Μήπως Καθαρό φορσκολίνη Απόσπασμα Εργασία – Αγοράστε φορσκολίνη τώρα

Ψάχνετε για πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συλλογή του Ιστού αξιολογήσεις φορσκολίνη; Μπορείτε να τα βρεί. Η ομάδα των ειδικών μας έχει πάρει το χρόνο να περάσει μέσα από τους τόνους από τις πιο δημοφιλείς εκχυλίσματα φορσκολίνη και συντάξει έναν κατάλογο των κορυφαίων δώδεκα μάρκες φορσκολίνη χάπια για την απώλεια βάρους. Είναι ένα καταπληκτικό φυσικό συμπλήρωμα που πολλοί γιατροί, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική προσωπικότητα, αξίωση κάνει θαύματα στην καύση του λίπους και την αύξηση των επιπέδων ενέργειας.

Όχι μόνο αυτό, είναι επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των κρίσεων άσθματος, εμποδίζει τη συσσώρευση της πίεσης εσωτερικού-οφθαλμού που οδηγεί σε τύφλωση στο γλαύκωμα, και ακόμη και να σταματήσει τα καρκινικά κύτταρα από τη διάδοση.

Το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με πολλά άλλα φυσικά συμπληρώματα και τα αποσπάσματα που βοηθούν στην απώλεια βάρους, φορσκολίνη είναι γνωστό ότι έχει πολύ λίγες παρενέργειες: οι περισσότεροι χρήστες δεν αντιμετωπίσετε τυχόν αρνητικά ζητήματα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής σχόλια φορσκολίνη μας, η πιο κοινή – αν και εξακολουθούν να είναι σπάνιες – καταγγελία ήταν ελαφρά ναυτία, η οποία συνήθως περνά μετά από μερικές ημέρες χρήσης.

Λόγω της μεγάλη ποικιλία της πλεονεκτήματα, πολύ περιορισμένο αριθμό παρενεργειών, και έγκριση από εξέχοντες σύγχρονη γιατρούς, δεν είναι καμία κατάπληξη ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι να στραφούν σε εκχύλισμα φορσκολίνη για να τους βοηθήσει να επιτύχουν την απώλεια βάρους τους και γενικά την καταλληλότητα των στόχων.

Τι είναι φορσκολίνη;

Forskolin είναι ένα 100% φυσικά απαντώμενη ουσία, η οποία προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Indian Coleus (Coleus forshohlii). Έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια ως μια φυσική θεραπεία για μια ποικιλία διαφορετικών παθήσεων.

Ινδικό Coleus παραδοσιακά βρίσκονταν καθ ‘όλη τη νότια και νοτιοανατολική Ασία, κυρίως στις περιοχές της Ινδίας, του Νεπάλ, και την Ταϊλάνδη, όπου ήταν μια παραδοσιακή Ayurvedic θεραπεία για αιώνες. Τα στοιχεία έδειξαν επίσης τη χρήση της φορσκολίνης σε πολλά μέρη της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, όπως η Βραζιλία.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Αν και έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως μέρος των λαϊκές θεραπείες και άλλες παραδοσιακές θεραπείες και θεραπείες, φορσκολίνη έχει έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο χάρη στην ανακάλυψη και κατανόηση του πώς είναι σε θέση να τακτική κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη (cAMP) στο σώμα μας. Αυτό δίνει τη δύναμη για να βοηθήσει στον έλεγχο του μεταβολισμού και πώς μπορούμε να αποθηκεύσει λίπος μόρια μας, εξ ου και η πρόσφατη αύξηση σχόλια φορσκολίνη ως μέθοδος για την καύση λίπους.

Πώς φορσκολίνη Αντιδρά στο σώμα για την απώλεια βάρους

Ίσως να αναρωτιέστε πώς ακριβώς καθαρή φορσκολίνη εκχύλισμα μπορεί να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Όταν παίρνετε φορσκολίνη, υπάρχουν τέσσερις βασικές δράσεις που συμβαίνουν στο σώμα για να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Φορσκολίνη Ενεργοποιεί την καύση λίπους Messenger – Ένας τρόπος για να φορσκολίνη ενισχύει την απώλεια λίπους είναι η ενεργοποίηση της καύσης λίπους αγγελιοφόρο, η οποία είναι επίσης γνωστή ως ένζυμα καύση λίπους. Αυτό περιλαμβάνει τον αγγελιοφόρο cAMP (κυκλικής αδενοσίνης μονοφωσφορικής). Η δουλειά της cAMP είναι να ενθαρρύνει τη διαδικασία καύσης του λίπους στο σώμα, που ονομάζεται λιπόλυση. Κατά τη διάρκεια της λιπόλυσης, το σώμα απελευθερώνει τα αποθέματα λίπους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ενέργειας και καίγεται.

Φορσκολίνη πάθει βλάβη πεισματάρης λιπώδη ιστό – Η δεύτερη επίδραση της απώλειας βάρους που φορσκολίνη έχει στο σώμα διασπά το επίμονο λίπος ιστού. Forskolin απελευθερώνει λιπαρά οξέα από λιπώδεις ιστούς στο σώμα. Αυτό διασπά λιπαρά οξέα και τελικά, αυτό οδηγεί στην απώλεια των αποθηκευμένων σωματικού λίπους.

Forskolin Κουταλιού και χτίζει μυϊκή μάζα – φορσκολίνη χτίζει και διατηρεί τη μυϊκή μάζα στο σώμα, αυξάνοντας το μεταβολικό ρυθμό σας. Με ένα υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό, το σώμα σας είναι σε θέση να αποτρέψει νέα λίπος από τη διαμόρφωση και την αποθήκευση στο σώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι καίει το λίπος μακριά πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα. Πρόληψη νέα λίπος από τη διαμόρφωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε λίπος, έτσι ώστε να είναι πάντα ένα συν.

Φορσκολίνη Αποτρέπει Μέλλον λίπος Σχηματισμός – Καθαρό εκχύλισμα φορσκολίνης προωθεί και υποστηρίζει την υγιή επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και για τους άνδρες και τις γυναίκες. Υγιή επίπεδα τεστοστερόνης να διευκολύνει τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, και το καθιστά ευκολότερο να κερδίσει μυϊκή μάζα, καθώς και. Ένα κοινό φόβο, όταν η απώλεια βάρους είναι να χάσει μυϊκή μάζα αντί της απώλειας λίπους. Ωστόσο, φορσκολίνη στοχεύει τα αποθέματα λίπους, όχι μυϊκή μάζα.

Πώς να πάρει Φορσκολίνης για την απώλεια λίπους

Δεν υπάρχει τυποποιημένη δοσολογία του forskolin. Διαφορετικές δόσεις προταθεί από εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας ή που χρησιμοποιούνται σε κλινικές δοκιμές. Η δοσολογία φορσκολίνη συνιστώμενη σχετικά Dr. Oz ήταν 125 χιλιοστόγραμμα 10% εκχυλίσματος φορσκολίνης λαμβάνεται το πρωί πριν από το φαγητό.

Σύμφωνα με ShareCare.com, μια περιοχή που σχετίζονται με το Δρ Oz Show, φυσικό εμπειρογνώμονες ιατρικής προτείνουν 50 χιλιοστόγραμμα Coleus forskohlii ανά ημέρα.

Στη μελέτη σε παχύσαρκους άνδρες, τα υποκείμενα λάμβαναν 250 mg ενός εκχυλίσματος φορσκολίνης 10% δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο 12 εβδομάδων. Στη μελέτη σχετικά με μετρίως υπέρβαρα γυναίκες, οι συμμετέχοντες έλαβαν 250 mg ενός εκχυλίσματος φορσκολίνης 10% για 12 εβδομάδες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή αναγνωρισμένο επαγγελματία του τομέα της υγείας εναλλακτική λύση για να καθορίσει την κατάλληλη δόση για τις ανάγκες σας. Διαφορετικά προϊόντα φορσκολίνη περιέχουν διαφορετικές συγκεντρώσεις του δραστικού εκχυλίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι οι δοσολογίες μπορεί να ποικίλλουν μεταξύ των συμπληρωμάτων.

Σπουδές

Ιστορικά, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας που γίνεται με Coleus Forskolii επεκταθεί σε δοκιμές σε ζώα. Ωστόσο, μετά την παγκόσμια αναγνώριση του Coleus Forskolii ως φαρμακευτικό συμπλήρωμα, η τυπική ενεργοποιημένο πρόσφατα σε μελέτες σε ανθρώπους.

Υπήρξαν πολλές διαφορετικές αναλύσεις γίνει για να καθορίσει τα οφέλη για την υγεία αυτής της συμπλήρωμα απώλειας βάρους για κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Η πιο σημειωθεί μελέτη μέχρι σήμερα εξετάστηκαν «Οι ορμονικές προσαρμογές των Φορσκολίνης Συμπληρώματα σε υπέρβαρους και παχύσαρκους άνδρες.» Αυτή η διπλή-τυφλή, πλασέμπο πείραμα σύνθεση δοκιμάστηκε το σώμα, η τεστοστερόνη, μεταβολικού ρυθμού και της αρτηριακής πίεσης ως αποτέλεσμα της χρήσης φορσκολίνη.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά στη σύνθεση του σώματος από ριζικά μειώνοντας το ποσοστό σωματικού λίπους και του λίπους μάζας των υποκειμένων. Επιπλέον, υπήρχε μία αύξηση στην παραγωγή άπαχου μυ στο Forskolin επάγεται έναντι της ομάδας του εικονικού φαρμάκου. Η επίσημη συζήτηση κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι «του στόματος πρόσληψη φορσκολίνης για μια περίοδο 12 εβδομάδων δείχθηκε να μεταβάλει ευνοϊκά τη σύνθεση του σώματος και την αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης ορού σε υπέρβαρους και παχύσαρκους άνδρες.»

Μια άλλη πιο πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου ερεύνησε τις επιπτώσεις των καθαρών Φορσκολίνης σε ελαφρώς υπέρβαρες γυναίκες. 6 θηλυκά πήρε 250 mg 10% σαφών Forskolin εκχυλίστε δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο 9 εβδομάδων. Μετά την ολοκλήρωση, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κάθε συμμετέχων χάσει μια συγκλονιστική ποσότητα βάρους περίπου 10 κιλά και να ρίξει πάνω από 8% του σωματικού λίπους.

Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν ενώ οι καταγράφονται μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης μειώθηκαν επίσης για όλες τις συμμετέχουσες κυρίες. Η συγκεκριμένη έκθεση πήγε πάνω στον δηλώνοντας, «CF έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει θετικά την απώλεια και τη διαχείριση του συνολικού σωματικού βάρους, ενδεχομένως, ως μέσο για τη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους.»

Δοσολογία

Verified φορσκολίνη δεν απαριθμεί μια συνιστώμενη δόση στη σελίδα του προϊόντος της. Ωστόσο, απαριθμεί μια προτεινόμενη μερίδα μιας κάψουλας, η οποία μπορεί να ερμηνευθεί ως συνιστώμενη ημερήσια δόση του κατασκευαστή. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από WebMD. Νόμιζα ότι ήταν σημαντικό να δείξουμε στο σύνολό της, χωρίς σχολιασμό. Λένε το εξής:

«Mеdісаtіоnѕ για hіgh πίεση του αίματος (Cаlсіum сhаnnеl αναστολείς) іntеrасtѕ με φορσκολίνη. Fоrѕkоlіn mіght dесrеаѕе blооd πίεση. Λαμβάνοντας Coleus forskohlii εκχύλισμα ρίζας με φαρμακευτική αγωγή fоr hіgh blооd рrеѕѕurе mіght саuѕе уоur blооd рrеѕѕurе tо gо πολύ χαμηλή. Sоmе mеdісаtіоnѕ fоr υψηλής blооd рrеѕѕurе іnсludе nіfеdіріnе (Adalat, Procardia), βεραπαμίλη (Calan, Isoptin, Verelan), dіltіаzеm (Cardizem), іѕrаdіріnе (DуnаCіrс), fеlоdіріnе (Plеndіl), аmlоdіріnе (Norvasc), аnd άλλοι. Φάρμακα που αυξάνουν blооd flоw tо την hеаrt (Nіtrаtеѕ) іntеrасtѕ wіth φορσκολίνη.

Είναι іnсrеаѕеѕ επίσης blооd ροή. Λαμβάνοντας fоrѕkоlіn wіth mеdісаtіоnѕ εκείνο το іnсrеаѕе blооd flоw tо thе καρδιά mіght іnсrеаѕе την сhаnсе της dіzzіnеѕѕ аnd ζαλάδα.»

Forskolin Ασφάλεια και Παρενέργειες

Αγνό φυσικό εκχύλισμα φορσκολίνη όντως φαίνεται να είναι ασφαλές να παίρνετε. Είναι ένα φυσικό προϊόν (φυτικό εκχύλισμα). Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι παρενέργειες μπορεί να εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο έχει ληφθεί φορσκολίνη. Για παράδειγμα, μπορεί να λαμβάνεται από το στόμα ως ένα συμπλήρωμα, εισπνεόμενα, ή ως μια ένεση. Όταν λαμβάνεται από το στόμα, δεν υπάρχουν παρενέργειες που έχουν τεκμηριωθεί. Ωστόσο, όταν εισπνέονται, φορσκολίνη μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του λαιμού ή βήχα. Όταν λαμβάνεται με ένεση, φορσκολίνη έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή πίεση. Forskolin είναι μια φυσική λεπτότερη αίματος, οπότε αν είχατε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση ή αν προγραμματίζετε στην κατοχή χειρουργική επέμβαση στο εγγύς μέλλον, να αποφεύγουν τη λήψη της. Αν είστε σε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, πάντα μιλάμε για γενική επαγγελματία υγείας σας πριν από τη λήψη νέων συμπληρωμάτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα παρεμβαίνει με τίποτα.

Φορσκολίνη δεν έχει βρεθεί να έχει οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι θα είστε σε κάθε είδους κίνδυνο μετά τη λήψη Verified φορσκολίνη. σελίδα του προϊόντος της εταιρείας και την ετικέτα του μπουκαλιού και δεν προειδοποιούν για τυχόν παρενέργειες.

Αλλά όπως και με τα περισσότερα άλλα διατροφικά συμπληρώματα, έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες, ανηλίκους κάτω των 18 ετών και τα άτομα με γνωστές ιατρικές παθήσεις θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν δοκιμάσουν οποιαδήποτε συμπληρώματα.

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Μαρτυρίες

«Περίμενα ένα μήνα για να κάνει κριτική μου και έχω να πω ότι είμαι αρκετά stoked. Έχω μόλις ήδη λάβει δύο από αυτά τα χάπια την ημέρα και έχουν χάσει 9 κιλά, χωρίς καν να αλλάξει η διατροφή μου ή άσκηση ρουτίνας. Κουμπί τζιν μου χωρίς μάχη και πάλι! »
Jerry Γ | Topeka, KS

«Θυμάμαι να κλαίει στον καθρέφτη, πιστεύοντας πως ποτέ δεν θα χάσουν την“θήκη”(όπως μου άρεσε να την αποκαλούν) από το να έχουν το γιο μου. Μετά τον είχα απέκτησα άλλα 30 κιλά της μιζέριας. Δεν ήταν μέχρι που ήταν τριών και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του στην παιδική χαρά που ήξερα ότι χρειάζεται βοήθεια. έχω ήδη λάβει αυτό για δύο μήνες. με αυτό (και η σωστή διατροφή και άσκηση) έχω χάσει τα πρώτα 20 κιλά μου! δύο μεγέθη κάτω πάρα πολύ και δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά θα είμαι! “-..
Jessica | ΜΑΣ

«Απλά το αγοράσει και να το δοκιμάσετε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά το λίπος που κάθεται στο … κοιλιά σας. »
Stacy M. | Jacksone, IN

“Το αγαπώ! Είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Απλά το πάρετε με φυσιολογική φάρμακά μου. Είναι πραγματικά βοήθησε με το επιπλέον λίπος στην κοιλιά, που έχει κρέμονται γύρω μου για χρόνια. Δοκίμασα τα πάντα, από δυστοκίες στη διατροφή γκρέιπφρουτ. Αυτό βοήθησε να κρατήσει τον πόθο μακριά πάρα πολύ. Μεγάλο προϊόν! Θα αγοράσει πάλι !! »
Danielle Γ | Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Η τελική ετυμηγορία

Στο τέλος της ημέρας, οι περισσότεροι από εμάς που έχουν προσπαθήσει να χάσουν βάρος και στο παρελθόν να καταλάβουν ότι αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι απλά να τρώνε λιγότερο και να κινείται περισσότερο.

Για μερικούς λαούς, είναι απλά μια πραγματική δύσκολη μάχη που προσπαθούν να χάσουν ακόμη και μια χούφτα από τα περιττά κιλά, ανεξάρτητα από τις υγιεινή διατροφή και άσκηση προγράμματα που ακολουθούν κατευθείαν με. Υπάρχει μόνο κάτι στο σώμα μας και τη βιοχημεία μας, που μας εμποδίζουν από το να απολαμβάνουν το είδος της ευτυχισμένη, υγιής και χωρίς λιπαρά ζωή που μας αξίζει – με απολύτως μηδενική υπαιτιότητα δική μας.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα όπως το καθαρό φορσκολίνη, που εργάζεται για την παραγωγή εύκολη απώλεια βάρους από μέσα προς τα έξω με την αυτόματη ενεργοποίηση βιοχημικών έχετε ήδη στο σώμα σας. Φορσκολίνη μπορεί να σας βοηθήσει να λιώσει περισσότερο λίπος από ό, τι θα είχε διαφορετικά. Jumpstart ταξίδι απώλειας βάρους σας και να ξεκινήσετε το ξύρισμα λίβρα μετά κιλό λίπους από το σώμα σας χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλα.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »