Μήπως Βατόμουρο και λάδι καρύδας να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Γεια σας και ευχαριστώ για την επίσκεψη δεν είναι ταμπού αξιολόγηση μου Βατόμουρο κετόνες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η «ανακάλυψη» τους για στο prime time δείχνουν Dr Oz, έχουμε αγωνιστικά στα καταστήματα για να επιχειρήσει ένα εντελώς νέο τρόπο για να χάσετε βάρος? με ελάχιστη άσκηση και προσαρμογές πρόγραμμα διατροφής, καθώς και μια μεγάλη κατανάλωση κόκκινου αντιοξειδωτικά μούρο.

Ωστόσο, ο τομέας της διατροφής και μερικοί από τους παίκτες σε αυτό είναι εμφανώς παραπλανητική, και ορισμένα άτομα έχουν προσπαθήσει Βατόμουρο κετόνες και γνώρισε επίσης μικρή επίδραση στο βάρος τους. Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι ένα rip-off, ή υπάρχει μια τεχνική για την αγορά, αλλά και τη συμπλήρωση με Βατόμουρο κετόνες ότι τα άτομα αυτά λείπει σε;

Στην εκτενή κριτική μου θα δείτε την ερευνητική μελέτη για, και έναντι, για να σας βοηθήσει να κάνετε μια φωτισμένη απόφαση σχετικά με το αν θα ενταχθούν Βατόμουρο κετόνες δικαίωμα σε πρόγραμμα διατροφής σας για την απώλεια βάρους, αλλά και ολόπλευρη ευεξίας. Ευχαριστώ για την ανάγνωση κριτική μου Βατόμουρο κετονών, ελπίζω να το βρείτε βολικό!

Βατόμουρο κετόνες Αξιολόγηση

βατόμουρο κετόνες είναι μία από τις ουσίες που είναι υπεύθυνες για το άρωμα και το άρωμα της σμέουρα, καθώς και συγκρίσιμα τα φρούτα.

Λαμβάνει χώρα σε μια ποικιλία από φρούτα, συμπεριλαμβανομένων βατόμουρα, τα βακκίνια, βατόμουρα, και ούτω καθεξής. Ποσότητα καθαρού βατόμουρο κετόνες αντίθετα μειώνεται στα φρούτα, και κυμαίνεται περίπου 1 – 4 mg ανά κιλό σμέουρα. Έτσι, μοναχικά χάπι περιέχει 100mg από καθαρό βατόμουρο κετόνες απαιτεί τουλάχιστον 25 κιλά σμέουρα, έτσι δεν είναι; Λανθασμένος!!!

Καθαρό σμέουρων κετόνη χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, καλλυντικά και στη βιομηχανία τροφίμων. Θα είναι μεταξύ ένα από τα πιο ακριβά όλα-τα φυσικά μέρη γεύση που χρησιμοποιούνται στην αγορά τροφίμων θεωρώντας ότι το καθαρό, όλα-τα φυσικά βατόμουρο κετόνες μπορεί να σας θέσει πίσω τόσο υψηλό όπως $ 20.000 kg. Ευτυχώς, τεχνητές βατόμουρο κετόνη είναι πολύ φθηνότερα, ξεκινώντας με τον αριθμό των δολαρίων το καθένα kg του στοιχείου (ναι, αυτό είναι σωστό, μερικά δολάρια / ευρώ η κάθε κιλό στοιχείο!).

Μάλιστα, έχει αποκαλυφθεί ότι βατόμουρο κετόνες στις εξετάσεις για κατοικίδια ζώα και για λιπώδη κύτταρα σε σωληνάρια εξέτασης αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό των λιπών που μπορεί παρομοίως να επηρεάσει μια ορμόνη του οργανισμού που ονομάζεται αδιπονεκτίνης (λαμβάνοντας μέρος σε λίπος μεταβολικό ρυθμό). Μεταξύ των προβλημάτων είναι ότι δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη, διπλή τυφλή, κλινική μελέτη που δείχνει ότι η καθαρή κετόνη σμέουρων ενισχύει την μείωση του βάρους, όταν λαμβάνεται από ιδιώτες.

Λάβετε υπόψη ότι η συνηθισμένη μέρα με την ημέρα η κατανάλωση των σμέουρων κετόνη με χαρακτηριστική διατροφή είναι περίπου 0,25 έως 1 mg ανά kg grownup. Οι ερευνητικές μελέτες σε ζώα (ποντίκια υπολογιστών, σε αυτήν την περίπτωση) που χρησιμοποιούνται δόσεις κετόνη σμέουρων γύρω 100mg το καθένα kg των ποντίκια υπολογιστών και επίσης εκείνα έρευνες που έδειξαν αποφυγή βάρος καταναλώνονται ως 20g / kg της κετόνη σμέουρων. Υπολογίστηκαν εκ νέου με ανθρώπινο σωματικό βάρος, αυτό θα σήμαινε βεβαίως ότι ένα 100kg (220 λίβρες) τύπος πρέπει να τρώνε 2 κιλά (4,4 λίβρες) καθαρής σμέουρων κετόνη για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα.

Προφανώς τίποτε ακόμη περισσότερο; Βατόμουρο κετόνη μπορεί να βρεθεί σε δόσεις περίπου 100 mg ανά χάπι διατροφής αγωγή, καθώς και κοστίζουν ένα σωρό – για κανέναν παράγοντα, εκτός από ό, τι ακούγεται φανταστικό – τα σμέουρα είναι υγιή και ισορροπημένη, κετόνη «ακούγεται» σαν κετο δίαιτα, αλλά δεν έχει καμία κάνει με αυτό.

Απλά Τι είναι Βατόμουρο κετόνες;

Βατόμουρο κετόνες έχουν στην πραγματικότητα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα? που για πρώτη φορά χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης πίσω στο 1918. Δεν ήταν μέχρι τον 21ο αιώνα που Βατόμουρο κετόνες αποκτήσει πρόσφυση ως συμπλήρωμα διατροφής.

Μπορεί να μην είναι πολύ από μια έκπληξη που Βατόμουρο κετόνες είναι αναμφισβήτητα βρίσκονται σε σμέουρα. Ωστόσο, είναι επίσης παρούσα στις ρίζες ραβέντι, τα βατόμουρα και βελόνες πόνο.

Κάντε κλικ εδώ Βατόμουρο κετόνες τώρα!

MASS ΣΚΟΝΕΣ ™ Βατόμουρο Κετόνες συμμορφώνονται ΕΕ που έχει δημιουργηθεί με την κατάλληλη 4: μέθοδος αφαίρεσης αιθανόλη: 1 νερό. Ένα γρήγορο έλεγχο της πιστοποίησης της ανάλυσης (COA) σε αυτή την ιστοσελίδα του προϊόντος (στο πλάι της φωτογραφίας προϊόντος) τονίζει την καθαρότητα του προϊόντος.

Πώς λειτουργεί Βατόμουρο κετόνες;

Σμέουρων κετόνη είναι μία εκχυλίζεται ουσία που βρίσκεται στο κόκκινο σμέουρα. Η ουσία αυτή αλλάζει την ανάπτυξη του λίπους στο ήπαρ, αλλά και σε περιοχές του στομάχου.

Βοηθά στην απομάκρυνση των λιπών γρήγορα, λόγω της ικανότητάς της να σπάσει τα λίπη σε μικρά σφαιρίδια που καθιστά ευκολότερο να ρίξει ή την εξάλειψη. Αν και πολλές πιστεύουν ότι η βοήθεια της άσκησης στη μείωση του βάρους, σοβαρή άσκηση θα μπορούσε να ενεργοποιήσετε την φυσική προστασία του σώματος για να σώσει τα λίπη ακόμα περισσότερο.

Αυτό αναφέρεται συχνά ως αποτέλεσμα ανάκαμψη προκαλώντας μπορείτε να πάρετε περισσότερο βάρος, αντί να ρίξει τους. Αλλά με Βατόμουρο κετόνες λίπους χάπια καυστήρα να ανησυχείτε για τα αποτελέσματα ανάκαμψη της προπόνηση, δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Για αυτό βοηθά στον έλεγχο του μεταβολισμού διαδικασία του σώματος.

Σε ένα από τα Βατόμουρο κετονών εκτιμά αναφέρει ότι στην Ιαπωνία, ένα εργαστηριακό πείραμα πραγματοποιήθηκε για να προσδιοριστεί η απόδοση της βατόμουρο κετόνες και έγινε σε ποντίκια υπολογιστή ως ένα θέμα δοκιμής.

Είναι αποκάλυψε ότι οι ποντικοί που τράφηκαν με σχήματα δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά όπως επίσης και προσφέρονται κετόνες βατόμουρο μαζί με τα πιάτα τους δεν έδειξαν κανένα κέρδος βάρους, επιβεβαιώνοντας την ικανότητα βατόμουρο κετόνες για να βοηθήσει τη ρύθμιση της μεταβολική διαδικασία στο σώμα.

Παρενέργειες της Βατόμουρο κετόνες

Σμέουρων κετόνη μπορεί να προκαλέσει αισθήματα jitteriness, αυξάνουν υψηλή πίεση του αίματος, ή ταχυκαρδία λόγω του γεγονότος ότι είναι χημικώς συνδεδεμένο με ένα ενεργοποιητή που ονομάζεται synephrine.

Η FDA αναγνωρίζει Βατόμουρο κετόνες Ουσία ως συνήθως εξασφαλίσει για κατανάλωση. Οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά το συμπλήρωμα δεν έχουν αναφερθεί κανένα είδος των δυσμενών επιπτώσεων (ες) πλευρά.

Παρ ‘όλα αυτά, βατόμουρο κετόνη μπορεί να μειώσει βαθμούς της γλυκόζης στο αίμα. Εάν πάσχετε από επίμονες ασθένειες όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη του συμπληρώματος.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι παίρνετε την κατάλληλη δόση. Κάθε εμπορικό σήμα κετόνη σμέουρων έχει διάφορα λογαριασμό. Αναζητήστε τις κατευθύνσεις δόση και να μην υπερβαίνουν το όριο ανατεθεί. Βέλτιστη δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2-3 χάπια την ημέρα.

Βατόμουρο κετόνες και Acai Berry Κατάργηση

Λίγες επιστημονικές έρευνες έχουν πράγματι αναλάβει σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Acai μούρο ως ένα μέσο για την απώλεια βάρους. Η λογοτεχνία μαρτυρία αποκαλύπτει ένα μόνο κυκλοφόρησε μελέτη στο Acai μούρο, αλλά και αν αυτό γίνεται για τα ανθρώπινα θέματα, χρησιμοποιήθηκαν μόνο 10 εθελοντές – πρόκειται για ένα εξαιρετικά μικρή ποσότητα θέμα για μια κλινική δοκιμή, και ως εκ τούτου κάθε είδους αποτελέσματα θα πρέπει να ληφθούν με μια πρέζα αλάτι. Είναι επιπλέον δεν συμπεριέλαβε μια ομάδα ελέγχου. Οι ομάδες ελέγχου είναι ζωτικής σημασίας πτυχές των επιστημονικών μελετών για την επαλήθευση των αποτελεσμάτων. Η μελέτη πιλοτική έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα διατροφή, και μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί εδώ. Το πείραμα δημιουργήθηκε για να ελέγξετε τα οφέλη της Acai μούρα για τις μεταβλητές κινδύνου για μεταβολικό συνθήκες σε παχύσαρκα άτομα. Τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνει το υλικό που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μείωση της χοληστερίνης, να μην τρώει βαθμούς της γλυκόζης και της ινσουλίνης. Δεν αποτελεσμάτων προσφέρθηκαν κατ ‘ευθείαν σχετικά με την καύση του λίπους.

ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι Acai μούρα θα μπορούσε να βοηθήσει να ρίξει το λίπος, να αυξήσουν την μεταβολική διαδικασία, και επίσης να μειώσει την όρεξη. Σε γενικές γραμμές, η μοναχική μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί στην ουσία δεν είναι πολύ αξιόπιστη, καθώς και τα αποτελέσματα δεν είναι υπερβολικά σημαντική. Περισσότερες μελέτες σίγουρα θα πρέπει να αναληφθούν για Acai μούρο, καθώς και σήμερα, βατόμουρο κετόνες φαίνεται να πολύ καλύτερα εξεταστεί.

Βατόμουρο κετονών Έρευνες

Οι απαιτήσεις σχετικά με κετόνες βατόμουρο φαίνεται να συμβαίνουν από 2 μικρής κλίμακας ερευνητική τρωκτικό μελέτες. Στην αρχική έρευνα, οι ερευνητές απέδειξαν την αποτελεσματικότητα της ουσίας στην καταστολή του λίπους συσσώρευση σε αρσενικά ποντίκια. Σε ένα δεύτερο, το οποίο διεξήχθη σε ένα μικροσκοπικό δειγματοληψία των ποντίκια υπολογιστών, κετόνη σμέουρων εμφανίστηκε να αποτρέψει το λίπος συσσώρευση σε ποντίκια στα οποία χορηγήθηκε ένα σχέδιο δίαιτα υψηλού λίπους. Μέχρι στιγμής, δεν ανθρώπινου ερευνητικού μελέτες υπάρχουν αποκαλύπτουν την αποτελεσματικότητα της βατόμουρο κετόνες για την απώλεια βάρους ανθρώπων, αν και ανεπίσημα στοιχεία φαίνεται να προτείνει ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας Βατόμουρο κετόνες τώρα!

Inning σύμφωνα με Johns Hopkins Medical, ποντικού και ανθρώπου γονιδιώματα έχουν να κάνουν με το 85 τοις εκατό ακριβώς το ίδιο, το οποίο είναι ο λόγος για τα ποντίκια χρησιμοποιούνται τόσο συχνά ως προκαταρκτική βάση για την έρευνα ανθρώπινη βιολογία, γονίδια, καθώς και την κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες searchings στο τρωκτικά θα είναι συνεπής με searchings στον άνθρωπο, ενώ άλλοι όχι. Τελικά, το πιο αποτελεσματικό προσδιορισμό της πόσο επιτυχής ένα συμπλήρωμα θα παραμείνει στον άνθρωπο μπορεί να προέρχεται μόνο από πολύ προσεκτικά ελεγχόμενες, κριτές, κλινικές μελέτες σε ανθρώπους. Βατόμουρο κετόνες δεν έχουν ακόμη ικανοποιήσει αυτό το κριτήριο. Οι μελέτες σε τρωκτικά δεν υποστηρίζονται από ισχυρές ανθρώπινες μελέτες, ούτε έχει αυτή η ανεξέλεγκτη ουσία εξετάστηκε σε ανθρώπους για να καταλάβω αντενδείξεις καθώς και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Είναι Βατόμουρο κετόνες Νομική;

Ανεξάρτητα από εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για να πάρει σε κάποια καταστήματα γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2014, η ασφάλεια των τροφίμων και την εταιρεία ασφάλειας (FSA) επιβεβαίωσε ότι δεν είναι όλοι οι κετόνες βατόμουρο πρέπει να προσφέρεται ως συμπληρώματα στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις ρυθμιστικές αρχές δεν έχουν αποδεχθεί . Η FSA αναφέρονται σε κετόνες βατόμουρο ως «νέο τρόφιμο», και ότι τα προϊόντα που περιέχουν αυτές θα πρέπει να βιώσουν την έγκριση χρησιμοποιώντας τη συμβουλευτική επιτροπή για τα νέα τρόφιμα και Διαδικασίες (ACNFP) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα «νέο τρόφιμο» είναι αυτή που δεν καταναλώθηκε σε σημαντικό βαθμό πριν από τα μέσα Μαΐου του 1997. Στο χώρο της FSA αναφέρεται ότι οι συγκεκριμένες εκχυλίσματα σμέουρων κετόνη αποτελείτο από το «μυθιστόρημα», και ως εκ τούτου είναι ατιμώρητες.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι τα συμπληρώματα κετόνη σμέουρων μόνο του, ή το συστατικό σε διάφορα άλλα αντικείμενα καύση του λίπους, δεν είναι νομίμως πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή ακόμη και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό ότι το προϊόν μπορεί ακόμα να ανακαλυφθεί σε καταστήματα όπως η Ολλανδία και Barrett, δεδομένου ότι οι πολιτικές δεν έχουν ακόμη να εφαρμόζονται πλήρως. Ο μόνος νόμιμος τύπος της βατόμουρο κετόνες (παραλείποντας τη χρήση του ως άρτυμα) είναι αυτή όπου παρασκευάστηκαν οι αφαιρεί κάνοντας χρήση νερού ή 20% αιθανόλη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει αυτές τις πληροφορίες σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο αντικείμενο.

Σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις καθώς και Μαρτυρίες των κετονών Βατόμουρο

Αν ψάχνετε για σχόλια στο διαδίκτυο θα μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα είναι συνήθως ευνοϊκές, με ένα ζευγάρι των ανεπιθύμητων ενεργειών ψεκάζονται εδώ και εκεί. Αυτό είναι πολύ κοινό με οποιοδήποτε είδος του προγράμματος απώλειας βάρους, όπως τα σενάρια Νο 2 άτομα είναι πανομοιότυπα, ως εκ τούτου, καθιστώντας τα αποτελέσματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό.

Μερικά άτομα που κατάγονται ως μια καταπληκτική βοήθεια δίαιτα που έχει πράγματι τους βοήθησε να χάσει τα κιλά μακριά, ενώ άλλοι λένε ότι έκαναν σίγουρα τίποτα γι ‘αυτούς ή ότι ακόμα και πάρουν βάρος κατά τη λήψη του συμπληρώματος. Ωστόσο, υπάρχει ενδεχομένως ένας κρυμμένος παράγοντας για την αύξηση του σωματικού βάρους που μερικοί άνθρωποι εμπειρία.

Ιδανικό περιοχή για να αγοράσει κετόνη σμέουρων Και, επίσης,

Θα μπορούσατε να πάρετε το συμπλήρωμα απευθείας από το κεντρικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κατάστημα διαθέτει αποθέματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ωστόσο, αν ζείτε σε διάφορα άλλο έθνος, είναι βέβαιο ότι θα σας παραδοθεί χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Οι τιμές ξεκινούν με μόλις $ τις 31 κάθε προμήθεια 1 μήνα. προμήθεια 2 μηνών πωλεί για $ 58 3-μηνών ή κετόνη Plus κοστίζει $ 84. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την αγορά RaspberryKetones Plus σε συνδυασμό με DetoxPlus υπολογιστές tablet καθαρισμού του παχέος εντέρου, η οποία μειώνει το κόστος και για τα δύο συμπληρώματα.

Εξέλιξη-αδυνατίσματος ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σήμερα το μόνο μέρος όπου μπορείτε να αγοράσετε κετόνη σμέουρων Και επίσης, και κάθε παραγγελία σας έρχεται με την καταδίωξη του αριθμού, πολύ διακριτικά σε όλο τον κόσμο παράδοσης, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η πληρωμή είναι 100% ασφαλές, καθώς και σαφείς, καθώς δεν «ελεύθερης δοκιμής» ανήθικη συστήματα που χρησιμοποιούνται, καθώς και η επιχείρηση συμμορφώνεται με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους παροχής υπηρεσιών.

Αγορά Βατόμουρο κετόνες δωρεάν 1 μπουκάλι!

Ετυμηγορία

Πολλοί άνθρωποι επενδύουν όλη την ημέρα μεταφέροντας περίπου επιπλέον βάρος που απλά δεν χρειάζονται, ιδιαίτερα γύρω από το στομάχι τους. Αυτό το ανεπιθύμητο σωματικό λίπος απλά συσσωρεύεται, ειδικά όταν είστε συνεχώς σε κίνηση. Βατόμουρο κετονών Force αξιοποιεί τη δύναμη του κόκκινου βατόμουρο κετόνες για να βοηθήσει το σώμα σας να κάψει το υπερβολικό σωματικό λίπος. κετόνες βατόμουρο θα μπορούσε να ενισχύσει το ρυθμό της λιπόλυσης, η διαδικασία του σώματός σας για την διάσπαση του λίπους δικαίωμα σε χρήσιμη ενέργεια. Σε μια εργαστηριακή δοκιμή, λιπώδη κύτταρα εγχέονται με βατόμουρο κετόνες χάλασε πιο γρήγορα από ό, τι τα κύτταρα που είχαν στην πραγματικότητα δεν λαμβάνεται κετόνες. Μια άλλη επιστημονική μελέτη αποκάλυψε ότι βατόμουρο κετόνες μείωσε την ποσότητα του υπάρχοντος λίπους στην κοιλιακή και το ήπαρ ιστούς των ποντικών. βατόμουρο κετόνες παίζουν επίσης ρόλο στην ελέγχουν τα επίπεδα αδιπονεκτίνης, παρέχοντας μεταβολικό ρυθμό σας με την αύξηση αυτή θα πρέπει να λιώσει με υπερβολικές θερμίδες επίσης.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »