Διατροφή φορσκολίνη Απόσπασμα Fat Loss Σταγόνες

Πιθανόν να έχετε το κεφάλι για το εκχύλισμα φορσκολίνη ήδη το 2017, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς πώς το εκχύλισμα είναι ευεργετική για την απώλεια βάρους. Δεν πρέπει να δοκιμάσετε οποιοδήποτε προϊόν χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς πώς λειτουργεί και αν είναι σωστό για σας, οπότε ας διαβάσει μερικά σχόλια φορσκολίνη από πραγματικούς ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει φορσκολίνη για να χάσουν βάρος με επιτυχία.

Forskolin είναι ένα φυτό παρόμοιο με την οικογένεια της μέντας και θεωρείται ως ένα φυσικό συμπλήρωμα. Forskolin είναι ένα είδος του Ινδικού φυτό Coleus που έχει ένα σημαντικό ρόλο στην αρχαία ινδική ιατρική για πολλά χρόνια. Coleus αναπτύσσεται σε θερμές περιοχές όπως η Ινδία, το Νεπάλ και την Ταϊλάνδη. Ήταν ωφεληθεί σε παραδοσιακά φορές για να θεραπεύσει την καρδιά διαταραχές όπως η στηθάγχη και η υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και αναπνευστικά προβλήματα όπως το άσθμα. Όταν παίρνετε καθαρό εκχύλισμα φορσκολίνη προφορικά με τον οποίο μεταχειρίζεται δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, λοιμώξεις του ουροποιητικού κλπ Δεν χρειάζεται απαραίτητα να εργάζονται σε καθημερινή βάση να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα από αυτό το απόσπασμα. Ωστόσο, αναμιγνύεται με ένα γυμναστήριο και καρδιο πρόγραμμα, θα παράγει αποτελέσματα που απλά μπορεί να σας σοκάρει.

Φορσκολίνη Κριτικές & Αποτελέσματα

Με τη μετάβαση από μια μεγάλη ποικιλία από τα τελευταία και επαλήθευσε σχόλια των χρηστών, είναι εύκολο να δούμε ένα σχέδιο για το τι λειτουργεί και τι όχι με φορσκολίνη.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν χρήση Φορσκολίνης έχουν αναφέρει την απώλεια βάρους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι Φορσκολίνης ήταν ο κύριος λόγος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Λόγω του γεγονότος ότι ορισμένοι από τους χρήστες είχαν αλλάξει διατροφή τους εντελώς ή / και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα άσκησης.

Περίπου οι μισοί από τους σχολιαστές έχασε περίπου 2-3 ​​λίβρες. την πρώτη εβδομάδα, ενώ το άλλο μισό χάσει βάρος με πιο αργό ή ακόμα ταχύτερους ρυθμούς.

Πολλοί σχολιαστές δήλωσαν ότι έκαναν παρατηρήσετε μια μείωση της όρεξης και περισσότερη ενέργεια κατά τη λήψη φορσκολίνη.

Πολλές από τις επιτυχημένες αναθεωρητές ανέφερε επίσης την προσθήκη της άσκησης στη ρουτίνα τους και πίνοντας άφθονο νερό.

Μια άλλη χρήσιμη συμβουλή από τους χρήστες ήταν να συμβουλεύει τους πελάτες να λάβουν Φορσκολίνης στην π.μ. προτίμηση το πρωί, περίπου 10 – 20 λεπτά πριν από το πρωινό. Σημείωση: Αν δεν πιστεύετε ότι το στομάχι σας μπορεί να χειριστεί Forskloin με άδειο στομάχι – φροντίστε να τρώτε εκ των προτέρων.

Πρέπει να επισημάνω το θέμα αυτό με τους χρήστες οι οποίοι έπαιρναν και τα δύο αντι κατευναστικά και φορσκολίνη – παρατηρούν περισσότερο κατάθλιψη. Φροντίστε να μιλήσετε με τον γιατρό σας αν είστε σε αντι κατευναστικά πριν από τη λήψη Forskoling. Ωστόσο, προσωπικά δεν συνιστούμε τη λήψη Φορσκολίνης ενώ αντι κατευναστικά.

Σε γενικές γραμμές, η πλειοψηφία των Forsklin αξιολογήσεις είναι συντριπτική καλό. Θα βρείτε πολλά σχόλια από χρήστες που δεν έχουν προσπαθήσει Φορσκολίνης αλλά θέλετε να, αλλά διστάζουν λόγω του γεγονότος ότι είναι πιθανόν να λαμβάνουν φάρμακα πίεσης του αίματος, μπορεί να έχουν διαβήτη, κλπ Φοβούνται ότι μπορεί να παρέμβει.

Σας συνιστούμε να παίρνετε αυτά τα ζητήματα και τις ανησυχίες με το γιατρό σας πριν πάρετε φορσκολίνη. Παρά το γεγονός ότι, Forskolin είναι φυσικά και είστε πιθανώς να πάρετε το εντάξει από τους περισσότερους γιατρούς. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να το συζητήσετε με το γιατρό, καθώς και να κάνει τη δική σας έρευνα.

Πιστεύουμε στη χρήση Φορσκολίνης σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης, καλύτερες διατροφικές συνήθειες, έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για καλύτερη και πιο αποτελεσματική αποτελέσματα.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

Οφέλη του Τύπου φορσκολίνη

Τώρα που γνωρίζουμε πώς φορσκολίνη λειτουργεί όταν λαμβάνεται ως διατροφή, που λίγο πολύ τώρα όλα τα οφέλη εκεί έξω. Έτσι, για να συνοψίσω – στο επόμενο μέρος, μιλάμε για όλα τα οφέλη της φορσκολίνη με κάθε δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβανομένων:

Body Fat Loss

Όπως έχουμε πει πολλές φορές παραπάνω, μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η φορσκολίνη είναι μεγάλη για την απώλεια λίπους του σώματος σε παχύσαρκους και υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο, ο τύπος φορσκολίνη είναι σίγουρα ισχύει σε αθλητές και bodybuilders που θέλουν να max έξω για τα αποτελέσματά τους και να χάσουν σωματικό λίπος, διατηρώντας παράλληλα μυϊκή τους μάζα άπαχο.

Επίσης, τα άτομα με φυσιολογικό βάρος μπορεί να πάρει τη φορσκολίνη συμπλήρωμα, ενώ εργάζονται για να αυξήσουν τα αποτελέσματα και να κάψετε περισσότερο λίπος.

Χαλάρωση των αρτηριών και Άλλα λείων μυών (συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς)

Το κυτταρικό κυκλικό ΑΜΡ (cAMP) αυξάνεται με την συμπλήρωση της φορσκολίνης. Αυτό οδηγεί σε ένα ευρύ φάσμα των επιπτώσεων – ένας εκ των οποίων είναι η χαλάρωση όλων των αρτηριών που οδηγεί σε σταθερή ροή του αίματος και λείων μυών. Έτσι, ο τύπος φορσκολίνη επηρεάζει σίγουρα οι μύες και εκτός από τη διατήρησή τους άπαχο, το κυκλικό ΑΜΡ βρέθηκε μέσα στην πραγματικότητα καθιστά υγιείς και προωθεί μια σταθερή λειτουργία.

Άσθμα και τις αλλεργίες

Υπάρχουν πολλά φάρμακα εκεί έξω που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των αλλεργιών και του άσθματος. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τα επίπεδα cAMP – κάτι που φορσκολίνη κάνει φυσικά και ενεργεί άμεσα με. Ως εκ τούτου, η φορσκολίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της για την πρόληψη και τη θεραπεία πολλών διαφορετικών τύπων αλλεργιών συμπεριλαμβανομένου του άσθματος.

Μαζί με το γεγονός ότι η φορσκολίνη τύπος είναι αποτελεσματική για τη χαλάρωση των αρτηριών, τα οφέλη αυτά οδηγούν σε βρογχοδιαστολή – η οποία είναι μια διαδικασία που επεκτείνει την αναπνευστική ικανότητα των πνευμόνων, καθιστώντας τα πιο υγιή και την πρόληψη πολλών διαταραχών από την εμφάνιση.

καρδιαγγειακή υγεία

Forskolin έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των καρδιαγγειακών διαταραχών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από υπέρταση σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ακόμα και στηθάγχη, φορσκολίνη μειώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνοντας παράλληλα την συσταλτικότητα της καρδιάς, η οποία οδηγεί σε χαλάρωση του συνόλου των αρτηριών και αυξημένη δύναμη της συστολής της καρδιάς όπως ένα μυ. Η ροή του αίματος βελτιώνεται επίσης και η ανάκτηση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ενισχύεται.

Το γλαύκωμα και η αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση

Η αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση είναι μια κατάσταση που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, το οποίο συμβαίνει στα μάτια και μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη τύφλωση αν αφεθεί χωρίς θεραπεία. Από την άλλη πλευρά, το γλαύκωμα είναι μια αιτία της απώλειας της όρασης η οποία χαρακτηρίζεται από βλάβη των νεύρων και οδηγεί σε απώλεια του οπτικού πεδίου, της αντανάκλασης και ακόμη και τον πόνο στα μάτια. Είναι πολύ κοινό και μία από τις κύριες αιτίες τύφλωσης στους ηλικιωμένους.

Τι φορσκολίνη δεν είναι πρόληψη και τη θεραπεία τόσο της αυτές τις συνθήκες. Οι οφθαλμικές σταγόνες Forskolin τα οποία περιλαμβάνουν 1% φορσκολίνη έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικές και για τις δύο από αυτές τις διαταραχές των ματιών για χρόνια.

Ψωρίαση

Η διαταραχή αυτή ξεκινά όταν υπάρχει μια μείωση των ενζύμων μορίου cAMP, σε σύγκριση με ένα άλλο αγγελιοφόρο γνωστή ως μονοφωσφορική γουανίνη (cGMP). Τι φορσκολίνη κάνει εδώ είναι να ανακουφίσει την ψωρίαση από την ομαλοποίηση αυτά το επίπεδο και την εξισορρόπηση του επιπέδου cAMP με την αναλογία cGMP.

Κατάθλιψη

Ο τύπος φορσκολίνη βοηθά, επίσης, ένας από τους κορυφαίους διαταραχές στον κόσμο – κατάθλιψη. Εμποδίζει ουσιαστικά αυτή τη διαταραχή με την εξισορρόπηση των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο – είτε η serotogenic (ανασταλτική) ή η ντοπαμινεργική (διεγερτική). Βασικά, η φορσκολίνη έχει βρεθεί να επηρεάζουν το σύστημα νευροδιαβιβαστή με έναν θετικό τρόπο και να παράγουν τις ορμόνες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και μιμούνται την αντικαταθλιπτική δράση.

Ο υποθυρεοειδισμός

Οι άνθρωποι που πάσχουν από υπερβολική παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών μπορούν επίσης να ασκήσουν τη δίαιτα φορσκολίνη προκειμένου να τονωθεί η κυκλοφορία τους ορμονών του θυρεοειδούς και να το παραδώσει τα τυποποιημένα επίπεδα. Βασικά, ο μηχανισμός αυτός ενισχύει το μεταβολισμό και επιπλέον να προωθήσει την απώλεια βάρους. Συν τοις άλλοις, οι συνέπειες μπορεί επίσης να συμβάλει στη επιπτώσεις αντικαταθλιπτικό και θεραπεία της κατάθλιψης (που είναι συνήθως ένα χαρακτηριστικό του υποθυρεοειδισμού).

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Καρκίνος μεταστάσεις

Σύμφωνα με μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Brown, επιβεβαιώθηκε ότι η φορσκολίνη είναι ένας ισχυρός αναστολέας της συσσώρευσης των αιμοπεταλίων και επίσης ένας ισχυρός αναστολέας του αποικισμού όγκου. Οι μελέτες διεξήχθησαν σε ποντίκια, και είχε ως αποτέλεσμα θετικά αποτελέσματα, καθιστώντας φορσκολίνη έναν αποτελεσματικό τρόπο για την πρόληψη των μεταστάσεων των όγκων.

Ανοσοποιητικό Ενίσχυση

Το αντιοξειδωτικό χαρακτηριστικό που βρέθηκαν στο φορσκολίνη υπόσχεται ισχυρότερη ανοσία και μια ασπίδα από όλες τις μεταδοτική παθογόνα. Το εκχύλισμα φορσκολίνη ενεργοποιεί πραγματικά τα μακροφάγα και λεμφοκύτταρα, και ότι είναι το πώς παρουσιάζει ισχυρή ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Συν τοις άλλοις, κάνει το δέρμα πιο δυνατοί και υγιείς – ως εκ τούτου, καθιστώντας τη φυσική ασπίδα που προστατεύει τον οργανισμό από πολλές ασθένειες και συνθήκες.

Στο πλαίσιο των παραδοσιακών φυτικών φαρμάκων για πολύ καιρό, φορσκολίνη έχει βρεθεί για την ανακούφιση του άσθματος, αύξηση της οστικής πυκνότητας, να βοηθήσει με φυσική απώλεια βάρους, χαλάρωση των αρτηριών και την εξομάλυνση των μυών, καθώς διεγείρει τον σχηματισμό της τεστοστερόνης.

Ποιος το κάνει;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Forskolin προέρχεται από ένα φυτό γνωστό ως Coleus Forskohlii. Αυτό το δενδρύλλιο είναι γνωστό ότι είναι εγγενές σε τμήματα της Ινδίας, τις τροπικές περιοχές της Αφρικής, τη Σρι Λάνκα και τη Βραζιλία. Όντας κάτι που συμβαίνει φυσικά, δεν υπάρχει ενιαία εταιρεία που κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα στα προϊόντα τα συμπληρώματα με την ουσία αυτή.

Μερικές από τις εταιρείες που είναι γνωστές για την παραγωγή συμπληρωμάτων αυτής της ρίζας των φυτών περιλαμβάνουν Swanson, Rightway Διατροφή, Irwin Naturals, Οικολογική τύπων, Ενζυμική θεραπεία, Naturals Irwin, η ζωντανή Long Διατροφή και Φύσης τρόπο.

Παρενέργειες

Αν και δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες σοβαρές παρενέργειες στις μελέτες απώλειας βάρους σε φορσκολίνη, υπάρχουν μερικά πιθανά ζητήματα και τις αλληλεπιδράσεις της σημείωσης. Forskolin μειώνει φυσικά την αρτηριακή πίεση? Ως εκ τούτου, όποιος έχει ήδη χαμηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη αυτού του συμπληρώματος. Επιπλέον, εάν παίρνετε β-αναστολείς, νιτρικά, ή αντιπηκτικά, δεν πρέπει να πάρετε φορσκολίνη. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν καρδιακή αρρυθμία και στομαχικές διαταραχές. Λαμβάνοντας φορσκολίνη με τροφή μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση αυτών των επιπτώσεων. Τέλος, υπάρχουν κάποια ειδική αντιμετώπιση για τις γυναίκες. Έρευνα για την δείχνει ότι οι γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) θα μπορούσαν να παρουσιάσουν αύξηση στο μέγεθος της κύστης, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να λαμβάνουν φορσκολίνη. Οι γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν δεν πρέπει επίσης να περιλαμβάνει Φορσκολίνης στο καθημερινό συμπλήρωμα στοίβα τους.

αναθεώρηση πελατών

Μερικές φορές, τα επιστημονικά αποτελέσματα για ένα νέο φάρμακο ή συμπλήρωμα μπορεί να παρουσιάσει μία εικόνα, ενώ η πραγματική καθαρή φορσκολίνη από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει μπορεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό. Έτσι, πριν κάνετε οποιαδήποτε συμπεράσματα σχετικά με το συμπλήρωμα, είναι φρόνιμο μόνο για να περάσει μέσα από αυτά που λέγονται από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Από την άποψη αυτή, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν αναφορές στις Ηνωμένες Πολιτείες για τυχόν σοβαρές επιπλοκές που προκύπτουν από τη χρήση των χαπιών. Οι περισσότεροι από τους χρήστες συμφωνούν επίσης ότι το συμπλήρωμα ήταν σε θέση να παραδώσει το αποτέλεσμα που είχε υποσχεθεί. Από την άλλη πλευρά, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο από το χρόνο που αναγράφεται στην ετικέτα για τα πλήρη αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα σχόλια των χρηστών καταγράφουν τα πλήρη αποτελέσματα μετά από μια περίοδο μεταξύ 9-12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Αλλά ακόμα και αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερη από ό, τι τα περισσότερα από τα άλλα λίπους συμπληρώματα καύση μπορεί να κάνει! Τώρα που έχετε μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για φορσκολίνη, να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να αποκτήσετε το σώμα που πάντα θέλατε!

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

συμπέρασμα

Η φορσκολίνη, αν και ίσως όχι 100% αποτελεσματική, είναι θεμιτή μέθοδος για την απώλεια βάρους. Κάνει προκαλέσει ανθρώπινα κύτταρα του σώματος να κάψει λίπος. Όταν συνδυάζεται με μια σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χάσουν βάρος. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν πολλές συνέπειες. Φαίνεται να είναι ασφαλής. Ακόμα κι αν δεν έχουν κάποια μειονεκτήματα και περισσότερη έρευνα πρέπει να γίνει σε αυτό, γενικά είναι ένας αρκετά καλός τρόπος για να χάσετε βάρος και τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Forskolin bely Buster είναι διαθέσιμη over-the-counter σε μορφή χαπιού στα περισσότερα φαρμακεία. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το ποσοστό του σωματικού λίπους και τη βελτίωση της σύστασης του σώματος σε τουλάχιστον μερικούς ανθρώπους.

Η άσκηση τακτικά και τρώει μια καλή ισορροπημένη διατροφή κατά τη λήψη συμπληρωμάτων φορσκολίνη αυξάνει τον ρυθμό απώλειας βάρους στο ανθρώπινο σώμα. Πριν από τη λήψη τυχόν διατροφικές δίαιτες σκοπεύετε θα πρέπει πρώτα να εξετάσει από διαβούλευση με το γιατρό σας. Η συνεχής χρήση του Forskolin μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παρενέργειες εάν λαμβάνονται με άλλα φάρμακα που δεν έχουν συνταγογραφηθεί από γιατρό. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει παρεμβολή με τα φάρμακα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προσθέσετε άλλα συμπληρώματα στη διατροφή. Μερικές από τις παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν Φορσκολίνης για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει την απώλεια του ορέξεις, ναυτία, πονοκέφαλο και στομαχικές διαταραχές. Τα αποτελέσματα συνήθως με εμπειρία στη μέση των φαρμάκων. Οι γιατροί συνιστά μια γυναίκα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν Forskolin όταν είναι έγκυος ή όταν θηλάζει τα παιδιά της επειδή δεν είναι σαφές τι επιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει στην ανάπτυξη του παιδιού. Οι άνθρωποι που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις και η υψηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν από τη λήψη οποιαδήποτε συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »