Are cetona de zmeură ajuta să piardă în greutate – zmeură opinie

Zmeură cetonă este un compus folosit ca un supliment de dieta pentru proprietățile sale de ardere de grăsime, care includ creșterea eliberarea corpului de norepinepherine si adiponectinei. Creșterea norepinepherine ridică temperatura corpului, și acestea ajută la arderea caloriilor si creste metabolismul. Creșterea producției de adiponectin, un hormon care reduce nivelul de glucoza, poate juca un rol de prevenire calorii pentru a fi stocate sub forma de glicogen. Persoanele care suferă de obezitate au de obicei niveluri mai mici de adiponectina, motiv pentru care zmeură cetonă se spune că a „păcăli organismul să creadă că e subțire.“

Deoarece cantitatea de cetonă naturală găsită în natually zmeura este foarte scăzută, zmeură cetonă este de obicei sintetizat. Firește cetonă extrasă poate fi extrem de costisitoare.

Zmeură cetonă a câștigat o atenție considerabilă în luna februarie a anului 2012, când suplimentul a fost recomandat pe un episod de Dr. Oz Show.

Ce zmeură Cetone?

Cetona de zmeură este un produs chimic natural cu miros foarte puternic și plăcut; este ceea ce dă zmeura rosie mirosul lor. Ca atare zmeură cetonă este folosit în parfum și machiaj. Este, de asemenea, utilizat ca un colorant în produsele alimentare, deoarece atunci când este adăugat acesta dă o culoare roșu aprins. A treia și ultima utilizare comună este ca un supliment pierdere în greutate.

Zmeura conțin cetone zmeură; un compus fenolic natural. Este, de asemenea, găsite în cantități infime în alte fructe, cum ar fi kiwi, afine și mure. Zmeură cetonă, cum ar fi cele găsite în bioactivi zmeură Cetone, este substanța responsabilă de mirosul parfumat de zmeura. De-a lungul veacurilor zmeura au venit pentru a simboliza diferite lucruri prin mit și folclor. În vremurile păgâne se credea că sucul de zmeura rosie a reprezentat sângele vieții de creaturi mitice.

Faceți clic pe Cumpara Zmeură Cetonă acum!

ingrediente

Desigur, ingredientul principal este cetona de zmeură. Alte ingrediente includ:

Acai Berry Extract
Este un alt pastile de dieta pentru femei. Extractul de Acai Berry este un anti-oxidant , care curăță organismul whilestimulating sănătății cardiovasculare și digestive.

Extractul de ceai verde
Puteți găsi în frunzele și mugurii de frunze ale plantei Camellia sinensis. Extractul de ceai verde contine un nivel ridicat de polifenoli (catechine) , care dau ceai aroma amar. Acești polifenoli inhiba dezvoltarea celulelor adipoase și crește oxidarea grăsimilor.

Algele
Aceasta crește activitatea tiroidei , care este necesară pentru arderea grăsimii și susținerea unui metabolism sănătos.

Cafeina
Aceasta ajută pentru a suprima pofta de mancare si a stimula metabolismul pentru a ajuta la arderea de grăsime.

Mango african Extract
ajută la reducerea de grăsime, colesterol, si nivelurile de leptina din organism.

Otetul de mere pulbere
Nivelul ridicat de pH în oțet de mere ajuta la reduce pofta de mancare si de control al foamei.

Toate aceste ingrediente se reunesc pentru a sprijini beneficiile pentru sănătate și proprietăți de ardere a grasimilor. Dar sunt acolo orice efecte secundare cetona de zmeură? Înainte de a intra în asta, aș dori să prezinte studii care analizează modul în care cetone sigure și eficiente zmeură pentru pierderea în greutate într-adevăr sunt.

Cum Zmeură Cetonă de lucru

Principiul cetona dieta Zmeura este destul de simplu înainte și drepte. Se spune că adăugarea de cetone la dieta ta va face dvs. de grasime din organism eliberarea celulelor adipoase. Cetonele sunt ingrediente active în zmeură și au fost utilizate în industria alimentară timp de mai mulți ani în băuturi răcoritoare, înghețată și dulciuri. Cu toate acestea, atunci când ne este foame organismul de asemenea, au un nivel scazut de zahar si insulina.

În cazul în care corpul are o combinație de insulină scăzută și nivelurile normale de glucagon si epinefrina atunci acest lucru face ca grăsime să fie eliberat din celulele grase. Acest lucru a fost stabilit în studii efectuate de către Centrul de Diabet Predarea de la Universitatea din California, San Francisco.

Cetona de zmeură este revendicată de site-urile vânzătorii săi să fie esențiale în dietele de pierdere în greutate. Potrivit acestora, este un arzător de grăsime excelent, care arde se presupune că excesul de grăsime din dieta ta. arzătoare de grăsimi sunt bune, solide, suplimente de pierdere în greutate, deoarece acestea nu te pun în pericol solicitându-vă să restricționeze sau să modifice extrem de dieta.

Cu toate acestea, pentru a fi în valoare de bani, ei trebuie să fie în mod rezonabil eficiente, o cerință care, după cum s-ar putea discerne din secțiunea următoare, cetona de zmeură s-ar putea să nu se potrivesc în totalitate. Cetona de zmeură a primit, de asemenea, o revizuire stralucitoare de la celebrul medic american de televiziune, Dr. Oz.

Pierdere în Greutate Beneficii

cetone zmeură este un medicament pierdere în greutate, care este acum disponibil în India. Ea a câștigat popularitate de emisiuni de televiziune în Statele Unite ale Americii și peste tot în lume. Dacă căutare pe internet, veți găsi, de asemenea, recenzii foarte bune pentru produs.

Acest supliment special cetona de zmeură din nutritions britanice pretinde a avea următoarele efecte de pierdere în greutate:

  • metabolismul Booster
  • Crește arderea grasimilor sau Lipoliza
  • anorexigene
  • Excelent Anti-Oxidant
  • Fără efecte secundare

Ce stiinta spune despre cetona de zmeură și Pierdere în Greutate

Zmeură cetonă a fost foarte apreciat ca un mare ingredient de pierdere în greutate, mai jos sunt cateva din rezultatele realizate din studiile clinice.

Zmeură cetonă poate ajuta la îmbunătățirea procesului de ardere a grasimilor
Se poate reduce tesutul gras din organism

Studiile pe animale arată că ketenes zmeură poate ajuta la accelerarea acțiunii de ardere a grasimilor organismului. Compusul ajuta la producerea unui hormon care ajuta la descompunerea celulelor adipoase mai repede, în special în ficat. Acest lucru poate ajuta să piardă în greutate mai repede. Aceste aceleași beneficii pot fi realizate prin consumul întregul fruct, dar va trebui să consume aproximativ 90 de lire sterline pentru a obține același efect.

Cercetările arată că, atunci când asociat cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, cetone zmeură poate ajuta să piardă în greutate. Conform unui studiu efectuat coreean în 2010, cercetatorii au ajuns la concluzia că stimularea lipolizei ar putea ajuta suprima acumularea de grăsime, și, prin urmare, ajuta la prevenirea obezitatii.

Vizitați Magazinul nostru cetona de zmeură!

Cetona de zmeură Efecte secundare

Zmeura este un fruct comun folosim. Nu prea există posibile efecte secundare ne putem aștepta de la cetone zmeură așa cum am fost folosindu-l de ani de zile ca arome alimentare și substanțe colorante.

Chiar și fructe de zmeură prime vom mânca conține cetonici în cantitate mică, care nu a cauzat nici un efect negativ asupra sănătății.

FDA, de asemenea, a evaluat cetona de zmeură ca GRAS (in general recunoscute ca fiind sigur). Există, de asemenea, nici un caz de efecte secundare verificate Zmeura Cetone până la data.

Cu toate acestea, există unele rapoarte anecdotice izolate de jitteriness, creșterea tensiunii arteriale și balonare la nivelul stomacului; aceste incidente ar putea fi doar coincident sau o problemă cu o anumită marcă de produs.

studiu

Studiile care au testat eficacitatea cetonelor zmeura (RK), în scădere în greutate au fost efectuate numai în principal pe animale. Nu există nici un studiu de om real despre acest produs.

Prin urmare, nu iau aceste rezultate ca reflectând perfect modul în care ar lucra la oameni. Păstrați lectură examinarea noastră, și veți afla mai multe despre cercetările din spatele supliment cetone zmeură.

Acest studiu a soareci masculi testat daca RK spori de fapt lipoliza (distrugerea țesutului adipos) sau nu. Studiul a aratat ambele niveluri adiponectin au fost ridicate și metabolismul subiecților a fost accelerată.

Un alt studiu, efectuat pe șoareci, a testat acțiunea anti-obezitate de RK. Șoarecii au fost împărțiți în grupuri. Unul a primit o dietă de îngrășare; celălalt a primit aceeași dietă plus zmeură cetonă.

Rezultatele au aratat ca ambele grupuri de soareci castigat in greutate. Grupul care a primit Cetonele de zmeura au un câștig mai mic decât cel pe care tocmai a mâncat alimente nesănătoase. Acest lucru dovedește că nu te poți aștepta un miracol dacă mănânci nesănătos și nu exercită.

In cele din urma, acest studiu a reușit să demonstreze că zmeură cetonă este de succes în reducerea grăsimii din ficat si imbunatatit functiile antioxidante in soareci care au fost testate.

Cu toate acestea, trebuie să luăm toate aceste rezultate cu un bob de sare. În primul rând, a dat tău șoarecii doze foarte mari de supliment cetone zmeură. Ar fi extrem de riscant pentru un om de a consuma doze la fel de mare. În al doilea rând, nu ne putem baza pe rezultatele testelor pe animale-.

Pentru ca noi să ia în considerare orice dovedit, avem nevoie de studii umane.

Cum Iei cetona de zmeură?

Acum, că ați înțeles cum funcționează zmeură cetonă pe corp pentru a ajuta la pierderea de grăsime, să examineze modul în care să-l ia cel mai bine pentru rezultate optime. Este important să se ia doza corectă, iar timpul zilei luați supliment poate avea, de asemenea, un impact asupra eficienței acestuia. Producătorii de Wild cetona de zmeură sugerează să luați 2 capsule pe zi, cu un pahar plin cu apă (250 ml). Timpul ideal pentru a lua Wild cetona de zmeură este de aproximativ 30-60 de minute înainte de prima masă a zilei. Deoarece zmeură cetonă stimulează metabolismul, este mai bine să-l ia la începutul zilei (mai degrabă decât târziu în după-amiaza sau inainte de culcare), pentru că mai mult va continua să se miște pe tot parcursul zilei, cu atat mai multe calorii vei arde. Cu zmeură cetonă, sistemul este amplificat și gata de a expulza energie și vărsat de lire sterline, iar acest lucru este mai greu de realizat atunci când vă aflați în repaus sau adormit.

În cazul în care pot cumpăra zmeură Cetone?

Cu popularitatea extremă a produsului care a venit cu privire pe parcursul anului trecut, o întrebare mai bună ar putea fi în cazul în care nu se poate cumpăra cetone zmeură? Desigur, suplimentul este vândut în diverse magazine de vitamine și de sănătate, cum ar fi GNC, vitamina Mondială, Vitamina Shoppe, etc Acesta este vândut în farmacii, cum ar fi CVS si Walgreens. Este chiar și vândute în magazine mari, cum ar fi Walmart si Costco. Și, desigur, există sute de site-uri de internet, multe dintre care probabil ai auzit niciodată înainte. Și în aceasta constă problema pe care am menționat mai devreme: prevalența de hoți pe piața supliment on-line. În cazul în care achiziționarea de cetone zmeură de pe Internet este ruta pe care o alegeți, doar asigurați-vă că-l faci cu atenție.

Click aici cetona de zmeură Comanda acum!

Linia de fund

Așa cum am menționat înainte, nu există nici o dovadă concretă pentru a dovedi că acest supliment într-adevăr trăiește până la promisiunile sale înalte.

Așa cum am menționat deja, este greu pentru a obține cetone zmeură pură ca aproape toate marcile de suplimente disponibile sunt create numai sintetic o imitație a cetonelor reale.

În cele din urmă, este bine să vă reamintesc că nu suplimente veți obține rezultatul dorit, fără a urma un plan de dieta sanatoasa cuplat cu antrenamente regulate sau exerciții fizice.

Este dificil de a obține pur supliment cetone zmeură și nu este atât de eficient pentru pierderea în greutate contrar susținerilor companiilor care vand acest produs sub diferite nume fanteziste. Mersi că această comentarii Zmeura Cetone.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
CUMPARĂ ACUM »