Καθαρό φορσκολίνη κριτική Απόσπασμα συμπλήρωμα

Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα από ειδικό χημικό που βρίσκεται συνήθως στις ρίζες ενός φυτού γνωστά extractas φορσκολίνη το Coleus Forskohlii. Η forskohlii Coleus έχει για αιώνες ήταν ένα πολύ σημαντικό φυτό με ένα ιδιαίτερο ρόλο σε παραδοσιακά φάρμακα. Από τους αρχαίους χρόνους, το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος ιατρικών παθήσεων και καταστάσεων που συμπεριλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, υψηλή πίεση του αίματος και άλλες καρδιακές διαταραχές, το άσθμα και άλλες αναπνευστικές διαταραχές, πόνο στο στήθος, ορισμένες δερματικές παθήσεις και αλλεργίες , προχωρημένο καρκίνο και πολλά άλλα συνθήκες. Η φορσκολίνη εκχύλισμα έχει χρησιμοποιηθεί σε πειραματική θεραπεία των περισσοτέρων από τις ανωτέρω συνθήκες, αλλά πιο πρόσφατα έχει στο προσκήνιο για ένα τελείως διαφορετικό λόγο. Η έρευνα έχει δείξει ότι το εκχύλισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους.

Το συμπλήρωμα εκχύλισμα φορσκολίνη αναφέρεται επίσης ως λαβδανίου διτερπενίου ενώ εμπορικά πηγαίνει από μια σειρά από εναλλακτικές ονομασίες. Η πιο κοινή από αυτές περιλαμβάνουν Borforsin, forskhlii και forskolii. τρόπο λειτουργίας πιστεύεται ότι είναι αντι-φλεγμονώδη και αντι-μικροβιακών πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι παρόμοια με του αμφιβληστροειδούς, ρετινόλη και φυτόλη.

Τι είναι η φορσκολίνη Απόσπασμα;

Forskolin είναι μια χημική ουσία η οποία προέρχεται από τις ρίζες του φυτού forskohlii Coleus, εξ ου και το καθαρό εκχύλισμα επίσης γνωστή ως το διτερπένιο λαβδανίου. Είναι μια φυσική ένωση που κρατά αντι-μικροβιακών και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Προάγει την ρύθμιση διαφόρων κυτταρικών λειτουργιών για αυξημένη μνήμη και κατακράτησης. Φορσκολίνη ως καταλύτης απώλεια βάρους και την ικανότητά της να επιταχύνει τη διαδικασία οικοδόμησης μυών έχει καταστήσει πιο περιζήτητο από τους κατασκευαστές σώμα και εκείνους που αγωνίζονται με τη διατροφή τους. Η χρήση των συμπληρωμάτων παρουσιάζει μια πολύ πιο ελκυστικό τρόπο για να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν μεγαλύτερη μάζα, δεδομένου ότι είναι μια γρήγορη και εύκολη τρόπος για να το επιτύχουμε και έρχεται μαζί με την πολλά υποσχόμενη οφέλη για την υγεία.

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Πως δουλεύει

Το φυσικό εκχύλισμα έχει μια μακρά ιστορία και, ως παραδοσιακά φυτικά φάρμακα, έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης, του αναπνευστικού και προβλήματα στην καρδιά. Σκοπός της είναι να επιταχύνει την απώλεια λίπους, συμβάλλοντας στην απώλεια του βάρους. Η σημερινή επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το εκχύλισμα προωθεί επίσης καρδιαγγειακές επιδράσεις. Φαίνεται ότι η φορσκολίνη δεν προωθούν άμεσα την απώλεια βάρους, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης του βάρους. Λειτουργεί με την επηρεάζουν τις αναλογίες των μυών / λίπους στο σώμα, τη διαχείριση των επιπέδων των λιπιδίων, ορμονικά επίπεδα. Το συμπλήρωμα προκαλεί επίσης αιχμές σε μια χημική ουσία που ονομάζεται κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη (cAMP), το οποίο με τη σειρά του ρυθμίζει πολλές σωματικές λειτουργίες.

Υπάρχουν μικτά αποτελέσματα όσον αφορά τις κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες δεν χάνουν την υπάρχουσα βάρος κατά τη χρήση φορσκολίνη, αλλά ότι το συμπλήρωμα έκανε να τους βοηθήσει να αποφύγουν το πρόσθετο βάρος. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η φορσκολίνη συνέβαλε στη μείωση της κόπωσης και την καταστολή της όρεξης. Ακόμα, αυτές οι μελέτες διεξήχθησαν σε έναν μικρό αριθμό συμμετεχόντων, έτσι ώστε οι επιδράσεις του εκχυλίσματος δεν μπορεί να λεχθεί ότι είναι ευρέως εφαρμόσιμη.

Υπάρχει καλή είδηση ​​για τους άνδρες. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες λαμβάνοντας φορσκολίνη είδε μια αλλαγή στη σύνθεση μάζας σώματος. Πιο συγκεκριμένα, κατέληξαν με λιγότερο λίπος και αυξήθηκαν το ενσωματωμένο της μυϊκής μάζας. Forskolin αύξησε επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης σε ορισμένα άτομα από τόσο πολύ όσο 30%.

Αυτό είναι ένα απαραίτητο ερώτηση. Αν και υπάρχουν πολλά χάπια διατροφής και σκόνες διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων της αγοράς, οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι κλινικά ελεγμένο. Όταν πρόκειται για την φορσκολίνη καυσίμων, αυτά τα μωρά έχουν παραχθεί τα ασφαλέστερα, κλινικά περιβάλλοντα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των καταναλωτών. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν αρχικά, σημαντικές ποσότητες των δοκιμών έγινε. Με αρκετή μελέτη και τον έλεγχο, αυτά τα συμπληρώματα εισέλθει στην αγορά, όταν τελικά εγκριθεί από τις αρχές FDA.

Όταν έχετε μια ετικέτα με την επιγραφή που είναι FDA apporved, τι πιο διαβεβαίωση χρειάζεστε; Σωστά! Είναι περιττό να πούμε ότι αυτά τα συμπληρώματα διατροφής είναι ασφαλή, υγιεινά και υψηλής αξιοπιστίας για να καταναλώνουν.

Ωστόσο, εδώ είναι μια λίστα με το προσωπικό που θα πρέπει να απέχουν από τη χρήση τους:

Ανήλικοι: Όλοι οι άνθρωποι ηλικίας κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτά τα χάπια
Seniors: Όλα τα άτομα που είναι άνω των 40 ετών συνιστάται να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος
σοβαρές ασθένειες: Όλα τα άτομα που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπείες ή είναι που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτά τα συμπληρώματα
Εγκυμοσύνη: Όλες οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να απέχουν από τη χρήση αυτής της
Θηλασμός: Αν είστε σίτιση του παιδιού σας, μην χρησιμοποιήσετε αυτά τα χάπια
Αν προσπαθείτε να συλλάβετε

Παρενέργειες

Κάθε φορά που ακούω για κάποιο συμπλήρωμα απώλειας βάρους, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας είναι οι παρενέργειες. Ίσως να σκέφτεται ότι αυτό που κάνει αυτό το συμπλήρωμα μοναδικό και διαφορετικό από όλα τα άλλα αυτοί έξω εκεί; Η ίδια η κύρια αιτία και εξήγηση για αυτό είναι ότι η φορσκολίνη καυσίμου είναι εντελώς φυτικό και είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες. Διαθέτει 20% τυποποιημένο εκχύλισμα που καθιστά εύκολο για τη διαδικασία απώλειας βάρους για να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αγοράστε τώρα φορσκολίνη!

Ακριβώς όπως και κάθε τριαντάφυλλο έχει αγκάθια της, ομοίως φορσκολίνη καυσίμου μπορεί να δείξει κάποιες παρενέργειες στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Αρτηριακή πίεση
Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει τα θέματα της αρτηριακής πίεσης τείνουν να αρρωστήσει και αδύναμη λόγω του ότι πολύ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνιστάται η χρήση του συμπληρώματος Φορσκολίνης καυσίμου ή οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής καθώς η κατάστασή τους θα μπορούσε να επιδεινωθεί.

Οι έγκυες γυναίκες
φορσκολίνη μπορεί να είναι επιβλαβής για τις γυναίκες που συλλάβουν. Η κατανάλωση αυτού του συμπληρώματος μπορεί να σταματήσει το έμβρυο ανάπτυξης.

Νοσηλευτική μητέρες
εμπειρογνώμονες Η φορσκολίνη καυσίμου δεν έχουν πραγματικά πολλά να πω για το πώς το συμπλήρωμα επηρεάζει θηλάζουσες μητέρες που είναι ο λόγος που προτείνουμε να μην το χρησιμοποιούν για να χάσουν βάρος.

Χειρουργική
Αν έχετε κάποια χειρουργική επέμβαση ανεβαίνει τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σχετικά με τα συμπληρώματα που είναι στη λήψη. Εάν παίρνετε Φορσκολίνης καυσίμου, τότε είναι καλύτερα να μην κρύψει ότι από το γιατρό. Να είστε σαφής και εκ των προτέρων για την υγεία σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.

Καρδιακά προβλήματα
Άτομα με καρδιακές διαταραχές έχουν συνήθως χαμηλή αρτηριακή πίεση. Αυτός είναι ο λόγος που καταναλώνουν Φορσκολίνης καυσίμου μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στις θεραπείες των αιμοφόρων αγγείων. Δεν είναι σοφό να καταναλώσει αυτό το συμπλήρωμα αν έχετε προβλήματα καρδιάς.

Αιμορραγία
Μερικές φορές υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ασυνήθιστη αιμορραγία καταναλώνοντας έτσι αυτό το συμπλήρωμα διατροφής θα μπορούσε να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Γι ‘αυτό είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτό.

Γιατί άραγε όλοι Προτείνετε το προϊόν;

Μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου τεράστια, αυτή την ερώτηση μπορεί να φαίνεται λίγο γελοίο, αλλά ας εξηγήσουμε αυτό με απλή ανθρώπινη γλώσσα ότι δεν θα υπάρξει καμία σύγχυση για να καταλάβετε.

Μέτρα ασφαλείας

BenefitForskolin καυσίμου είναι απολύτως ασφαλές για όλους να χρησιμοποιούν εκτός από τους ανθρώπους που έχουν φτάσει τα ζητήματα της καρδιάς, προβλήματα στα νεφρά, σύλληψη και θηλάζουσες μητέρες, προβλήματα αιμορραγίας και άλλα που περιγράφονται προηγουμένως. Μόνο τα άτομα άνω των 18 μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα συμπληρώματα. Τα παιδιά απαγορεύεται αυστηρά από την κατανάλωση αυτών των χαπιών.

Διατροφή και Άσκηση:

Μερικοί προσπαθούν να εταίρος διατροφή τους με την άσκηση. Να είστε βέβαιοι φίλοι μου, αυτό είναι ακριβώς μια άλλη αποτυχημένη προσπάθεια να σωθεί μια ήδη ναυάγιο πλοίου. Επειδή μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της φαγοκυττάρωσης αναλαμβάνει, δεν θα έχετε καμία ενέργεια αριστερά, είτε. Έτσι, από τη μία πλευρά που ρίχνει πολύτιμο μυϊκά κύτταρα και από την άλλη, δεν θα έχετε καμία ενέργεια για να αναπηδήσει πίσω και να εργάζονται έξω!

Κλινικές Μελέτες

Η έρευνα έγινε το 1970 έδειξε ότι φορσκολίνη περιέχει υποτασική και σπασμολυτικές ιδιότητες που συνέβαλαν στη χαμηλή αρτηριακή πίεση και χαλάρωση των μυών. Κατά τα έτη 1981-2008, είχε χρησιμοποιηθεί για την εκτεταμένη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών μελετών γίνει in vitro, τα ζώα και τον άνθρωπο. και έχει βρεθεί ότι αυξάνει την ποσότητα της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης σε κυτταρική σύνθεση του σώματος. Παίζει το ρόλο ως ένα από τα ουσιώδη κυττάρου-ενώσεις ρύθμισης που χρειάζεται το σώμα δεδομένου ότι ενεργοποιεί έντονα το ένζυμο αδενυλική κυκλάση που προωθεί μια σημαντική αύξηση των κυτταρικών επιπέδων cAMP. Το ένζυμο συνδέεται με ένα υψηλότερο ποσοστό και αποτελεσματικότητα του λίπους ενώσεων καύση μέσα στο σώμα. Αυξημένη ενεργοποίηση της κυτταρικής κυκλικής ΑΜΡ αναστέλλει αιμοπεταλίων για μειωμένη πιθανότητα των θρόμβων του αίματος, μειώνει ισταμίνης για μειωμένα συμπτώματα αλλεργίας, και αυξημένη λιπόλυση για καύση λίπους. Αυτό καθιστά σαφές ότι η φορσκολίνη προκαλεί cAMP εξαρτώμενη φυσιολογικές αποκρίσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές για τη βελτίωση ενός ατόμου. Forskolin έχει δημιουργήσει απίστευτα αποτελέσματα που δεν είχαν καν θεωρηθεί δυνατό στο παρελθόν, και τώρα που διατίθενται προς όφελος των καταναλωτών τεράστια.

Κριτικές Πελατών

«Χρήση φορσκολίνη καυσίμου για το πρόβλημα της απώλειας βάρους μου φάνηκε πρώτα σαν μια απάτη για μένα. Αλλά σε σταθερή επιμονή της οικογένειάς μου που τελικά έδωσε μια δοκιμή και λειτουργεί σίγουρα ως καύσιμο κατά τη διαδικασία απώλειας βάρους και αφαιρεί λίπος πιο γρήγορα από ό, τι άλλα συμπληρώματα απώλειας βάρους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!»- John De Κρεοπωλείο

«Πήρα αυτό το συμπλήρωμα από το φαρμακείο κοντά στο σπίτι μου, όπως το χαρακτήρισε“νέα”. Έχω δοκιμάσει πολλά συμπληρώματα πριν που ήταν άχρηστα για μένα έτσι δίνει αυτό μια δοκιμή επίσης δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ωστόσο, ήμουν έκπληκτος να δείτε τη διαφορά έκανε το βάρος μου. Θα ήθελα να πω σίγουρα τους φίλους μου για να χρησιμοποιήσετε αυτό το «-. Σάρα Cobby

«Γι ‘αυτό και είδα μια αγγελία ψάχνοντας κάτι στο Google και αυτό με έκανε να περάσει μέσα από τις αξιολογήσεις εταιρείες έχουν αρχίσει να υποβάλετε αυτές τις μέρες σχετικά με τα διαιτητικά συμπληρώματα και σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να έχει μία πάρα πολύ. Μετά την ανάγνωση επανεξέταση Φορσκολίνης καυσίμων βρήκα το διαφορετικό και συνέστησε την αδελφή-σε-δικαίου μου. Έχασε βάρος, ακόμη πιο γρήγορα από ό, τι τα περισσότερα ποτά ή συμπληρώματα θα μπορούσε να κάνει. Πάνω απ ‘όλα δεν την κάνει λιγότερο ενεργό. Είναι ένα μπράβο από μένα»- Greceyla

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Συμπέρασμα:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να συστήσω αυτό το Forskolin συμπλήρωμα. Όπως έχω ήδη πει αυτό το συμπλήρωμα περιέχει ένα 100% φυσικά συστατικά μόνο, έτσι ώστε να μην προκαλεί οποιεσδήποτε επικίνδυνες παρενέργειες. Αυτό το συμπλήρωμα γίνονται από τους κόσμους κορυφαίων επιστημόνων, ώστε το 100% συνιστάται. Λαμβάνοντας αυτό το συμπλήρωμα τακτικά μπορείτε να πάρετε μια σωματική διάπλαση όνειρο, και αυτό το φυσικό προϊόν λειτουργεί με τα συνολικά οφέλη για την υγεία.

Στο εξής δεν χρειάζεται να ακολουθήσει κάποια δίαιτα ή την άσκηση μόνο που χρειάζεστε είναι συμπλήρωμα Φορσκολίνης και να λάβει αυτό κάψουλες δύο ανά ημέρα. Και να πάρει αμέτρητα οφέλη για την υγεία, όπως υψηλό επίπεδο ενέργειας, την πρόληψη λίπος κέρδος, να πάρει άπαχο μυών, την ενίσχυση της λειτουργίας του μεταβολισμού. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για τους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν βάρος τους αμέσως. Δοκιμάστε αυτό το ελεύθερο κινδύνου συμπλήρωμα και να πάρει το σώμα των ονείρων.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »