250 Καθαρό φορσκολίνη Απόσπασμα Πριν και Μετά

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη για όλους, ιδιαίτερα για αυτούς με αργό μεταβολισμό. Πράγματι, αλλάζοντας τον τρόπο που το σώμα μας φαίνεται να μην είναι στα χέρια μας, αλλά ναι, μπορούμε να κάνουμε πάντα προσπάθειες για τη δημιουργία μιας διαφοράς. Η αύξηση του βάρους θεωρείται ως η πιο όσον αφορά και τα ανησυχητικά θέματα, τη μέριμνα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη πριν σας προκαλεί πιο έντονα προβλήματα να αντιμετωπίσει στο μέλλον. Από την άλλη, η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη, καθώς τις περισσότερες φορές, αυστηρή ασκήσεις και μετά από μια δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες επίσης αποτυγχάνει να ρίξει το βάρος σας στο σημείο που περιμένετε να φτάσει.

Έτσι, τι μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό; Κάτι που μπορεί να βοηθήσει ρυθμό τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, ότι είναι η άσκηση και δίαιτα αποτελέσματα. Λοιπόν, υπάρχουν καλά νέα για όλους εκείνους που έχουν απομείνει με μηδέν ελπίδα να δουν το σώμα τους στρέφονται λεπτό μία μέρα! Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το βάρος σας σε χρόνο μηδέν. Ένα προϊόν που έχει μετατραπεί εξαιρετικά αποτελεσματική για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Λοιπόν, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει ότι το μυστικό κλειδί, φορσκολίνη του 250!

Τι είναι η φορσκολίνη 250;

Η φορσκολίνη 250, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι υπέρμαχος του βοτάνου Forskolin οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά και κλινικά ελεγμένα βότανο για συμπληρώματα απώλειας βάρους. Πέρα από αυτό, φορσκολίνη βότανο χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία πολλών άλλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Έτσι, αυτό το συμπλήρωμα βάρος ήρθε περισσότερο από μια ανακούφιση στους παχύσαρκους πελάτες οι οποίοι ήταν κουρασμένος ψάχνει για ένα συμπλήρωμα χωρίς καμία εξωτερική διεγερτικό.

Κάντε κλικ εδώ φορσκολίνη Παραγγελία τώρα!

Πώς φορσκολίνη εργασίας;

χημικές ιδιότητες φορσκολίνη για να προκαλέσει κάτι που ονομάζεται αδενυλικής κυκλάσης. Αυτό είναι ένα ένζυμο που ρυθμίζει όλα τα κύτταρα και συμβάλλει στην επιτάχυνση της μετατροπής της ΑΤΡ σε cAMP. ΑΤΡ είναι ένα μόριο στο σώμα που αποθηκεύει ενέργεια και βοηθά γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των ενεργειακών αντιδράσεων ενεργειακής απελευθέρωσης και αντιδράσεις απαιτούν ενέργεια. cAMP είναι ένα δευτερεύον αγγελιοφόρος σημαντικό σε πολλές βιολογικές διαδικασίες. Ουσιαστικά, η διαδικασία αυτή απελευθερώνει περισσότερη ενέργεια που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κάψετε θερμίδες.

Για την απώλεια βάρους να συμβεί αυτό, το σώμα πρέπει να κάψει περισσότερη ενέργεια από ό, τι παίρνει το. Με άλλα λόγια, πρέπει να υπάρχει ένα έλλειμμα θερμίδων εκεί. Επειδή φορσκολίνη βρύσες στις αποθηκεύει το λίπος και να τους καίει, προωθεί επιπλέον κάψιμο θερμίδων που κάνουν πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε το θερμιδικό έλλειμμα που απαιτείται για την απώλεια βάρους. Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για όσους κάνουν δίαιτα.

Άλλες μεγάλη είδηση ​​για όσους κάνουν δίαιτα: φορσκολίνη μπορεί να κάψει το λίπος, διατηρώντας παράλληλα τη μυϊκή μάζα. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται φορσκολίνη είδε μια αλλαγή στη σύνθεση του σώματος που περιλάμβαναν περισσότερα μυϊκή μάζα, καλύτερη οστική πυκνότητα, και πολύ λιγότερο σωματικό λίπος από ό, τι μια ομάδα ελέγχου που δεν χρησιμοποιούν φορσκολίνη.

Θα φορσκολίνη πραγματικότητα να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Η ιατρική κοινότητα έχει σκληρά κατά την εργασία μελετά τις επιπτώσεις που μπορεί να αναμένεται από την φορσκολίνη. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει δύο σημαντικές μελέτες που διεξήχθησαν σε φορσκολίνη και τα οφέλη της απώλειας βάρους.

Στο πρώτο, μια μεγάλη ομάδα των μεγαλύτερων από το μέσο όρο τους άνδρες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των δεκαπέντε κάθε εντελώς τυχαία. Η πρώτη ομάδα έλαβε μια δόση των 250mg του Coleus forskohlii εκχυλίστε δύο φορές κάθε ημέρα για τη διάρκεια των δύο εβδομάδων. Η δεύτερη ομάδα ήταν να δώσει την ταυτόσημη δοσολογία σε ένα τελείως αναποτελεσματικό χάπι placebo.

Οι άνδρες είχαν παρατηρηθεί και να μετρηθεί σε όλη τη μελέτη και τα αποτελέσματα συγκρίθηκαν. Η ομάδα των ανδρών που έλαβαν τα χάπια φορσκολίνη βρέθηκαν να χάνουν βάρος πιο γρήγορα από ό, τι στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Παρ ‘όλα αυτά, δεν υπήρχε σημαντική διαφορά στο συνολικό βάρος που χάνεται από τις δύο ομάδες.

Μια άλλη διαφορά που οι ερευνητές έσπευσαν να παρατηρήσουν ήταν τα αυξημένα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης στην ομάδα φορσκολίνη. Τα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης βρέθηκε να αυξάνει το λίπος ποσοστό καίγεται και αυτό μπορεί να είναι ο λόγος που η ομάδα φορσκολίνη επιτύχει το στόχο τους σε λιγότερο χρόνο.

Η αύξηση της τεστοστερόνης είναι επίσης εν μέρει υπεύθυνη για την αύξηση της μυϊκής μάζας. Υπήρχε μια τάση προς αύξηση της μυϊκής μάζας που μετράται στην ομάδα φορσκολίνη αλλά δεν ήταν αρκετά σημαντική για να αναφέρετε.

Η άλλη μελέτη έγινε σε μια ομάδα υπέρβαρων να παχύσαρκες γυναίκες, που έλαβε την ίδια δοσολογία, 500 mg κάθε ημέρα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο εβδομάδων.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη μελέτη για άρρενες, οι γυναίκες δεν βρέθηκαν να έχουν σημαντική απώλεια βάρους πρέπει να μετρηθεί. Ωστόσο, υπήρχε ένα εγγράψιμο στάση σε βάρος που έχει αποκτηθεί.

Τι σημαίνουν αυτές οι δύο μελέτες μας πείτε για φορσκολίνη; Μια δώδεκα εβδομάδων συμπληρωμάτων φορσκολίνης στα 500 mg την ημέρα δεν μπορεί να οδηγήσει κατ ‘ανάγκη σε οποιαδήποτε σημαντική απώλεια βάρους. Τούτου λεχθέντος οι άνδρες μπορούν να βρουν τις προσπάθειες απώλειας βάρους τους κατά πολύ βελτιωμένη. Επιπλέον, φορσκολίνη φαίνεται να αυξάνει την πιθανότητα ότι τα λιπαρά ιστών θα αντικατασταθεί με άπαχο μυϊκή δομή.

Ενώ οι γυναίκες δεν μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη των κυκλοφόρησε λιποκύτταρα υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να δείξει ότι μπορούν να σταματήσουν αποτελεσματικά τη συσσώρευση του σωματικού βάρους, και αυτό από μόνο του μπορεί να είναι ένα όφελος.

Έχοντας πει αυτό, είναι σημαντικό να προσθέσουμε ότι, παρά τα επιστημονικά δεδομένα, κάθε διατροφολόγος θα σας πει ότι υπάρχει απλά δεν είναι αρκετά στοιχεία για να κάνει μια σταθερή σύσταση προς τις δύο κατευθύνσεις. Απαιτείται περισσότερη έρευνα.

Μπορεί έγκυες γυναίκες Πάρτε φορσκολίνη;

Όπως και με πολλά συμπληρώματα διατροφής, δεν γνωρίζουμε αρκετά σχετικά με τη χρήση φορσκολίνη. Έτσι, συνιστάται ότι οι γυναίκες αποφεύγουν να λαμβάνουν φορσκολίνη, ενώ ο θηλασμός ή έγκυος, μόνο για να είναι στην ασφαλή πλευρά. Επιπλέον, λειτουργεί ως ένα all-φυσικό διαλυτικό του αίματος, γι ‘αυτό δεν συνιστάται η φορσκολίνη χρησιμοποιείται από εσάς, σε περίπτωση που έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή σχεδιάζετε να έχουν τη χειρουργική επέμβαση εντός δεκατεσσάρων ημερών.

Είναι φορσκολίνη αξίζει να δοκιμάσετε;

Η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο αυτή τη στιγμή, καθώς και τα δεδομένα που σίγουρα δείχνει ότι φορσκολίνη δεν είναι ένα θαύμα θεραπεία.»Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει φαίνεται να είναι κάποια πλεονεκτήματα για τη δημιουργία άπαχο μυών ή ενεργειακά επίπεδα που είναι χαμηλότερα ή τη λήψη φορσκολίνη, ιδιαίτερα αν αγωνιστεί με αύξηση του σωματικού βάρους. Θα μπορούσε να αξίζει την προσπάθεια που θα σας βοηθήσει να χάσετε μερικά κιλά παραπάνω, αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάρετε τις ελπίδες σας επάνω για Φορσκολίνης ως θεραπεία θαύμα. Να δοκιμάσω και να δούμε ποια είναι τα αποτελέσματα. Απλά φροντίστε να πάρετε έτσι θα έχουν την πιο αποτελεσματική ευκαιρία να αδυνατίσετε, ένα καθαρό και φυσικό φορσκολίνη συμπλήρωμα διατροφής με τουλάχιστον 20 εκχύλισμα%.

Αγοράστε τώρα φορσκολίνη!

Κλινικές μελέτες;

Ο Δρ Oz μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει το κοινό, αλλά δεν είναι η ιατρική κοινότητα.
Μέχρι σήμερα, δεν έχουν υπάρξει περισσότερες από δύο κλινικές μελέτες που εξετάζουν την αποτελεσματικότητα των φορσκολίνη ως βοήθημα απώλειας βάρους.

Μελέτη 1: Συγκρότηση σε σώμα και ορμονικές προσαρμογές σε παχύσαρκους άνδρες. Τα θέματα σχετικά με φορσκολίνη έδειξε ευνοϊκές αλλαγές στη σύνθεση του σώματος: μια σημαντική μείωση στο ποσοστό σωματικού λίπους και λιπώδους μάζας, με μια τάση (μη σημαντική) προς αυξημένη οστική μάζα και μυϊκή μάζα σώματος. Ορού επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης αυξήθηκαν επίσης σημαντικά.

Τα στοιχεία της μελέτης δεν είναι σημαντικές. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τα άτομα που καταναλώνουν φορσκολίνη δεν χάνουν βάρος. Ακόμη και χωρίς την απώλεια βάρους, οι αλλαγές στη σύνθεση του σώματος είναι πιθανό ευεργετικό, αλλά η αύξηση της τεστοστερόνης μπορεί να είναι επικίνδυνη. Παρά τα άλυτα ερωτήματα σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους, είναι προφανώς παραπλανητικό να αναφέρω αυτή τη μελέτη ως απόδειξη ότι η φορσκολίνη έχει αποδειχθεί για να λιώσει το λίπος της κοιλιάς ή να βελτιώσουν την απώλεια βάρους.

Μελέτη 2: Επιπτώσεις της Coleus Φορσκολίνης Συμπλήρωση στο Ήπια υπέρβαρες γυναίκες. Έδειξε ότι φορσκολίνη δεν είχε σημαντική επίδραση στη σύνθεση του σώματος και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν φαίνεται να προωθήσει την απώλεια βάρους, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση αύξηση του σωματικού βάρους σε υπέρβαρα γυναίκες με φαινομενικά χωρίς κλινικά σημαντικές παρενέργειες».

Άλλοι άνθρωποι Γνώμη!

Η κα Michel λέει: Έχω προσπαθήσει να χάσουν βάρος, και έχω χρησιμοποιήσει Φορσκολίνης Slim για τον τελευταίο μήνα. Μπορώ να πω ότι έχω χάσει το βάρος (15 κιλά). Κάνει ό, τι λέει, βοήθησε με την όρεξή μου και με κράτησε πληρέστερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα αγοράσει σίγουρα πάλι μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος μου. Αγαπώ φορσκολίνη Λεπτή και προτείνουμε επίσης και με τους άλλους λαούς.

Μις Suzann λέει: Αν ψάχνετε για να χάσετε κάποια επιπλέον βάρος, φορσκολίνη Slim είναι μεγάλη, για να μην αναφέρουμε ότι είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά. Η φορσκολίνη Slim βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού σας και να μειώσετε τη χοληστερίνη σας, έτσι ώστε ειδικά για ανθρώπους σαν εμένα που το βρίσκουν δύσκολο να κολλήσει σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα είναι πραγματικά χρήσιμη. Θα ήθελα να συστήσω σίγουρα αυτό!

Μις Σάρα Φέργκιουσον λέει: Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά Formula Φορσκολίνης Slim Trim Metabolic Support 60 κάψουλες έχουν εργαστεί για μένα. Έχω μόλις ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και θα παρατηρήσετε μια διαφορά στο μέγεθος παντελόνι μου. Με βοήθησε να αφαιρέσει πολλά σωματικού λίπους μου. Θα παραγγελία περισσότερο σύντομα γιατί ένιωθα τα θετικά αποτελέσματα.

Forskolin Slim είναι η blocker λίπος και να σας αποτρέψει από την προσθήκη νέων λίπους για την αύξηση της ενέργειας. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να κάψει λίπος, διεγείροντας την παραγωγή των ενζύμων και ορμονών που τροφοδοτούν το μεταβολισμό σας και να κάψετε επιπλέον θερμίδες. Η cAMP σε φορσκολίνη ενεργοποιεί κινάση πρωτεΐνης, η οποία εμπλέκεται στη διάσπαση του κτιρίου μπλοκ του λιπώδους ιστού είναι γνωστή ως τριγλυκερίδια. Βοηθά να χτίσετε το μυ, λιπώδεις ιστούς κατανομή και μεγάλο λίπος λιωμένο προϊόν. Θα ήθελα να συστήσω σε όλους τους φίλους μου είναι οριστική γνώμη μου σχετικά με αυτό το καταπληκτικό συμπληρώσεις.

Πού να αγοράσετε φορσκολίνη 250;

Για να αγοράσετε φορσκολίνη 250 το μόνο που χρειάζεται να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εξέλιξη αδυνάτισμα.

Η παροχή μήνες 60 κάψουλες θα σας θέσει πίσω μόλις £ 39.99 ($ ​​62), το οποίο είναι αρκετά αποδοτική για ένα τέτοιο δημοφιλές συμπλήρωμα.

Μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα χρήματα όταν αγοράζετε ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα πάρα πολύ. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να αγοράσει μια προμήθεια 3 μήνες θα εξοικονομήσει 42% από το RRP, δεδομένου ότι κοστίζει μόνο £ 69.99 ($ ​​109).

Επισκεφθείτε μας κατάστημα φορσκολίνη τώρα!

Αγοράζοντας απευθείας από Evolution αδυνατίσματος συνιστάται για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων:

Έχει φανταστική υποστήριξη και την ανατροφοδότηση από τους πελάτες της,
τα προϊόντα της και δοκιμασμένες με μεγάλη μαρτυρίες
live chat, τηλέφωνο και e-mail υποστήριξης
ΔΩΡΕΑΝ Ηνωμένο Βασίλειο εγγυημένη παράδοση
σχέδιο ΔΩΡΕΑΝ διατροφής
Όχι αυτόματης αποστολής ή κρυφές χρεώσεις

Η τελική ετυμηγορία

Ένα συμπλήρωμα απώλεια βάρους χωρίς εξωτερική διεγερτικά όπως εκχυλίσματα τσαγιού ή η καφεΐνη είναι ένα σπάνιο θέαμα. Ωστόσο, φορσκολίνη ισχυρίζεται ότι συμπλήρωμα απώλειας βάρους τους είναι εντελώς σκαλισμένα έξω από το φυσικό βότανο που ήταν 200% τυποποιημένη. Παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα, οι πελάτες μπορούν να του δώσει έναν πυροβολισμό, δεδομένου ότι πληροί όλα τα κριτήρια του να είναι ένα διατροφικό χάπι.

 

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »