Αγορά φορσκολίνη 125 – απώλεια λίπους φορσκολίνη συμπλήρωμα

Η δημοτικότητα της καθαρής φορσκολίνη κορυφώθηκαν κατά το παρελθόν έτος ή δύο. Είναι αλήθεια ότι αυτό το συμπλήρωμα είναι μια καινοτομία της αγοράς – και ότι δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι στις δυτικές κουλτούρες γνωρίζουν ή γνωρίζουν πώς να εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργεί, όταν αφομοιώνονται από τον οργανισμό.

Η αλήθεια είναι, υπάρχουν τόσες πολλές φόρμουλες απώλειας βάρους, χάπια και εκχυλίσματα στην αγορά των συμπληρωμάτων, αφήνοντας όχι σε μικρό χώρο για νέες ανακαλύψεις και οι τύποι εκεί έξω. Ωστόσο, φορσκολίνη δεν είναι μια νέα ανακάλυψη – δεν είναι μόνο ένα απόσπασμα ο δυτικός κόσμος δεν έχει εισαχθεί πριν. Στην παραδοσιακή ιατρική Ayurvedic στην Ινδία, ήταν μεταξύ των κορυφαίων φυτικά συστατικά για τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και αγωνίζονται για να αποκρούσουν πολλές ασθένειες.

Πολλοί άνθρωποι αναμειγνύονται στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα των φορσκολίνη με τα οφέλη της Garcinia Cambogia, τα οποία είναι δύο παρόμοια συμπληρώματα και τα προϊόντα της φύσης. Δεδομένου ότι και οι δύο στοχεύουν στην απώλεια βάρους, τα αποτελέσματά τους είναι ελαφρώς πανομοιότυπα. Ωστόσο, φορσκολίνη είναι διαφορετική σε πολλές άλλες πτυχές.

Αυτό που είναι σημαντικό για όλους είναι να καταλάβουμε τι φορσκολίνη πραγματικά είναι – και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην απώλεια βάρους. Για το θέμα αυτό, αρχίζουμε με φόντο και τις ρίζες του.

Τι είναι φορσκολίνη;

Φορσκολίνη εξερράγη επάνω στη σκηνή συμπλήρωμα ως συμπλήρωμα απώλεια βάρους χάρη σε μια έγκριση από την τηλεοπτική προσωπικότητα Δρ Οζ το 2014. Αν και ο Δρ Oz έχει έρθει από το υπό έλεγχο για τους ισχυρισμούς του ότι η φορσκολίνη είναι ένα χάπι απώλειας βάρους θαύμα, υπάρχει κάποια ουσιαστική επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι η ένωση μπορεί να μειώσει τη μάζα του λίπους και τη βελτίωση της σύστασης του σώματος σε υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες. Σε μια τρίτη μελέτη που διεξήχθη σε αρουραίους, Forskolin βοήθησε επίσης για την πρόληψη της αύξησης του βάρους σε ζώα που έχουν τραφεί μια διατροφή που προκαλείται παχυσαρκία σε αρουραίους που δεν λάμβαναν το συμπλήρωμα. Επίσης, φορσκολίνη, όταν συνδυάζεται με τετραϋδροξυπροπυλο αιθυλενοδιαμίνη, η καφεΐνη, καρνιτίνη, φορσκολίνης και ρετινόλη και εφαρμόζεται τοπικά, μπορεί επίσης να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας με την καθημερινή χρήση. Αν και φορσκολίνη δεν είναι ένα χάπι που λιώνει το λίπος άμεσα, έχει και νοοτροπική και ιατρικές εφαρμογές εκτός από τα οφέλη απώλεια λίπους. Ως νοοτροπική, η ένωση έχει παρόμοια μνήμη και την ενέργεια ωθώντας αποτελέσματα της εφεδρίνης και της αδρεναλίνης, αλλά χωρίς τις παρενέργειες εκνευρισμού. Ως θεραπεία για τον καρκίνο, είναι ήδη αποδειχθεί για να σταματήσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων σε αρουραίους και να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις αρνητικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας.

Forskolin είναι επίσης ένα από τα λίγα φυσικά συμπληρώματα αποδειχθεί ότι μειώνουν την πίεση του αίματος στην πλειοψηφία των χρηστών, ενώ υπάρχει επίσης πολλά υποσχόμενη πρώτες έρευνες σχετικά με την ικανότητά της να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα των διαβητικών. Το συμπλήρωμα είναι επίσης μια φυσική εναλλακτική λύση σε ένα στεροειδές συσκευή εισπνοής για τους ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα. Τέλος, φορσκολίνη μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσει με τα συμπτώματα του γλαυκώματος καθώς βοηθά στην ανακούφιση interocular πίεση και είναι μια μη χειρουργική θεραπευτική επιλογή. Φορσκολίνη μπορούν να αγοραστούν νόμιμα στις ΗΠΑ πάνω από τον πάγκο ως συμπλήρωμα τόσο στα καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση και είναι διαθέσιμο σε μορφή κάψουλας από του στόματος. Μπορεί επίσης να συνταγογραφηθεί ως μια συσκευή εισπνοής για τη θεραπεία του άσθματος, ή ως μια ένεση για τη θεραπεία του γλαυκώματος από έναν γιατρό. Συνολικά, Forskolin είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος ή να βελτιώσουν τη σύνθεση του σώματος τους, όπως επίσης και ο καθένας με τον καρκίνο, υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, το άσθμα, ή το γλαύκωμα ως φυσική εναλλακτική λύση ή συμπλήρωμα σε άλλες θεραπευτικές επιλογές.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Απώλεια βάρους φορσκολίνη

Η απώλεια βάρους με φορσκολίνη. Ενώ η φορσκολίνη δεν έχει ακόμη ερευνηθεί λεπτομερώς, αρκετές μελέτες έχουν διεξαχθεί και τα αποτελέσματα είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη. Χρησιμοποιείται στην ινδική ιατρική για αιώνες για να θεραπεύσει ασθένειες όπως οι θρόμβοι αίματος και η υψηλή αρτηριακή πίεση, δεν είναι σαν το συμπλήρωμα αυτό έχει ξαφνικά μόλις ξεπηδήσει στην ύπαρξη. Αυτό θα ήταν εξαιρετικά ύποπτο να πούμε το λιγότερο. οφέλη για την υγεία της για τη θεραπεία παθήσεων του άσθματος και της καρδιάς είναι γνωστές, αλλά αυτό ταυτότητα επιθυμεί να καλύψει εδώ είναι αποτέλεσμα Φορσκολίνης για την απώλεια βάρους, ειδικά όταν συνδυάζεται με τη σωστή διατροφή.

Ποια είναι τα οφέλη της φορσκολίνη;

Είτε ψάχνετε για έναν τρόπο για να συμπληρώσουν πρόγραμμα απώλειας βάρους σας ή είστε ένα σώμα αθλητής ψάχνουν για να κάψετε περισσότερο λίπος, φορσκολίνη μπορεί να έχει μια σειρά από διαφορετικά οφέλη για την επίτευξη των στόχων της φυσικής σας κατάστασης.

Αν και οι μελέτες που ολοκληρώθηκε στις φορσκολίνη περιορισμένες, έχουν δείξει ότι το συμπλήρωμα μπορεί να ωφελεί τους χρήστες από:

  • Αύξηση site-specific απώλεια λίπους
  • καύση του λίπους
  • Η μείωση της φλεγμονής
  • Μείωση της πίεσης του αίματος
  • Διεγείροντας την απελευθέρωση του αποθηκευμένου λίπους από τα λιποκύτταρα

Παρενέργειες?

Είναι αυτονόητο ότι οι βασικοί υποψήφιοι για τα συμπληρώματα Φορσκολίνης είναι άνθρωποι που πάσχουν από παχυσαρκία ή που είναι υπέρβαροι. Αλλά, ακόμα κι έτσι, θα μπορούσε ακόμα να είναι υποψήφιος για τη θεραπεία, εάν δεν θεωρούνται υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, αλλά εξακολουθούν να θέλουν απλά να κατεβείτε λίγο λίπος της κοιλιάς και να ζυγίζουν λιγότερο για το δικό σας λόγους. Ωστόσο, όπως και με κάθε άλλο φάρμακο, δεν μπορούν όλοι να υποβληθούν σε θεραπεία Φορσκολίνης μείωση του βάρους με επιτυχία. Ιδιαίτερη άτομα ή άτομα που πάσχουν από ορισμένες ιατρικές παθήσεις συνιστάται να μείνουν μακριά από τα χάπια για να αποφευχθούν πιθανές αλληλεπιδράσεις και τις παρενέργειες.

Πριν εξετάσουμε μερικούς από τους ανθρώπους που δεν πρέπει να παίρνουν τα χάπια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη θεραπεία είναι συνήθως ήπια και δεν απειλεί αν το συμπλήρωμα χορηγείται με προσοχή και κάτω από στενή παρακολούθηση ζωή. Με αυτό έξω από το δρόμο, το παρακάτω είναι μια λίστα των ανθρώπων που δεν είναι καλοί υποψήφιοι για τη χρήση του συμπληρώματος:

– Οι έγκυες γυναίκες: αν και η έρευνα σχετικά με αυτό σε σχέση με φορσκολίνη δεν είναι πολύ πειστικά, Coleus (από τα οποία λαμβάνονται τα χάπια διατροφής) θα μπορούσε να επιβραδύνει ή να σταματήσει εντελώς την ανάπτυξη του εμβρύου όταν χορηγείται σε έγκυες γυναίκες και γι ‘αυτό δεν είναι σκόπιμο να να το κάνεις.

– Άτομα με αιμορραγικές διαταραχές: λόγω του γεγονότος ότι Coleus είναι γνωστό ότι ελαττώνουν την αρτηριακή πίεση, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο να χορηγηθεί η ίδια σε άτομα με ιστορικό αιμορραγικών διαταραχών καθώς μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο αιμορραγίας.

– γυναίκες θηλασμός: και πάλι υπάρχει έλλειψη επαρκών πληροφοριών σχετικά με την επίδραση που μπορεί να έχει Φορσκολίνης σε γυναίκες που θηλάζουν και, ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να το αποφύγουμε μετά τη λήξη της περιόδου θηλασμού.

– Οι άνθρωποι περιμένουν για τη χειρουργική επέμβαση: η χρήση Φορσκολίνης ως χάπι απώλειας βάρους θα πρέπει να διακόπτεται τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν υποστεί οποιαδήποτε σημαντική επεμβατική χειρουργική επέμβαση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αραιώνει το αίμα και μπορεί συνεπώς να αυξήσει τον κίνδυνο της υπερβολικής αιμορραγίας κατά τη διάρκεια ή μετά την επέμβαση.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Forskolin Αξιολόγηση Χρηστών

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και εταιρίες από την προσφορά εκεί φορσκολίνη. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, οι χρήστες δίνουν φορσκολίνη ένα 3.4 out of 5 stars. Για ένα μέσο όρο προϊόν, το 49% των χρηστών έδωσε το συμπλήρωμα 5 από 5 αστέρια, 20% έδωσε 4, 7% έδωσε 3, 5% έδωσε 2, και 19% έδωσε 1 αστέρι. Ένα από τα κύρια παράπονα των χρηστών ήταν ότι το συμπλήρωμα τους βάλει στο νοσοκομείο.

Ίσως να αναρωτιέστε γιατί είμαστε ακόμα να μιλάμε για ένα προϊόν, εάν αυτό είναι επικίνδυνο. Λοιπόν, δεν είναι επικίνδυνο εφ ‘όσον δεν προσπαθείτε να το πάρετε ως αυτο-φάρμακα με συνταγή γιατρού. Πολλοί από αυτούς τους χρήστες είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση και ήθελε να το μειώσει, μόνο το προϊόν που έκανε την αρτηριακή τους πίεση είναι πολύ χαμηλή. Και πάλι, ο γιατρός σας θα σας συνταγογραφήσει πιθανώς χαμηλότερες δόσεις που πρέπει να ληφθούν στη διάρκεια της ημέρας, γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι βίωσαν αυτά τα αποτελέσματα κατά τη λήψη μια μεγάλη δόση μονομιάς.

Φορσκολίνη, και πραγματικά οποιοδήποτε συμπλήρωμα απώλειας βάρους, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από υγιή άτομα χωρίς καρδιακή διαγνώσεις που θέλουν να χάσουν μερικά κιλά παραπάνω. Αν έχετε μια διάγνωση, μιλήστε με το γιατρό σας πρώτα για να αποφύγετε όλα αυτά τα προβλήματα.

Τώρα υπάρχουν κάποιες πιο υψηλή βαθμολογία προϊόντα φορσκολίνη εκεί έξω. Ψάξτε για αυτούς που έχουν τουλάχιστον 20 αξιολογήσεις, επειδή μερικά έχουν μόνο 1 ή 2 και ότι πραγματικά δεν σας λέει πολλά. Για παράδειγμα, βρήκαμε ένα με 22 απαντήσεις που έλαβε 4,8 από 5 βαθμολογία. 73% των χρηστών του έδωσε το προϊόν 5 στα 5 αστέρια και 27% έδωσε ένα 4 στα 5 αστέρια. Καθόλου κακό. Ακόμη και εκείνοι που έδωσαν το προϊόν με σκορ 4 δήλωσε ότι εργάστηκε για αυτούς, απλά δεν είναι τόσο καλά όσο ελπίζαμε. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι κάθε φορσκολίνη συμπλήρωμα γίνεται ίση. Βρείτε μια εταιρεία με καλές κριτικές προτού να επενδύσετε.

forskolin δοσολογία

Όταν λαμβάνεται ενδοφλεβίως, χορηγείται από τους ιατρικούς επαγγελματίες. Ως εισπνοής, είναι επίσης χρησιμοποιείται με την κατεύθυνση των ιατρών εμπειρογνωμόνων.

Εάν λαμβάνεται από το στόμα, η συνήθης ποσότητα είναι σε προσαυξήσεις των 250 mg που λαμβάνονται δύο φορές την ημέρα.

Πού να αγοράσετε φορσκολίνη;

Φορσκολίνη πωλείται από τις αξιόπιστες σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές σε χάπια μορφή χωρίς άγνωστα πρόσθετα ή περιττά υλικά πληρώσεως και είναι φορτωμένο με το απόσπασμα που επιθυμείτε και να διατηρήσει το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας. Κανονικά θα πρέπει να αρχίζει σε μικρότερη δόση από 25 έως 60 mg κάθε μέρα μέχρι να λάβετε μια ιδέα για το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε και πώς η απώλεια βάρους είναι η βελτίωση. Βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής θα παραγγείλετε από πωλεί το προϊόν που είναι ελάχιστο δέκα ή είκοσι τοις εκατό φορσκολίνη ως εκ τούτου, ότι μπορείτε να πάρετε όλη οφέλη της. Όταν αξιοποιηθεί σε συνδυασμό υγιεινής διατροφής και καλή άσκηση σε τακτική βάση, θα δείτε ότι η καθαρή φορσκολίνη απόσπασμα είναι ένα καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους που θα τροποποιήσει τα μέσα πλησιάζετε την υγεία. Τα περισσότερα από τα συμπληρώματα στερούνται παρασκεύασμα με σωστή δοσολογία. Πολλά από αυτά τα συμπληρώματα στερούνται σε είκοσι εκχύλισμα τοις εκατό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ελαττώνει στην ισχύ του συμπληρώματος. Είκοσι ποσοστά είναι η ελάχιστη απαίτηση που αναμένεται από Dr.Oz κλινική έρευνα προσφορά αποδείξεις για αυτό.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές ουσίες που υπάρχουν ότι οι επιχειρήσεις χάπι διατροφής ήθελα να προσθέσω στα προϊόντα τους. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ορισμένες από αυτές τις ουσίες είναι ευεργετική όχι μόνο για τη γενική υγεία, αλλά και την υποστήριξη της διαχείρισης βάρους, καθώς και. Αν και υπάρχουν κάποιες θεραπευτικές χρήσεις για αυτή τη ρίζα του φυτού, οι άνθρωποι δεν θα πέφτει το βάρος με αυτό οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Είναι πάντα σημαντικό να κάνετε τη δική σας έρευνα, όταν ψάχνει σε συμπληρώματα για την υγεία. Είναι εύκολο να πάρετε το λόγο της εταιρείας για αυτό, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο στόχος τους είναι να βγάλουν λεφτά, όχι κατ ‘ανάγκην θα έχετε πιο υγιεινό, καθώς μπορεί να δηλώσει. Όπως και με την εν λόγω ουσία έχει υπάρξει κάποια μελέτες που έγιναν σε αυτό, αλλά μόνο και μόνο επειδή μια μελέτη που έγινε, δεν σημαίνει ότι έχει τα σωστά αποτελέσματα. Υπάρχουν καλύτερα συμπληρώματα εκεί έξω που έχουν πιο σχετικά αποτελέσματα από τις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε αυτές.

Κορυφαίες Τα προϊόντα περιλαμβάνουν μόνο τα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι ισχυρή στη φύση, και ότι στην πραγματικότητα να βοηθήσει με την απώλεια βάρους.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »