonsko Študije

Trditve o malina ketoni, se zdi, da izhaja iz dveh študijah na glodalcih majhnih. V prvi študiji so raziskovalci dokazali učinkovitost snovi pri zatiranju kopičenje maščob v mišjih samcih. V drugem, ki je bila izvedena na majhen vzorec miši, maline keton zdelo, da se prepreči nabiranje maščobe pri miših dovaja visoko prehrane maščobe. Doslej ni študij na ljudeh obstajajo kaže učinkovitost malina ketoni za izgubo maščobe pri ljudeh, čeprav se zdi, nezanesljivi dokazi, ki kažejo, da so lahko v pomoč v nekaterih primerih.

Glede na Johns Hopkins Medical, miška in človeških genomov so približno 85 odstotkov enako, kar je razlog, zakaj so miši tako pogosto uporablja kot začetno osnovo za preučevanje človeške biologije, genetike in bolezni. To pomeni, da se bo nekaj ugotovitev pri glodalcih v skladu z ugotovitvami pri ljudeh, medtem ko drugi ne bodo. Konec koncev, lahko najboljša odločitev o tem, kako uspešna bo dopolnilo v ljudeh prihaja le iz skrbno nadzorovanih, recenziranih, znanstvenih študij na ljudeh. Malina ketoni še za izpolnitev tega standarda. Študije glodalcev niso podprti s trdnimi ljudeh, prav tako je bila ta nereguliran snov raziskali pri ljudeh za določitev kontraindikacije in morebitne neželene učinke.

Obiščite našo spletno trgovino Malina keton!

Ali Malina Ketoni možno?

Kljub temu še vedno na voljo za nakup v nekaterih trgovinah po vsem Združenem kraljestvu, v marcu 2014, je Agencija za varnost hrane (FSA) je potrdila, da se niso vsi malina ketoni prodajajo kot dopolnila v Združenem kraljestvu, ker so regulativni organi jih ne odobri. Organ za finančne storitve se nanašajo na malina ketoni kot “nova živila”, in da je treba proizvode, ki jih vsebujejo gredo skozi odobritve s Svetovalnega odbora o novih živilih in procesov (ACNFP) v Veliki Britaniji. A “novo živilo”, je tista, ki niso bila porabljena v pomembnem obsegu do sredine maja 1997. Na spletni strani FSA je navedeno, da so nekateri malina ketonska ekstrakti vključeni kot “roman”, in tako so nepooblaščeno.

Zaradi tega se zdi, da so maline ketonske dopolnila sam, ali pa sestavina v drugih izdelkih hujšanje, niso zakonito prodajajo v Združenem kraljestvu, ali celo v celotni Evropski uniji. Možno je, da je izdelek še vedno mogoče najti v trgovinah, kot sta Nizozemska in Barrett, ker predpisi še niso v celoti uveljaviti. Edina pravna oblika Keton maline (brez njegove uporabe kot arome) pomeni, da ekstrakte pripraviti z vodo ali 20% etanola. To je zelo težko najti te informacije na spletnih straneh izdelkov.

Spletne Mnenja in Pričevanja Raspberry keton

Če iščete pregledov na spletu si lahko ogledate rezultate, so na splošno pozitivni, z nekaj negativnih izkušenj tu in tam posuto. To je zelo pogosta pri vsakem hujšanje program, kot so razmere ni dveh uporabnikov enaki, zato bi rezultati zelo razlikujejo.

Nekateri uporabniki so ga pozdravili kot čudovit pripomoček za dieto, ki je pomagal jim shed funtov stran, medtem ko drugi pravijo, da storil ničesar za njih ali da jih celo pridobili težo ob dodatka. Vendar pa verjetno Razlog za povečanje telesne mase, da nekateri ljudje izkušnje.

Najboljše mesto za nakup Raspberry Ketone Plus

Lahko naročite dodatek neposredno iz uradne spletne trgovine. Trgovina ima zaloge v Veliki Britaniji in ZDA, če pa živi v drugi državi, bo odpremljeno v vas brez hassles.

Cene začnejo od le 31 $ na dobave 1 mesec. 2-mesečna oskrba prodaja za 58 $, 3-mesecev ali ketonsko Plus strošek $ 84. Obstajajo možnosti za nakup RaspberryKetones Plus v kombinaciji s DetoxPlus kolona čistilo tablet, ki zmanjšuje cene obeh dodatkov.

Get Raspberry Ketone Naročite zdaj!

Evolution-hujšanje Spletna trgovina je trenutno edini kraj, kjer lahko kupite Raspberry keton Plus, in vsako naročilo prihaja s številko za sledenje, diskretno mednarodnega ladijskega in denar nazaj garancije. Zaračunavanje je 100% varna in pregledna, saj se ne uporabljajo “zastonj sojenjem” senčnih sheme in podjetje spoštuje najboljših poslovnih praks.

Zaključek

Mnogi ljudje preživijo ves dan lugging okoli dodatne teže, ki jih preprosto ne potrebujejo, še posebej okoli svoje Sredinsko presek. To nezaželen telesne maščobe samo gradi, še posebej, če ste vedno na poti. Raspberry ketonsko Force izkorišča moč rdečih malin ketonov, da bi vaše telo se odvečne telesne maščobe. Malina ketoni lahko poveča stopnja lipolize, proces vašega telesa za zrušijo maščobo v uporabno energijo. V laboratorijskih testov, maščobne celice vbrizgali malina ketoni pokvaril hitreje kot celice, ki niso prejeli ketonov. Druga znanstvena študija je pokazala, da malina ketoni zmanjšal količino prisotne maščob v trebuhu in jetrnih tkiva miši. Malina ketoni prav tako igrajo pomembno vlogo pri uravnavanju ravni adiponektin, ki zagotavlja vaš metabolizem s spodbudo, ki jih potrebuje, da gorijo skozi odvečnih kalorij preveč.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
KUPI ZDAJ »