Πόσο Βατόμουρο κετονών χρειάζεστε για να χάσετε βάρος

Για πολλά χρόνια, βατόμουρο κετόνη είναι ένας από τους παγκόσμιους κορυφαίους συστατικά, όταν πρόκειται για τη διατροφή και τα συμπληρώματα άσκηση. Εμφανίζεται ως εμφανίζονται χάπι διατροφής σε εβδομαδιαία περιοδικά διασημότητα και πωλούνται σε φωτιστικά απώλεια βάρους σε υψηλό λιανοπωλητές δρόμο βατόμουρο κετόνες έχουν μια τεράστια ακολουθία από τις γυναίκες διασημότητα με τη διατροφή τον αθλητισμό ενθουσιώδης. Αυτό το βατόμουρο κετόνη έρχεται ως μια ολοκληρωμένη προμήθεια ενός μήνα που είναι χορτοφάγος φιλικό.

Το ανθρώπινο σώμα αποθηκεύει κανονικά το λίπος γύρω και να καίει το ως ενέργεια όποτε το χρειάζεστε. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν περισσότερο λίπος από ό, τι απαιτεί το σώμα τους και να περατωθεί μεταφέρουν γύρω από αυτό το ανεπιθύμητο ρεζέρβας. Η ποσότητα των τροφίμων και τις θερμίδες που έχουμε καθορίζει πόσο λίπος θα αποθηκεύει, πράγμα που εξηγεί γιατί η άσκηση και η δίαιτα είναι η πιο συχνή μέσο ντάμπινγκ το υπερβολικό βάρος. Αλλά πόσοι άνθρωποι έχουν χρόνο για να προσθέσετε σε μια επίσκεψη στο γυμναστήριο με φορτωμένο πρόγραμμά τους; Πόσοι από εμάς έχουν σπάσει η «δίαιτα» είμαστε στο γιατί δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια επιδόρπιο ή κάποια άλλη θεραπεία; Πολλά άτομα μετατραπούν σε λίπος καυστήρες για να βοηθήσει την εξάλειψή τους πλεονάζον λίπος της κοιλιάς. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που διατίθενται στην αγορά, αλλά πώς θα είναι σε θέση να πει αν είναι επιτυχημένη ή ασφαλές;

κετόνες βατόμουρο είναι ένα all-φυσικό υλικό τακτικά επαίνεσε ως οδηγός για την απώλεια βάρους. Βατόμουρο κετόνες είναι οι ενώσεις δίνοντας κόκκινα βατόμουρα (Rubus idaeus) ευχάριστο άρωμα τους, και εξάγονται προσεκτικά από τον καρπό και διατίθενται στο εμπόριο με τη μορφή ενός συμπληρώματος. Βατόμουρο κετόνες είναι σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιος σε κατασκευή προς καψαϊκίνη (μια φυσική ένωση που βρίσκεται για το μετασχηματισμό μεταβολισμό του λίπους σε παρτίδες των προκαταρκτικών μελετών). Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν οι ενώσεις βοηθούν να ενεργοποιήσετε την κατάρριψη των λιποκυττάρων.

Τι είναι Βατόμουρο κετόνες;

Πριν δούμε ποιος θα πάρει Βατόμουρο κετόνες και πώς να βρει το καλύτερο Βατόμουρο κετόνες για την απώλεια βάρους, ας ρίξουμε ένα λεπτό για να δούμε γιατί έχουν Βατόμουρο κετόνες έχουν δώσει ώθηση στην κορυφή της λίστα επιθυμιών μας. Μπορεί να σας εκπλήξει για να ανακαλύψει ότι δεν έχουν «απλώς» ανακαλύφθηκε, κετόνες βατόμουρο ήταν γύρω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα υπό τις ακόλουθες μορφές:

Αρωματικές ύλες τροφίμων Raspberry, όπως μαρμελάδες, jellos, γλυκά
αρώματα Βατόμουρο, σε αρώματα, σαμπουάν και κρέμες
Είναι επίσης χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά

Το ίδιο το βατόμουρο κετόνη είναι μια φυσική φαινολική (όπως μία αλκοόλη, αλλά περισσότερο όξινο) ένωση που είναι βρίσκεται στο κόκκινο σμέουρα και, σε μικρότερο βαθμό, σε βατόμουρα και cranberries. Έχει επίσης μια παρόμοια μοριακή δομή με καψαϊκίνη (που βρίσκεται στο πιπεριές τσίλι), τα οποία έχουν θερμογόνο και μετέπειτα ιδιότητες μεταβολισμό-τόνωση.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας Βατόμουρο κετονών!

Συστατικά

 • βατόμουρο κετόνες
 • Αφρικανική Mango
 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
 • Οι πολυφαινόλες / καφεΐνη 8%
 • Μηλόξυδο σε σκόνη
 • Φαιοφύκη
 • Η καφεΐνη BP
 • γκρέιπφρουτ πηκτίνη
 • Η ρεσβερατρόλη
 • Acai Berry Extract 10%

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι μία κάψουλα αυτού του συμπληρώματος περιέχει 100mg της βατόμουρο κετόνες, ενώ όλα τα άλλα συστατικά είναι παρόντα σε ένα σημαντικά μικρότερο ποσοστό (10-25mg).

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά μικρό ποσό, το οποίο σημαίνει ότι αυτά τα συστατικά δεν είναι σε θέση να συμβάλουν στη διαδικασία απώλειας βάρους, όπως θα έπρεπε.

Πώς Βατόμουρο κετόνες εργασίας;

Το εκχύλισμα Κετόνες από κόκκινα βατόμουρα λέγεται ότι έχουν την αποτελεσματικότητα να προκαλέσει την ταχύτερη κατανομή του λίπους στο σώμα σε ενέργεια. Εν ολίγοις, το συμπλήρωμα αυτό επιταχύνει τη διαδικασία της καύσης του λίπους και μειώνει την ποσότητα της αποθήκευσης λίπους μέσα στα κύτταρα του σώματος.

Όπως ήδη γνωρίζουμε μερικά από τα θέματα αύξηση του σωματικού βάρους οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν είναι λόγω της αναποτελεσματικής μεταβολικής λειτουργίας. Οι κετόνες από βατόμουρο ενισχύσει την ποσότητα της αδιπονεκτίνης, μια πολύ σημαντική ορμόνη που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της υγιούς μεταβολισμού και σε εξισορρόπηση βέλτιστα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός ότι σε γενικές γραμμές τα παχύσαρκα άτομα που έχουν ανεπαρκή ποσότητα των επιπέδων αντιπονεκτίνης που αποδυναμώνουν το μεταβολισμό τους. Η ανεπαρκής αδιπονεκτίνης ορμόνης οδηγεί επίσης σε διαβήτη τύπου 2, καρδιακές παθήσεις και λιπώδες ήπαρ.

Ολόκληρη η θεωρία απώλειας βάρους πίσω από αυτό το συμπλήρωμα στηρίζεται σε μερικές έρευνες γίνεται με τη μοριακή δομή των κετονών η οποία έχει ομοιότητα με μόρια δομή της καψαϊκίνης και συνεφρίνη.

Είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός ότι η καψαϊκίνη και synephrine έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσει το μεταβολισμό, και αναμένεται το βατόμουρο που έχει παρόμοια μοριακή δομή θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως καλά.

Σε μια-δυο έρευνες γίνεται σε απομονωμένα λιποκύτταρα που λαμβάνονται από αρουραίους, διαπιστώθηκε ότι τη βοήθεια Κετόνες στην αύξηση των επιπέδων της αδιπονεκτίνης ορμόνης. Με βάση αυτό το εύρημα, ήταν μια γενικευμένη επαγωγικό συλλογισμό ότι η κετόνες είναι καλό για την καύση του λίπους? Φροντίστε να εργαστούν σε άνθρωπο, καθώς και.

Η έρευνα είναι ακριβώς που δείχνουν ότι η μοριακή δομή των σμέουρων κετόνη είναι πολύ παρόμοια με δύο άλλες ενώσεις καύση του λίπους. Οι κετόνες είναι σε θέση να διασπά τα λίπη, αυξάνοντας την απελευθέρωση της ορμόνης που ονομάζεται αδιπονεκτίνης.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί εδώ, μεταξύ των διαφόρων μελετών που διεξήχθησαν σε ποντίκια δεν έδωσε τα ίδια αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα απώλειας βάρους από τις μελέτες δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο θα ήταν.

Ωστόσο, οι μελέτες σε αρουραίους έδειξαν ότι Κετόνες αυξημένα αποτελεσματικά τα επίπεδα αδιπονεκτίνης και έδωσε προστασία έναντι οξέων-ήπατος. Εδώ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι υψηλότερες δόσεις του καθαρού κετονών χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις μελέτες σε ποντίκια για να παράγουν αυτά τα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπορεί να συμβεί στο μπουκάλι αυτό το συμπλήρωμα που αγοράζετε.

Οφέλη από τη λήψη Raspberry Ketone Plus

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία από τη λήψη βατόμουρο κετόνες, όπως:

 • Κατανομές αποθηκευμένο λίπος
 • Ενισχύει το μεταβολισμό
 • Ενισχύει την ενέργεια όλη την ημέρα
 • Αναστέλλει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων
 • Aids στην οξείδωση του λίπους

Υπάρχει επίσης έρευνα που δείχνει ότι μπορεί να έχουν τα καλλυντικά οφέλη.

Η ορμόνη, καψαϊκίνη μπορεί να αυξήσει την έκφραση ενός αυξητικού παράγοντα του δέρματος που προάγει προσώπου ελαστικότητα του δέρματος και διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. βατόμουρο κετόνες έχουν παρόμοια χημική δομή με καψαϊκίνη και μπορεί επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Δυστυχώς, χρειαζόμαστε περισσότερη έρευνα για να υποστηρίξει αυτό.

Δοσολογία Βατόμουρο κετόνες για απώλεια βάρους

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη εντολή ή δοσολογία βατόμουρο κετόνες συμπλήρωμα. Η συνιστώμενη δοσολογία πηγαίνει από 200mg μια ημέρα για να 500mg ημερησίως. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να στηριχθεί στην ετικέτα του συγκεκριμένου χαπιού διατροφής που παίρνετε. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι λέει ο Raspberry Ketone Plus σχετικά με τη δοσολογία.

Ένας σωλήνας από την εξέλιξη αδυνατίσματος Raspberry Ketone Plus περιέχει 60 χάπια.

Μία κάψουλα της κετόνη σμέουρων Plus περιέχει 100mg της βατόμουρο κετόνες. Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι στην 200mg. Ως εκ τούτου, θα σας συνιστούσαμε να λάβει δύο κάψουλες την ημέρα: μία στο πρωινό και το άλλο στο μεσημεριανό γεύμα.

Έχω ψάξει στο διαδίκτυο και βρήκε διάφορα στοιχεία σχετικά με τις διαφορετικές δοσολογίες άνθρωποι χρησιμοποιούν. Μερικοί πάρει μόνο ένα χάπι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που παίρνουν τρία χάπια. Τα αποτελέσματα είναι πάντα ποικίλουν μεταξύ των ανθρώπων και είναι περισσότερο ή λιγότερο ατομικά. Είναι μάλιστα είπε ότι μέχρι 500mg είναι εντελώς εντάξει ως ημερήσια δοσολογία.

Παρόλα αυτά, σας συνιστούμε να κολλήσει με την προβλεπόμενη ημερήσια δοσολογία του συμπληρώματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα διατηρείτε το σώμα σας ασφαλή.

Τι Δρ Οζ και των λοιπών ιατρικών λένε για Βατόμουρο κετόνες;

Ο Δρ Oz έχει γίνει διάσημος στον κόσμο, βατόμουρο κετόνες αφού πρόσφατα ενέκρινε το συμπλήρωμα για το βραβείο του νίκη τηλεοπτική εκπομπή ως «νέο θαύμα λίπος καυστήρα σε ένα μπουκάλι» που supercharges καύση λίπους κινητήρα του σώματος και διαλύει το λίπος του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο . Πήγε για να μιλήσουμε για το πώς στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί του προϊόντος, αλλά στη συνέχεια, αφού είδε τις επιπτώσεις της στους καταναλωτές έμεινε έκπληκτος. Η απώλεια βάρους ειδικός Lisa Lynn έχει επίσης εξήρε το προϊόν ως έχει σχεδόν καθόλου παρενέργειες στους καταναλωτές. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα γιατρούς, ερευνητές και άλλους επαγγελματίες υγείας που έχουν κράχτης τα θετικά οφέλη της βατόμουρο κετόνες.

Πάρτε Βατόμουρο κετονών Παραγγελία τώρα!

Από που να αγοράσω?

Εάν είστε περίεργοι για το που θα πάρει άγρια ​​Βατόμουρο κετονών, που είναι διαθέσιμο για αγορά στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μπορείτε να με ενιαία μπουκάλια, ή μπορεί να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε μια από τις δοκιμές που η εταιρεία προσφέρει από καιρό σε καιρό – αν είστε αρκετά τυχεροί που θα επιλεγούν για μια δοκιμή, μπορείτε πιθανώς να δοκιμάσετε το προϊόν στο σπίτι σας, χωρίς να κίνδυνος. Αυτή είναι η πιο αποδοτική επιλογή. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε από τον κατασκευαστή, στην περιοχή τους, ή για την Amazon.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά Βατόμουρο κετόνες;

Λόγω της τρέχουσας βατόμουρο κετόνες τρέλα υπάρχει ένας τόνος των προμηθευτών μέχρι βρεθώ σε όλη τη χώρα. Αυτό είναι μεγάλο για την προώθηση των ισχυρές δυνατότητες του προϊόντος, αλλά είναι κακό για τους ανθρώπους που δεν κάνουν την έρευνά τους για πρώτη φορά. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από απατεώνες που προσπαθούν να κάνουν γρήγορα χρήματα με ψεύτικο συμπληρώματα από αποκομίζοντας την δημοτικότητα της βατόμουρο κετόνες.

Υπάρχουν αξιόπιστα προϊόντα εκεί έξω, αλλά το πρόβλημα είναι κετόνες βατόμουρο, σε καθαρή όλα τα φυσικά τους μορφή, είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Για να κάνετε το συμπλήρωμα φθηνότερα, παρέχοντας έτσι σε ένα ευρύτερο κοινό, πολλοί προμηθευτές να βρουν τρόπους να μειώσουν το κόστος (το οποίο τελικά να οδηγήσει σε cheapening το προϊόν). Ορισμένες εταιρείες έχουν ανάμειξη του προϊόντος με την καφεΐνη και άλλα αντιοξειδωτικά, ορισμένες εταιρείες δημιουργούν το προϊόν συνθετικά σε ένα εργαστήριο, και άλλοι και απλά λείανσης μέχρι σμέουρα σε σκόνη και αποκαλώντας την ημέρα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάθε μία από αυτές τις μεθόδους είναι λάθος, αλλά το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι όλοι τους θα παράγουν ένα προϊόν που είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό από αγνά όλα τα φυσικά κετόνες βατόμουρο.

Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε όπου έχει κατασκευαστεί το συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων. Διαφορετικές χώρες έχουν διάφορους νόμους που ελέγχουν την παραγωγή συμπληρωμάτων υγείας. Ορισμένες θέσεις έχουν πιο αυστηρούς νόμους παραγωγής από άλλες χώρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για παράδειγμα, είναι γνωστή για την πιο άκαμπτο νόμους κατασκευής του. Έτσι, ένα προϊόν που κατασκευάζεται στην Αμερική έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε σχέση με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Επιπλέον, φυσικά συμπληρώματα γίνονται στην Αμερική πρέπει να υποβληθούν σε ενδελεχή έλεγχο. Ίσως έχετε παρατηρήσει την γραμμάτων «GMP» στην ετικέτα του προϊόντος. Αυτά τα γράμματα σημαίνουν Good Manufacturing Practices, και αυτό δείχνει ότι οι συγκεκριμένες καλές έχουν βιώσει και πέρασε ολοκληρωμένο τεστ που εγγυώνται το διαμέτρημα του προϊόντος.

Κάντε κλικ Βατόμουρο κετονών Παραγγελία τώρα!

Για να αποφύγετε να scammed, ιδιαίτερα κατά την αναζήτηση σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να ψάχνει για μια αξιόπιστη επιχείρηση. Ελέγξτε για να δείτε τη θέση τους με το Better Business Bureau και άλλες ιστοσελίδες αξιολόγησης. Ελέγξτε για να δείτε αν έχουν ένα αποδεδειγμένο ιστορικό και αν έχουν θετικές κριτικές από τους κανονικούς ανθρώπους ακριβώς όπως σας. Και τέλος, ελέγξτε αν η εταιρεία δίνει εγγυήσεις όπως μια πλήρη επιστροφή χρημάτων αν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Συμπεράσματα σχετικά με Βατόμουρο κετονών

Κετόνη σμέουρων είναι μια θαυμάσια επιλογή για να προσθέσετε στο σχέδιο απώλειας βάρους σας, λόγω των πολλών υγιεινά οφέλη της, και αδυνάτισμα επιπτώσεις της στο σώμα. Με την ενσωμάτωση 2 μικρές κάψουλες αυτής εύκολο στην απορρόφηση του προϊόντος στην καθημερινή ρουτίνα σας, θα μπορούσε να βοηθήσει αποτελεσματικά το σώμα σας να χάσετε το βάρος που θέλετε, με πολύ λιγότερη προσπάθεια από μέρους σας. Αυτό είναι πραγματικά μια ιδανική λύση. Έχουμε επιλέξει αυτό ως ένα από μας «top απώλεια βάρους» επιλογές του έτους, για το σύνολο των δυνατοτήτων της για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χάσουν βάρος.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »