Τι πρέπει να πάρετε μαζί Βατόμουρο κετονών για να χάσετε βάρος

Τι είναι Βατόμουρο κετόνες;

Καλή ερώτηση για να αρχίσει με. Είναι ουσιαστικά η ένωση που δίνει βατόμουρα άρωμά τους και εκπληκτικά δεν είναι ένα πρόσφατα βρέθηκε προϊόν είτε. Είναι χρησιμοποιείται ως συστατικό γεύσης και αρωμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι μόνο τώρα μετά από αρκετές επιστημονικά πειράματα, είμαστε αρχίζουν να συνειδητοποιούν τις δυνατότητές της ως συμπλήρωμα απώλειας βάρους.

Ποιος το κάνει;

Ορισμένοι κατασκευαστές πωλούν το προϊόν αυτό ως ένα αυτόνομο, άλλοι το συμπεριλαμβάνουν σε μίγματα τους φόρμουλα απώλεια βάρους. Είναι σημαντικό να προσέξετε για τη δύναμη δοσολογία, καθώς οι εταιρείες ποικίλλουν από υψηλά έως πολύ χαμηλά χιλιοστόγραμμα αυτού του αποσπάσματος. Επίσης λόγω της φύσης της επεξεργασίας, ένα λαμβάνει μια συνθετική εκδοχή της Βατόμουρο Κετόνες. Ως εκ τούτου κάποιος πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα για να εξασφαλίσουν μία θα λάβετε ένα υψηλότερο εμπορικό σήμα ποιότητας γραφτό να χωρέσει σε διατροφικές σχέδιο του.

Βασικά συστατικά Βατόμουρο κετόνες

Το μεγαλύτερο και το μόνο συστατικό είναι Βατόμουρο κετόνες και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να χάσετε βάρος βάρος αποτελεσματικά. Η κάψουλα περιέχει χορτοφάγος συστατικά και μπορεί να καταναλωθεί εύκολα από κανέναν. Όλα τα συστατικά είναι 100% φυσικά και έχουν ελάχιστη ή καθόλου παρενέργειες.

Αγοράστε τώρα Βατόμουρο κετονών!

Μήπως κετόνη σμέουρων λειτουργούν πραγματικά;

Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου, επιλέξαμε να εξετάσουμε μία από τις κορυφαίες μάρκες συμπλήρωμα κετόνη σμέουρων, άγρια ​​Βατόμουρο κετονών. Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ένα από τα πιο αγνά φόρμουλες στην αγορά, η οποία είναι ο λόγος που επέλεξε να μελετήσει πιο προσεκτικά. Η κετόνη σμέουρων στον τύπο του συνδυάζεται με διάφορους άλλους ισχυρούς παχύς-καίγοντας τα συστατικά, τα οποία υποστηρίζουν την απώλεια βάρους με διάφορους τρόπους. Εκτός από την υψηλή ισχύ, καθαρό βατόμουρο κετόνη, άγρια ​​Βατόμουρο κετονών περιέχει επίσης εκχύλισμα φύκια, πράσινο τσάι πολυφαινολών και μηλόξυδο. Αυτό το ιδιόκτητο τύπο μπορεί να είναι το μυστικό για την αποτελεσματικότητα Άγρια Βατόμουρο κετονών του. Θα εξετάσουμε τα υλικά με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα στο άρθρο.

Ενώ οι αριθμοί αυτοί μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό, είναι στην πραγματικότητα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι αγωνίζονται με το βάρος τους. Σε σύγκριση με πριν από εκατό χρόνια, ο μέσος άνθρωπος εκτίθεται σε πολλές τοξίνες και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία έχουν μια ατυχή παρενέργεια: μπορεί να προκαλέσει πραγματικά το σώμα να αποθηκεύει λίπος. Εμείς καταπιούν εκατοντάδες χημικά την ημέρα, και αυτοί έχουν σίγουρα επιπτώσεις για τις ορμόνες μας, όπως διάφορες μελέτες έχουν αποδείξει. Είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα εντελώς, ή να προστατεύσει τον εαυτό σας εντελώς από όλες τις ανθρωπογενείς χημικές ουσίες στο περιβάλλον. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να επιστρέψει το σώμα σε μια υγιεινή κατάσταση και το βάρος;

Οι προσπάθειες της παραδοσιακής δίαιτας μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Παρ ‘όλες τις καλύτερες προθέσεις σας για τη μείωση της πρόσληψης λίπους και το χτύπημα στο γυμναστήριο πιο συχνά, μπορείτε ακόμα να μην βλέπουμε τα αποτελέσματα που θέλετε. Όταν σας στερήσει το σύστημά σας από θερμίδες, φυσική αντίδραση του σώματος είναι να πάει σε κατάσταση επιβίωσης, που κρέμεται πάνω από κάθε πολύτιμο θερμίδων και την αποθήκευσή του ως λίπος. Όταν η διατροφή με τον παραδοσιακό τρόπο, το σώμα σας φυσικά προϋποθέτει είστε πεθαίνουν από την πείνα – και προσπαθεί να σας βοηθήσει με την αποθήκευση της ενέργειας ως λίπος, για μια βροχερή ημέρα! Το κλειδί για την εξεύρεση ένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους που μπορεί να μη συμβαίνει αυτό, είναι να εντοπίσει ένα που μπορεί να «επαναφέρει» τάσεις λίπος-αποθήκευση του σώματός σας. Με βάση τις μελέτες, φαίνεται ότι αυτό είναι ό, τι σμέουρων κετόνη είναι σε θέση να κάνει.

Υπάρχουν Πιθανές παρενέργειες;

Είναι δύσκολο να πω, όπως πολλοί κατασκευαστές έχουν τη δική τους εκδοχή αυτού του τύπου. Κάποιοι προσθέτουν επιπλέον ιδιότητες καύσης λίπους, όπως επιπλέον διεγερτικά ή καφεΐνη. Μερικά εμπορικά σήματα που ήρθε που περιλαμβάνουν επιπλέον καφεΐνη θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά ώστε να αποφευχθεί τυχόν παρενέργειες. Η προσθήκη καφεΐνης σε ένα προϊόν απώλειας βάρους δεν είναι απαραίτητα και πιο εναλλακτικές μάρκες λειτουργία μπορεί να κάνει αυτός ο στόχος να συμβεί. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστεί είναι αν το σήμα που προέρχεται από ένα στερεό πηγή.

Επίσης, λόγω της φύσης αυτής της προϊόντα ομοιότητα με synephrine, υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσει σε εκνευρισμό και την αύξηση του καρδιακού ρυθμού. Αν και οι μελέτες για αυτό ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανεπίσημα στοιχεία που να υποδηλώνουν αυτό μπορεί να γίνει ένας παράγοντας. Ως εκ τούτου, δημιουργεί την πεποίθηση ότι θα πρέπει να διευκολύνει σε αυτό το προϊόν και περισσότερες πληροφορίες εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για μια υπεύθυνη γνώμη.

Άλλα εμπορικά σήματα μπορούν να προσφέρουν μόνο Βατόμουρο κετόνες ως ένα αυτόνομο και, στη συνέχεια, καθίσταται σημαντικό να κατανοήσουμε την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας. Για παράδειγμα, ορισμένες μάρκες δεν προέρχονται από πιστοποιημένες εγκαταστάσεις GMP, GMP που σημαίνει ότι η διαδικασία παραγωγής έχει θεωρηθεί ως ένα ασφαλές έδαφος για την επεξεργασία. Μπορεί να είναι δύσκολο να πρέπει να ερευνήσετε τα καλύτερα προϊόντα που διαθέτουν αυτό το συστατικό.

Κοιτάζοντας το Κορυφαίες προϊόντα μπορεί κανείς να γνωρίσει μια καλή πηγή παρενέργεια χωρίς συμπληρώματα.

Αποτελέσματα μου με Βατόμουρο κετόνες;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι είστε μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων απώλεια βάρους σας με αυτό το συμπλήρωμα είναι να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας κετόνη σμέουρων. Όπως αναφέρθηκε πριν υπάρχουν πολλές μάρκες που θα υπολείπονται για διάφορους λόγους. Είναι ακριβώς νόημα ότι για να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το καλύτερο προϊόν. Μια καλή ένδειξη ότι οι κετόνες βατόμουρο που διάλεξε είναι ένα μεγάλο προϊόν είναι αν είναι καθαρά όλα φυσικό συμπλήρωμα.

Ένας άλλος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας είναι για την άσκηση και τη διατροφή σε τακτική βάση. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι ένα κοινό γεγονός ότι τα περισσότερα συμπληρώματα απώλειας βάρους δεν κάνει ακριβώς λειτουργούν από μόνοι τους. Το «θαυματουργό» μέρος ενός συμπληρώματος συμβαίνει μόνο όταν κάνουν δίαιτα και γυμνάζονται μαζί με τη λήψη του προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα αυτά ονομάζονται συμπληρώματα. Για βατόμουρο κετόνες να παράγουν το μέγιστο τα οφέλη τους θα πρέπει να είναι, επίσης, να τρώνε υγιεινά και την άσκηση, τουλάχιστον περιστασιακά.

Ένας τρίτος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας είναι να πάρει το προϊόν σε τακτική βάση. Οι καλύτερες διατροφή και η άσκηση αγωγών είναι αποτελεσματική μόνο αν μπει σε μια ρουτίνα να κάνει αυτά, και λαμβάνοντας βατόμουρο κετόνες δεν είναι διαφορετική. Πώς είναι το συμπλήρωμα υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει αν δεν είστε κάθε μέρα λήψη; Να είστε βέβαιος να κάνει ένα χρονοδιάγραμμα και να παρακολουθείτε να εξασφαλίσει μένετε τακτικά με δόσεις σας.

Πάρτε Βατόμουρο κετονών τώρα!

Είναι ασφαλές?

Μετά την απαγόρευση των συμπληρωμάτων κετόνη σμέουρων στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Οργανισμό Προτύπων Τροφίμων, οι ανησυχίες έχουν προκύψει σχετικά με το πόσο ασφαλής αυτή η ένωση είναι. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε:

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες
Το εκχύλισμα φρούτων θεωρείται ασφαλής για χρήση

κετόνες βατόμουρο ήταν FDA ενέκρινε το 1965 ως πρόσθετα τροφίμων, η οποία αποτελεί ένδειξη ότι είναι ασφαλή για χρήση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πειστικές μελέτες που έγιναν σε ανθρώπους που υποστηρίζουν τη χρήση τους ως συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Εχοντας πεί αυτό; δεν υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν βρεθεί με βατόμουρο κετόνη, από την άποψη της χρησιμοποιώντας το συστατικό για την απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία τα υπέροχα θαύματα της βατόμουρο κετόνες. Αυτές οι ενώσεις δεν είναι μόνο λέγεται ότι είναι αποτελεσματική στην απώλεια βάρους, συμβάλλουν επίσης σε χαμηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, καθώς και να περιορίσει τη γήρανση, λόγω των αντι-γήρανσης του ιδιότητες.

Μελέτες Βατόμουρο κετόνες

Οι μελέτες που δοκιμάστηκαν την αποτελεσματικότητα της βατόμουρο κετόνες (RK) στην απώλεια βάρους ήταν μόνο ως επί το πλείστον πραγματοποιήθηκαν σε ζώα. Δεν υπάρχει καμία πραγματική ανθρώπινη μελέτη για το προϊόν αυτό.

Ως εκ τούτου, δεν λαμβάνουν αυτά τα αποτελέσματα ως απολύτως αντανακλά το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει σε ανθρώπους. Κρατήστε την ανάγνωση επισκόπησή μας, και θα μάθετε περισσότερα σχετικά με την έρευνα πίσω από βατόμουρο κετόνες συμπλήρωμα.

Αυτό το αρσενικό μελέτη ποντίκια δοκιμάστηκαν αν RK ενισχύουν στην πραγματικότητα τη λιπόλυση (διάσπαση του λίπους) ή όχι. Η μελέτη έδειξε τόσο αδιπονεκτίνης επίπεδα τέθηκαν και ο μεταβολισμός των υποκειμένων επιταχύνθηκε.

Μια διαφορετική μελέτη, έγινε σε ποντικούς, δοκιμαστεί το αντι-παχύσαρκοι δράση της RK. Οι ποντικοί χωρίστηκαν σε ομάδες. Ένα λάβει μια δίαιτα πάχυνσης? η άλλη έλαβε την ίδια δίαιτα και σμέουρων κετόνη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι και οι δύο ομάδες των ποντικών κέρδισαν βάρος. Οι ομάδα που έλαβε κετόνες βατόμουρο έκανε κέρδος μικρότερο από αυτό που έφαγε μόνο ανθυγιεινά τρόφιμα. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να περιμένεις ένα θαύμα, αν τρώτε ανθυγιεινές και δεν ασκούν.

Τέλος, αυτή η μελέτη κατάφερε να αποδείξει ότι βατόμουρο κετόνη είναι επιτυχής στην μείωση του λίπους από το ήπαρ και βελτίωσε τις αντιοξειδωτικές λειτουργίες στο ποντικούς οι οποίοι δοκιμάστηκαν.

Ακόμα, θα πρέπει να λάβει όλα τα αποτελέσματα αυτά με ένα σπυρί αλατιού. Πρώτον, σου έδωσε τα ποντίκια εξαιρετικά υψηλές δοσολογίες των βατόμουρο κετόνες συμπληρώματος. Θα ήταν άκρως επικίνδυνη για έναν άνθρωπο να καταναλώνουν τόσο υψηλές δόσεις. Δεύτερον, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στα αποτελέσματα των ζώων-test.

Για να μπορέσουμε να εξετάσουμε κάτι αποδεδειγμένο, χρειαζόμαστε μελέτες σε ανθρώπους.

Άλλες Έρευνα

Μια άλλη μελέτη διεξήχθη σε 2013 από το Κέντρο για Εφαρμοσμένη Επιστημών Υγείας στο Οχάιο, ΗΠΑ Μπορούν διεξήγαγε μια μελέτη 8 εβδομάδων στα αποτελέσματα και την αποτελεσματικότητα μιας πολυ-συστατικό (Prograde Μεταβολισμός ™) συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους. Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους περιέχει σμέουρων κετόνη, η καφεΐνη, η καψαϊκίνη, το σκόρδο, το τζίντζερ και Citrus aurantium.

70 υποκείμενα αποδόθηκαν τυχαία δόθηκε είτε συμπληρώματα ή ένα εικονικό φάρμακο. Για 8 εβδομάδες, από όπου και αν τοποθετηθεί σε μια περιορισμένη σε θερμίδες δίαιτα και έλαβε προπόνηση. Είναι ελέγχονται τακτικά για αλλαγές στη σύνθεση του σώματος, την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο του αίματος.

45 εθελοντές κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη μελέτη. Η ομάδα συμπλήρωμα είχε χάσει πάνω στο λιπώδη μάζα, την περίμετρο μέσης, και την περίμετρο του ισχίου σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Δεν υπήρχαν παρενέργειες από την ανάμιξη διαφόρων συστατικών με βατόμουρο κετόνη.

Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, τα χάπια βατόμουρο δίαιτα είναι μια ασφαλής και πολύτιμη επιλογή για την απώλεια λίπους.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά Βατόμουρο κετονών τώρα!

συμπέρασμα

Βατόμουρο κετόνες έχουν κάποια ελπιδοφόρα νέα έρευνα στη λεπτομέρεια πώς λειτουργεί το προϊόν. Υπήρξε ένας ρυθμός μειώθηκε λίπους όχι μόνο στο στομάχι αλλά στο ήπαρ καθώς και σε ορισμένες καταγράφονται μελέτες. Το προϊόν έχει κηρυχθεί GRAS, που σημαίνει ότι η FDA εξασφάλισε το προϊόν είναι «γενικά αναγνωρισμένη ως ασφαλή». Αυτό εξασφαλίζει το προϊόν έχει την καλύτερη από τις ικανότητες του κυβερνώντος σώματος, δεν έδειξε καμία σημαντική προειδοποιητικά σημάδια παρενέργειες. Ωστόσο, μπορεί κανείς να εξακολουθούν να έχουν να κάνουν check-in με το γιατρό του ατόμου για να διασφαλιστεί ότι δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε φάρμακο, σύμφωνα με τις αναφορές στο διαδίκτυο. Επίσης, η ομοιότητα των προϊόντων σε μια άλλη χημική ουσία στο σώμα καθιστά ζωτικής σημασίας για έναν πελάτη να γνωρίζει πλήρως τι πρέπει να προσέξετε όσον αφορά τις παρενέργειες. Αν και δεν είναι εγγυημένο, υπάρχει η γενική πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες πιθανές παρενέργειες. Ορισμένες πιθανές επιδράσεις περιλαμβάνουν την αίσθηση ενός άλματος στον καρδιακό ρυθμό ή ακόμα και μια αίσθηση νευρικότητα.

Το προϊόν είναι σχετικά νέα και δεν είχε απογειωθεί σαν αίσθηση απώλειας βάρους μέχρι περίπου το 2012. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στη συνέχεια πρέπει να βρούμε τη σωστή πηγή πληροφόρησης, γι ‘αυτό το αναθεώρηση site δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα.

Με τα πολλά εμπορικά σήματα που εμπορεύονται το προϊόν αυτό, ένας καλός πελάτης θα πρέπει να εξετάσει την ιστορία και φυσικά σχόλια της εταιρείας όπως αυτά. Επίσης, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις ετικέτες και τη διασφάλιση της ποιότητας του μείγματος ή του αποσπάσματος.

Τα πιο ευνοϊκά βαθμολογηθεί προϊόντα επιτρέπουν πλέον πρόσβαση στο καλύτερο στα προϊόντα απώλειας βάρους.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »