125 Καθαρό φορσκολίνη Extract 60 Κάψουλες

Αν έχετε ακούσει αυτό το συγκλονιστικό στατιστικό στοιχείο, που μπορεί να αισθάνεται εξαιρετικά απογοητευμένοι από τις πολλές δίαιτες και ασκήσεις που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν. Από Atkins στην Caveman διατροφή, δεν υπάρχει καμία έλλειψη των νέων δίαιτες της μόδας εκεί έξω για να δελεάσει τους ανθρώπους με την υπόσχεση απίστευτη απώλεια βάρους. Αλλά για ένα τεράστιο ποσό των ανθρώπων, αυτές οι δίαιτες απλά δεν λειτουργούν μακροπρόθεσμα. Για πολλούς οι οποίοι αποτυγχάνουν στην απώλεια βάρους τους, γίνονται οικτρά και να τα παρατήσουμε. Για άλλους, όμως, στρέφονται σε συμπληρώματα διατροφής, όπως φορσκολίνη για να τους δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στο ταξίδι απώλειας βάρους τους.

forskolin κριτική

Θα θελήσετε να πάρετε Φορσκολίνης πριν από τα γεύματα για να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε το αποτέλεσμα κατασταλτικό της όρεξης. Ορισμένοι χρήστες λένε ότι οι υψηλές δόσεις των φορσκολίνη προκαλούν διάρροια, ειδικά αμέσως μετά από ένα γεύμα. Αναφέρουν επίσης αυξημένη ταχύτητα με την οποία οι διαδικασίες τροφίμων μέσω του πεπτικού συστήματος. Για τους λόγους αυτούς, είναι καλύτερο να κολλήσει σε μια μικρότερη δόση, εκτός αν το σώμα σας μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερες δόσεις.

Μπορείτε να πάρετε Forskolin σε μορφή κάψουλας και τυπικά ένα μπουκάλι έχει 30 έως 60 κάψουλες μέσα από αυτό. Ανάλογα με το πόσο Forskolin είναι στις κάψουλες θα καθορίσει πόσα χάπια θα πρέπει να πάρετε. Η πιο συνηθισμένη ποσότητα φορσκολίνη σε χάπια είναι 125mg και 250mg. Έτσι, αν έχετε αγοράσει ένα συμπλήρωμα με κάψουλες 125mg θα θελήσετε να αρχίσετε να παίρνετε ένα χάπι δύο φορές την ημέρα έτσι ώστε η συνολική ημερήσια δόση σας είναι 250mg. Μπορείτε να πάρετε το περισσότερο κτύπημα για το buck σας με την αγορά ενός προϊόντος με 250 mg 20% ​​φορσκολίνη με 60 κάψουλες το μπουκάλι. Αυτό μπουκάλι με τελευταία σας για περίπου δύο μήνες. Εάν μπορείτε να πάρετε ένα μπουκάλι με 60 – 125 mg κάψουλες που θα σας διαρκέσει μόνο για ένα μήνα.

Forskolin και μόνο θα πρέπει να οδηγήσει σε απώλεια βάρους. Όμως, τα αποτελέσματά σας θα εμφανιστεί πολύ πιο γρήγορα, αν τρώτε μια καλή διατροφή και άσκηση τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Απλά παίρνετε μια μεγάλη βόλτα είναι μια μεγάλη προσθήκη στην βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Περπατήστε στην εργασία μερικές φορές την εβδομάδα, αν ζείτε αρκετά κοντά. Φροντίστε να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αποφύγετε όσο ζάχαρης, όπως μπορείτε. Επεξεργασμένα σάκχαρα αυξάνουν την όρεξη σας και δεν παρέχουν καμία θρεπτική αξία.

Forskolin είναι ένα καταπληκτικό προϊόν που έφερε την απώλεια βάρους στις ζωές πολλών ευχαριστημένους πελάτες. Ξεκινήστε με μικρότερες δόσεις το πρωί για να δούμε πώς αντιδρά το σώμα σας. Ρυθμίστε τις δόσεις σας σύμφωνα με τις αντιδράσεις του σώματος σας δίνει. Δεν έχω γνωρίσει ένα άτομο που είχε ένα αρνητικό πράγμα να πω σχετικά με φορσκολίνη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένεια που έχουν αρχίσει να λαμβάνουν αυτό είχε μερικά καταπληκτικά αποτελέσματα μου.

Πώς λειτουργεί

Forskolin δεν είναι μόνο απώλεια βάρους, καθώς και ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους για τις καρδιακές αποβιώσει, όπως η υψηλή πίεση του αίματος και της στηθάγχης (πόνος στο στήθος). Θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως θεραπεία της αναπνευστικής διαταραχής (άσθμα)

Λειτουργεί σε μυς της καρδιάς. Έχει ενεργοποιηθεί λιποπρωτεΐνη, η οποία διασπώνται λιπαρών κυττάρων σε καύσιμο. Το καύσιμο αυτό θα χρησιμοποιήσουν ως πηγή ενέργειας. Ενεργοποιεί αδενυλική κυκλάση, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να αναπτύξει μια πιο λιτή διάπλαση. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την τεστοστερόνη, αλλά και να αυξήσει το επίπεδο του θυρεοειδούς στο σώμα. Όταν συμβαίνει αυτό θα προσομοιωθεί σώμα καίει λίπος, η οποία έχει μείνει στο σώμα ως άλιπης μάζας.

Πάρτε φορσκολίνη τώρα!

Ένα σημαντικό πρόβλημα, ενώ η απώλεια βάρους είναι να κάψετε το λίπος του σώματος με οποιοδήποτε μέσο ή δίαιτα, μερικές φορές παίρνει την ολική απώλεια βάρους λόγω των δυσμενών και ανεπιθύμητη απώλεια της άλιπης μυϊκής μάζας. Όπως έχει αδενυλική κυκλάση η οποία είναι ένα ένζυμο, βοηθούν στη ρύθμιση των διαφόρων κυτταρική λειτουργία. Βοηθά να κερδίσει το βάρος και πάλι. Έχει μυών ιδιότητες κτίριο, το κάνουν ένα καλύτερο προϊόν καύση του λίπους. Είναι επίσης επιταχύνει τη λιπόλυση.

Συστατικά

Forskolin είναι ένα 100% αγνό και φυσικό συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Όλα τα ενεργά φυτικά συστατικά που βρίσκονται στη δομή του έχει εγκριθεί από τους ειδικούς απώλεια βάρους και έχουν προσεκτικά ενσωματωθεί ώστε να μην αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετα ή πληρωτικά. Η εταιρεία κατασκευής του συμπληρώματος υποστηρίζει τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση Φορσκολίνης έχουν ιδιότητες καύση του λίπους. Παρ ‘όλα αυτά, περισσότερα ερευνητικά προγράμματα θα πρέπει να διεξαχθεί σε σχέση με αυτό το θέμα, όπως πολλοί ισχυρισμοί μπορεί να γίνει μόνο με την αύξηση της πώλησης του προϊόντος. Ακόμα κι έτσι, όσο μας αφορά Φορσκολίνης μπορεί επίσης να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Το συμπλήρωμα δεν περιέχει λιγότερο από 20% καθαρό εκχύλισμα φορσκολίνης η οποία in vitro μελέτες έχουν κριθεί ως αποτελεσματικό στη διαδικασία απώλειας βάρους. Επίσης, περιέχει βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά ώστε να μεγιστοποιηθεί οφέλη απώλειας βάρους της. Από όλα τα συμπληρώματα που περιλαμβάνουν φορσκολίνης στον τύπο τους, Ultra Trim 350 φαίνεται σαν το πιο πρακτικό, κυρίως λόγω της υψηλής συγκέντρωσης. 20% της συνολικής σύνθεσης του δεν μπορεί να ακούγεται σαν πολύ, αλλά είναι. Άλλα συμπληρώματα έχουν πολύ χαμηλότερες δόσεις. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι τίποτα λιγότερο από το ποσό αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αναποτελεσματικά στην μείωση του σωματικού περιεκτικότητα σε λίπος. κάψουλες Forskolin είναι εντελώς φυτικά. κελύφη τους, από την άλλη πλευρά, μπορεί να περιέχει ζελατίνη ζωικής προέλευσης. ετικέτα του προϊόντος δεν περιλαμβάνει κανένα στοιχείο σε σχέση με τη δομή κέλυφος. Η εταιρεία δηλώνει ότι είναι γρήγορη διάλυση, αλλά αυτή είναι η περίπτωση με τα κελύφη των άλλων προϊόντων, επίσης. Δεδομένου ότι πολλές από αυτές περιλαμβάνουν ζωικής προέλευσης ζελατίνη, χορτοφάγους και vegans μπορεί να θέλουν να σκεφτούν δύο φορές πριν από την παραγγελία φορσκολίνη.

Οφέλη από φορσκολίνη

Forskolin δεν είναι απλά ένα θαύμα λίπος καυστήρα. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια για τη θεραπεία μια σειρά από προϋποθέσεις και όταν λαμβάνονται σε μορφή συμπληρώματος μπορεί να προσφέρει μια σειρά από μεγάλα οφέλη για εσάς.

Διαχείριση βάρους: Εκτός από βοήθεια για να κάψετε λίπος, άλλες κλινικές μελέτες έχουν επίσης βρεθεί Forskolin είναι πολύ χρήσιμο για να αποτραπεί η περαιτέρω αύξηση του σωματικού βάρους σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα και διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους σε φυσιολογικά άτομα βάρος.

Μέρος μιας θεραπείας για τον καρκίνο: Forskolin ενεργοποιεί μια πρωτεΐνη που ονομάζεται φωσφορικό 2, ένα ένζυμο που είχε κατά του όγκου αποτελέσματα επί του ορθού καρκινικών όγκων, τη διακοπή της ανάπτυξης τους. Forskolin έχει επίσης δειχθεί ότι προκαλεί θάνατο των κυττάρων σε πολλαπλές καρκίνο μυελώματος κυττάρων και τη μείωση των παρενεργειών των θεραπειών χημειοθεραπείας.

Μειώνει την υψηλή πίεση αίματος: Forskolin έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τη θεραπεία καρδιακών παθήσεων όπως η υπέρταση και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση κατά 75%.

Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα: Μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη Forskolin τακτικά για μια περίοδο αρκετών εβδομάδων οδήγησε σε σημαντική μείωση στα επίπεδα γλυκόζης αίματος νηστείας. Έχει προταθεί ως χρήσιμο συμπλήρωμα για διαβητικούς και prediabetic ασθενείς.

Βοηθά Άσθμα: Ιστορικά, φορσκολίνη έχει καιρό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος και ακόμη και σήμερα έχει αποδειχθεί ότι είναι δύο φορές πιο αποτελεσματική στη διαχείριση των κρίσεων άσθματος από cromoglicic οξύ.

Αντιμετωπίστε Γλαύκωμα: Forskolin έχει επίσης μακρά χρησιμοποιηθεί για να φυσικά και αποτελεσματικά τη θεραπεία των συμπτωμάτων του γλαυκώματος. Η έρευνα έδειξε ότι η λήψη Φορσκολίνης έχει σημαντικό αντίκτυπο στα επίπεδα της πίεσης, ο κύριος στόχος πολλών ασθενών με γλαύκωμα και η φορσκολίνη μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τους ασθενείς που θέλησε να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Η θεραπεία της νόσου του Alzheimer: Πρόσφατες μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις της Φορσκολίνης κατά τη θεραπεία της νόσου του Alzheimer έδειξε ότι μειώθηκε σημαντικά κατά πλάκας στον εγκέφαλο και μειωμένη φλεγμονή.

Με όλα αυτά τα καταπληκτικά οφέλη, φορσκολίνη λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη έπαινο, λόγω της έλλειψης παρενεργειών. Μόνο εκείνοι που είναι έγκυες, θηλάζουσες, έχουν πίεση αίματος ή διαταραχές χαμηλή πρέπει να αποφεύγουν φορσκολίνη.

Σύγκριση με άλλα συμπληρώματα απώλειας βάρους:

Forskolin είναι η πιο μοναδική, ασφαλή και προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα του προϊόντος στην παρούσα στιγμή. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι φέρει την απώλεια βάρους, στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσε, τα προϊόντα που μπορείτε να πάρετε στο διαδίκτυο ή σε κοντινό αξίωση κατάστημα για να έχουν φυσικά εκχυλίσματα, αλλά στην πραγματικότητα έχουν πληρώσεως ή υπο-πρότυπο συστατικά, με αποτέλεσμα να μην πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αντί αυτού μια μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας. Ενώ η επιλογή ενός συμπληρώματος διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της περίσσειας σωματικού λίπους, θα πρέπει να πάρετε για να γνωρίζουμε, ποια είναι όλα τα πραγματικά συστατικά, πώς κατασκευάζεται και αυτό που οι άνθρωποι μιλούν για. Όπως είμαι αγωνίζονται να διατηρήσουν το σωματικό βάρος και μετά τη χρήση διαφορετικών τύπων των συμπληρωμάτων διατροφής και σπαταλά το χρόνο και τα χρήματά μου, το οποίο αγόρασα σε απευθείας σύνδεση μόνο Φορσκολίνης μου έχει δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Νιώθω πολύ ενεργητικός, συνεχή ροή θετικά vibes δεν ζάλη. Όλοι ψάχνουν για αποτελέσματα, φορσκολίνη δίνει αποτελέσματα, και η χρήση της καθαρής Φορσκολίνης που περιέχει 20% Coleus Forskohlii σας δίνει πιο καταπληκτικά αποτελέσματα απώλειας βάρους. Το Pure φορσκολίνη made in USA και cGMP παραγόμενα είναι πιο προϊόν προσανατολισμένο αποτέλεσμα.

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα της συσσώρευσης λίπους γύρω από την κοιλιά και τους γλουτούς. Για να κάψετε το λίπος της κοιλιάς πρόσληψη του φορσκολίνη cAMP βοηθά το σώμα σας να κάψει λίπος με την ενίσχυση και τόνωση της έκκριση των ενζύμων και των ορμονών που αναφλέγονται μεταβολισμό σας και να κάψετε επιπλέον θερμίδες με αυτόν τον τρόπο. Η φυσική διαδικασία της καύσης του λίπους με τη χρήση εκχυλίσματος ρίζας Φορσκολίνης ως συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του σωματικού λίπους είναι το πιο εκπληκτικό ρόλο που διαδραματίζει στην πρόληψη της οικοδόμησης νέων λιποκυττάρων και χρησιμοποιεί το αποθηκευμένο λίπος στην απελευθέρωση ενέργειας.

Forskolin είναι διαφορετικό από τα άλλα προϊόντα, καθώς σταθεροποιεί τη λειτουργία του θυρεοειδούς και των επιπέδων της τεστοστερόνης, η οποία προκαλεί το σώμα σε ταυτόχρονη εργασία της καύσης λίπους και άλιπης μάζας σώματος. Η βελτίωση στην έκκριση τεστοστερόνης βοηθά στην καλύτερη πρωτεϊνική σύνθεση, η οποία βοηθά στην άπαχο μυϊκή ανάπτυξη.

Πλεονεκτήματα:

 • Βοήθεια για να ρίξει το ανεπιθύμητο
 • Απαιτήσεις για την προώθηση της απώλειας βάρους
 • Ενισχύει την αύξηση μυών
 • Περισσότερα Επίπεδα Ενέργειας
 • Βελτιώνει την λειτουργία του μεταβολισμού
 • Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
 • Προωθεί φυσικό ύπνου
 • Διατηρεί υγιή ροή αίματος
 • Βελτιώνει την λειτουργία του πεπτικού
 • Βελτιώνει την λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος
 • Ισχυρίζεται ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματική
 • Διανομέας προσφέρει διακριτική αποστολή
 • Διανομέας πλοία σε όλο τον κόσμο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν πολλά προϊόντα με το ίδιο όνομα
 • Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο
 • Κλινική απόδειξη της ασφαλούς και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος για τη διαχείριση της απώλειας βάρους δεν έχει τεκμηριωθεί.
 • Πρέπει να ξέρετε άκρες πρέπει να αγοράσετε Καλή φορσκολίνη Προϊόντα

Πού να αγοράσετε Φορσκολίνης για την απώλεια βάρους

Forskolin είναι άμεσα διαθέσιμα τόσο online όσο και σε αριθμό καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων μεγάλα καταστήματα κουτί όπως η Wal-Mart, πολλά φαρμακεία και καταστήματα ειδικότητας, συμπεριλαμβανομένων της βιταμίνης Shoppe και GNC. Τα προϊόντα και οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με το πού μπορείτε να το αγοράσετε, αλλά μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ 20 και 60 δολαρίων.

Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά φορσκολίνη τώρα!

Με τόσα πολλά συμπληρώματα στην αγορά, είναι δύσκολο να εντρυφήσω μέσα από όλα αυτά για να διαλέξετε αυτό που είναι η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική. Πριν από την αγορά ενός προϊόντος φορσκολίνη ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής, κάνει τη δέουσα επιμέλεια σας. Έρευνα με τον κατασκευαστή και να είναι σίγουρος για να ελέγξετε την ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι πληροί τις οδηγίες ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα κατώτερο προϊόν από λιγότερο από αξιόπιστο κατασκευαστή.

Bottom Line: Μπορεί φορσκολίνη σας βοηθήσει;

Πράγματι, φορσκολίνη μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσει το σώμα σας, να χάσουν βάρος, και να ωφελήσει τη γενική υγεία σας. Ενώ ο ενθουσιασμός Δρ Oz για φορσκολίνη προκαλεί σκεπτικιστές να αυξήσει τα φρύδια, η επιστήμη στηρίζει ότι το συμπλήρωμα αυτό έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους για την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »