Δωρεάν δοκιμή της καθαρής Φορσκολίνης Απόσπασμα – Αγοράστε τώρα!

Η αναθεώρηση αυτή φορσκολίνη αποκαλύπτει τα οφέλη της συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Λειτουργεί για όλους, ωστόσο, εάν είστε κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν από την εισαγωγή οποιοδήποτε συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Forskolin δεν είναι ένα θαυματουργό χάπι και δεν ευδοκιμούν όταν τρώτε υγιεινά και την άσκηση. Πολλοί άνθρωποι συζητούν τα θαύματα της Θεωρητικής Φυσικής Φορσκολίνης μετά τη χρήση του μόνο για λίγους μήνες. Πρέπει να πούμε ότι η χρήση αυτών των συμπληρωμάτων δεν συνιστάται για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες. Ιδιαίτερη βότανα όπως φορσκολίνη έχουν ευεργετικές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν στην πτώση του βάρους. Θα συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργίας του θυρεοειδούς, ενώ κάποια μείωση των πείνα. Πολλά βότανα δεν έχουν παρενέργειες όταν χρησιμοποιούνται σε μικρή ποσότητα. Έτσι, φορσκολίνη μπορεί να είναι μια μάλλον πολύτιμο βότανο για να ρίξει το βάρος. Αποκλειστικά ποσότητα εκχυλίσματος μπορεί να ξεκινήσει θετικές αλλαγές μέσα στο σώμα. Καθαρό φορσκολίνη Απόσπασμα είναι η καλύτερη μέθοδος για την ασφαλή και αποτελεσματική απώλεια βάρους λόγω των καταπληκτικά πλεονεκτήματα.

Τι είναι φορσκολίνη

Forskolin είναι ένα εκχύλισμα που λαμβάνεται από τις ρίζες του Coleus forskohlii. Coleus, η οποία είναι στην οικογένεια μέντας, έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην Ayurvedic ιατρική για τη θεραπεία ασθενειών που περιλαμβάνουν το άσθμα, υψηλή αρτηριακή πίεση και ανικανότητα.

Στη δεκαετία του 1970, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι τα εκχυλίσματα Coleus θα μπορούσε να μειώσει την αρτηριακή πίεση και μπορεί να μειώσει μυϊκούς σπασμούς. Ανακάλυψαν ότι τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να ανιχνευθούν σε μία μόνο ουσία του ρίζες, φορσκολίνη.

Βρήκαν επίσης ότι η φορσκολίνη αυξάνει τα επίπεδα στο αίμα της μονοφωσφορικής κυκλικής αδενοσίνης (cAMP), μια ουσία που προάγει την παραγωγή της ορμόνης-ευαίσθητων λιπάσης. Αυτό το ένζυμο διεγείρει λιπώδη κύτταρα να απελευθερώσουν τα περιεχόμενά τους έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμο από το σώμα.

Οι ερευνητές θεωρία ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η φορσκολίνη θα μπορούσε να τονώσει την απώλεια βάρους χωρίς κίνδυνο απώλειας της μυϊκής μάζας. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς πολλές δίαιτες απώλειας βάρους μανίας είναι καταβολική, που σημαίνει ότι μπορεί να προκαλέσει απώλεια του μυϊκού ιστού, καθώς και λιπώδους μάζας.

Ερευνητές διεξήγαγε μια επιτυχημένη δοκιμή ζώων σε θηλυκούς αρουραίους. Στη μελέτη, θηλυκούς αρουραίους που έλαβαν φορσκολίνη έτρωγαν λιγότερο, δεν παίρνουν βάρος και είχαν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν βάρος από εκείνους που δεν το έκανε.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Ωστόσο, όταν φορσκολίνης δόθηκε σε ανθρώπους σε δύο διπλά τυφλές δοκιμές, τα αποτελέσματα ήταν αναμεμειγμένα ή ασαφή. Σε μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν οι παχύσαρκοι άνδρες, οι άνδρες που πήραν φορσκολίνη απόσπασμα είδε μια πτώση του σωματικού λίπους και μια μικρή αύξηση της άλιπης μάζας σώματος. Δεν βιώνουν καμία καθαρή απώλεια βάρους.

Σε μια δεύτερη μελέτη που περιλαμβάνει ενήλικες γυναίκες που ήταν μέτρια υπέρβαροι, οι εικονικού φαρμάκου και φορσκολίνη ομάδες δεν είδε τη διαφορά στα αποτελέσματα τους.

Φορσκολίνη για τις αλλαγές στη σύσταση σώματος

Ήταν ο Δρ Oz βασίζοντας περίφημο περιγραφή του φορσκολίνη σε τίποτα επιστημονικά; Βγάζει ίσως να ήταν …

Υπάρχει ένας συχνά αναφερόμενος μελέτη, γνωστή ως study³ Godard, δείχνοντας ότι η λήψη φορσκολίνη οδήγησε σε μείωση του σωματικού λίπους και λιπώδη μάζα. Η μελέτη έδειξε επίσης θετικές αλλαγές στην οστική μάζα σε μόλις 12 εβδομάδες, καθώς και μια τάση προς αυξημένη μυϊκή μάζα του σώματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης στον ορό ήταν σημαντικά αυξημένη σε συμμετέχοντες, μετά τη λήψη φορσκολίνη. Οι άνδρες στη μελέτη πήρε ένα εκχύλισμα φορσκολίνης 10% (250 mg) δύο φορές την ημέρα για 12 εβδομάδες. Θα ήταν υπέρβαροι και παχύσαρκοι, έτσι αυτό μας λέει ότι το Coleus (φορσκολίνη) μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την παχυσαρκία.

Όσο για άπαχο και ταιριάζει άνδρες (και γυναίκες) τη λήψη του, προκειμένου να αυξηθεί η μυϊκή μάζα σώματος και τη μείωση του σωματικού λίπους, δεν υπάρχει ακόμα μια κλινική μελέτη, όπως πειστικά όσο αυτό το περίφημο μελέτη Γκοντάρ. Μπορούμε να σχεδιάσετε τις συνδέσεις και ελπίζω ότι κατά πάσα πιθανότητα ότι από αυτό λειτούργησε για τους παχύσαρκους άνδρες θα εργαστεί επίσης για τις γυναίκες. Είναι απολύτως εύλογο και πιθανώς αλήθεια.

Αλλά αν είναι επιστημονική απόδειξη που θέλετε, δεν είμαστε αρκετά εκεί. Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα επιστημονικά, δεν πρέπει να κάνει υποθέσεις, ακόμη και αν η κοινή λογική μας λέει ότι αν δουλεύει για τους παχύσαρκους άνδρες, θα πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους άλλους. Η επιστήμη πρέπει να είναι γραμμένες ρητά σε ένα ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον, ώστε να ανακηρυχθεί «επιστημονικά αποδεδειγμένο» ή «τεκμηριωμένη». Δυστυχώς ο Δρ Οζ, αλλά αυτό είναι το πώς θα πάει, αλλά με αυστηρές προδιαγραφές στο θέμα αυτό είναι αυτό που κράτησε την επιστημονική μας κοινότητα στη δεξιά πλευρά της γραμμής ασφαλείας.

Συστατικό

Coleus Forskohlii Root Extract
Κυκλικές Andenosine μονοφωσφορική

Η ποιότητα των συστατικών είναι μια σημαντική πτυχή για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Premium καθαρή φορσκολίνη κοιλιά buster είναι σχεδιασμένο για να αυξήσει σταδιακά το μεταβολισμό σας και να κάψετε το λίπος γρήγορα ανταλλακτικά για την παραγωγή ενέργειας για όλη την ημέρα, και ελέγχει την όρεξή σας. Θα υπάρξουν 60 κάψουλες σε κάθε φιάλη. Κάθε κάψουλα είναι γεμισμένο με 250mg της Forskolin συστατικού.

Κλινικές Μελέτες

Παρά το γεγονός ότι το μητρικό φυτό του οποίου οι ρίζες είναι η πηγή της φορσκολίνη απόσπασμα, το forskohlii Coleus, έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στο φυσικό του στοιχείο, δεν είναι μέχρι πριν από μερικά χρόνια ότι οι επιστήμονες άρχισαν να συνειδητοποιούν τις δυνατότητές της για την απώλεια βάρους και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια μικρή διαμάχη σχετικά με τους μηχανισμούς μέσω των οποίων Forskolin είναι σε θέση να επιτύχει τα αποτελέσματα καύση του λίπους του. Ωστόσο, ενώ οι μηχανισμοί δεν μπορούν ακόμα να είναι πολύ σαφής, τα αποτελέσματα πειστική αρκετά. Οι περισσότερες από τις μελέτες που έχουν διεξαχθεί για να καθοριστεί η αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος για τη θεραπεία της παχυσαρκίας και την προώθηση της απώλειας βάρους έχουν επικεντρωθεί σε μικρές ομάδες επιλεγμένων ατόμων και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διπλά τυφλές μελέτες. Σε μια τέτοια μελέτη, 30 παχύσαρκοι ή υπέρβαροι άνδρες σε μία ομάδα τέθηκαν υπό αγωγή για μία περίοδο 12 εβδομάδων, ενώ ένας παρόμοιος αριθμός τοποθετήθηκαν σε μια ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Στο τέλος της μελέτης, οι 30 άνδρες υπό αγωγή βρέθηκαν να έχουν επιτύχει σημαντική μείωση του σωματικού λίπους τους και είχαν μεγαλύτερη αύξηση σε μόλυβδο μάζας σώματος καθώς και σε σχέση με τους άλλους άνδρες στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Είναι ενδιαφέρον ότι, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην ομάδα θεραπείας βρέθηκαν επίσης να έχουν επιτύχει αύξηση της οστικής μάζας τους, αν και οι περισσότεροι ερευνητές ακόμα δεν θεωρούν αυτή την τελευταία αύξηση ως σημαντική. Υπήρξαν επίσης παρόμοιες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε παχύσαρκες και υπέρβαρες γυναίκες στο παρελθόν και όλοι τους έχουν δείξει παρόμοια αποτελέσματα.

Αγοράστε τώρα φορσκολίνη!

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει καμία έλλειψη των πειραμάτων και κλινικών δοκιμών που έχουν διεξαχθεί με στόχο την καθιέρωση αν πραγματικά λειτουργεί. Μια τέτοια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου δειγματοληψία 6 υπέρβαρες γυναίκες έρχεται στο μυαλό σε αυτό το σημείο. Στη μελέτη, οι 6 υπέρβαρα γυναίκες δόθηκαν 250 mg καθαρού φυσικών εκχυλισμάτων δύο φορές κάθε μέρα για μια περίοδο 9 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι, κατά μέσο όρο, κάθε άτομο ήταν σε θέση να κάψετε περισσότερο από το 8% του συνολικού σωματικού λίπους τους και, ταυτόχρονα, ήταν σε θέση να χάσει τουλάχιστον 10 κιλά του βάρους τους. Επιπλέον, υπήρχαν και μια σειρά δευτερογενών ιατρικά οφέλη που καταγράφηκαν από τη μελέτη. Για παράδειγμα, τα επίπεδα στο αίμα όλων των συμμετεχόντων στη μελέτη είχαν μειωθεί σε όλους τους τομείς. Ως εκ τούτου, δεν είναι πραγματική κατάπληξη γιατί Φορσκολίνης εκχύλισμα έχει παραπεμφθεί σε αστραπή σε ένα μπουλόνι.

Πόσο πρέπει να παίρνω;

Αυτό το προϊόν μπορεί να σας δώσει ουσιαστικά αποτελέσματα μόνο εάν το παίρνετε τακτικά, σύμφωνα με τη δοσολογία γράψει πάνω από μπουκάλι του. Μην υπερβολική δόση για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Δεν μπορείτε να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά αν το χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, τότε θα παρατηρήσετε ότι λειτουργεί πολύ γρήγορα για ονειρεμένες πιο αδύνατα κοιλιά σας.

Αξίζει να αγοράσετε

Όταν το σώμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το σωματικό λίπος για ενέργεια που διεγείρει τα κύτταρα. Με απλά λόγια, αυτό είναι που κάνει το Froskolin στα κύτταρα σας. Είναι περισσότερο ή λιγότερο λειτουργεί σαν το σώμα σας χρησιμοποιεί τα κύτταρα του λίπους που έχετε αποθηκεύσει. Στην παρούσα ανασκόπηση Φορσκολίνης θα καλύψουμε αυτό που θα πρέπει να αναζητήσετε για να βρει το καλύτερο Φορσκολίνης για να έχουν την καλύτερη ευκαιρία να χάσουν βάρος. Φορσκολίνη έρχεται σε πολλές διαφορετικές δυνάμεις από 10mg σε όλη τη διαδρομή μέχρι 40mg. Όσο ισχυρότερη είναι η καλύτερη σε αυτή την περίπτωση, διότι είναι ένα φυσικό προϊόν. Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες που αναφέρθηκαν. Στην πραγματικότητα, τα οφέλη της Φορσκολίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο για κανέναν. Φορσκολίνη επίσης μειώνει την όρεξη και έτσι το 40% τυποποιημένο φορσκολίνη θα βοηθήσει με αυτό περισσότερο από ό, τι ένα Forskolin που είναι μόνο 10% τυποποιημένα. Αυτό το συμπλήρωμα όχι μόνο επιτρέπει να ρίξει το βάρος, επιπλέον, βελτιώνει τη γενική υγεία σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε για να απολαύσετε τη ζωή με μια ανανεωμένη μεταμόρφωση του σώματος.

αγοράζοντας φορσκολίνη

Μπορείτε να αγοράσετε καθαρό εκχύλισμα φορσκολίνη σε πολλά καταστήματα και περισσότερα καταστήματα υγιεινής διατροφής, καθώς επίσης και σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή ένα μπουκάλι λέει εκχύλισμα φορσκολίνη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εργαστεί για την απώλεια βάρους. Όταν αγοράζετε εκχύλισμα φορσκολίνη, η ποιότητα είναι πολύ σημαντική. εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας θα παρέχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Μην εγκατασταθούν για πρώτη μάρκα που θα συναντήσετε – είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας, διαβάστε σχετικά με την εταιρεία και να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας. Όταν αγοράζετε καθαρό εκχυλίσματα φορσκολίνη, κάτι με το 10-20% είναι ιδανική. Η συνιστώμενη δόση θα κυμαίνεται κανονικά μεταξύ 100-200 χιλιοστόγραμμα μία ή δύο φορές ημερησίως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Αγνό Φυσικό Forskolin Slim απόσπασμα είναι το τέλειο προϊόν. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με 250 mg του all-φυσικό εκχύλισμα ρίζας φορσκολίνης που περιέχει 20% καθαρή φορσκολίνη. Όταν κάνετε μια παραγγελία μαζί τους, σας εγγυάται ένα δωρεάν μπουκάλι εκχύλισμα τους. Έχουν επίσης ένα χρημάτων 100% εγγύηση επιστροφής, εάν είστε ανικανοποίητοι με την παραγγελία σας.

Εγγύηση

Verified φορσκολίνη δεν προσφέρει κανενός είδους εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή ακόμα και μια πολιτική επιστροφής.

Κριτικές Πελατών & Μαρτυρίες

Αυτή είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη προϊόν. Είναι αποκτήσει μεγάλη ατμού αγοράς και κερδίζει μια θέση στην υπερ ανταγωνιστικό απώλεια λίπους τμήμα χάπι του χώρου απώλεια βάρους. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, έχουν λάβει 495 αναφορές σκοράροντας κατά μέσο όρο 4.5 από 5,00. Προφανώς, αυτό είναι ένα δημοφιλές προϊόν. Εδώ είναι μερικά σχόλια:

1 ημέρα – Ernа
Αυτό συμπληρώσει іѕ μεγάλη аnd уоu оnlу πρέπει να λάβει 1 α dау που το καθιστά lіfе πολύ еаѕіеr!

Πολύ καλός προϊόντων για την καλύτερη γυμναστική Αποτελέσματα
που hаvе bееn gоіng tоt hе gуm για 6 mоnthѕ nоw аnd είχε hіt ένα οροπέδιο. Είχα hеаrd аbоut Αυτό рrоduсt fоr bооѕtіng τα αποτελέσματά σας аnd έχω lооѕіng 1-2 роundѕ την εβδομάδα mоrе από ό, τι uѕuаl Με αυτό το προϊόν.

Πολύ καλός – Lilla
Αυτό fоrѕkоlіn ріll іѕ μεγάλη. Είναι rеаllу είναι! Έχω uѕіng еvеrу dау wіth brеаkfаѕt μου (uѕuаllу аrоund 10аm) аnd аftеr gеttіng ѕtuсk με μου πρόοδο σε thе gуm.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

συμπέρασμα

Παρά τις εκπληκτικές αξιώσεις Verified φορσκολίνη του, ότι δεν έχει πληροφορίες για πολλά προϊόντα για να αποδείξει πόσο αποτελεσματική είναι πραγματικά. Είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά συμπληρώματα Φορσκολίνης έχουμε αναθεωρηθεί μέχρι τώρα. Forskolin Το περιεχόμενό της είναι επίσης τίποτα να γράψουν το σπίτι περίπου σε μόνο 100 mg ανά κάψουλα.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με κάθε είδους εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή πολιτικής που προσφέρονται απευθείας από τον κατασκευαστή να επιστρέψει. Άλλες πιο προσιτές συμπληρώματα φορσκολίνη, από την άλλη πλευρά, στην πραγματικότητα έρχονται με μια εγγύηση ικανοποίησης απ ‘ευθείας από τον κατασκευαστή του. Αυτά είναι τα είδη των συναλλαγών που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε το συμπλήρωμα πρώτη και δείτε τα αποτελέσματα για τον εαυτό σας.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλα συμπληρώματα Φορσκολίνης στην αγορά αυτή τη στιγμή που έχουν χαμηλότερη τιμή, υψηλότερη περιεκτικότητα σε φορσκολίνη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, είναι αρκετά σαφές ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για απώλεια βάρους και αξίες άλλες υπάρχει από Verified φορσκολίνη.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »