Cetona de zmeură și de a pierde în greutate – Beneficii cetona de zmeură

Healthy Originile zmeură Cetone conține zmeură Cetone, un compus fenolic natural extras din zmeură. Aceasta crește producția de adiponectin, un hormon proteic utilizat de organism pentru a regla metabolismul lipidelor și glucozei. Nivelurile ridicate de sânge de adiponectin sunt asociate cu un risc redus de atac de cord, in timp ce un nivel scazut se gasesc la persoanele care sunt obezi si care au un risc crescut de un atac de cord.

În plus față de stimularea producției de adiponectina, Cetone exercita capacitatea de a activa lipază, o enzimă utilizată pentru a descompune grasimea in celulele adipoase, care este apoi utilizat ca „combustibil“. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că Cetone au capacitatea de a stimula norepinefrinei, un hormon care, printre altele, crește rata metabolismului și ajută arderea grăsimilor.

In orice caz. nu există suficiente informații disponibile pentru a ști dacă substanța este sigur de a lua ca un supliment de oameni. Efecte adverse potențiale includ trepidarea, bătăi rapide ale inimii sau tensiune arterială ridicată.

Producătorul recomandă luarea 1 capsulă de două ori pe zi. Nu există efecte secundare sau precauții speciale sunt emise de către producător. Puține comentarii de consum sunt disponibile on-line.

Revizuirea Zmeură Cetonă Plus ™

Cetona de zmeură Plus ™ este cel mai popular si eficient supliment pierdere în greutate naturale în Marea Britanie pentru bărbați și femei. Acest brand special, dezvoltat de Marea Britanie-Evolution Slimming, a mizat de asemenea, o cerere în SUA, Australia, Canada și câteva țări europene.

Nimic din lume supliment pierdere în greutate este la fel de puternic ca publicitate cuvânt-de-gura. Atunci când ceva funcționează, oamenii sunt fericiți să-și împărtăși rezultatele pozitive cu prietenii și familia.

Formula exclusivă în cetona de zmeură Plus ™ a fost dezvoltat în Canterbury, Kent de Evolution Slimming. Străin de produse de slăbire și de management de greutate, Evolution Slimming este cunoscut pentru dezvoltarea celor mai bune din clasa suplimente de dieta. Într-adevăr, produsele lor sunt cele mai populare și de încredere suplimente de sănătate și de pierdere în greutate din Marea Britanie.

Ia-cetona de zmeură acum!

Ingrediente cetona de zmeură Plus

Aflați ce ingrediente sunt utilizate în cetona de zmeură Plus:

Zmeură Cetonă
Ingredientul principal folosit in Zmeură Cetonă Plus este zmeură Cetone și , spre deosebire de multe alte suplimente conține de fapt cantitatea corectă a acestei enzime benefice.

De multe ori veți vedea lista de suplimente cetona de zmeură ca unul dintre ingredientele sale, dar nu se va lista de fapt, suma astfel încât este imposibil să știu dacă este de fapt eficient.

Fiecare capsulă cetona de zmeură Plus conține 100 mg de zmeură Cetone. Pe măsură ce ar trebui să consume două dintre aceste capsule pe zi, vei fi consumatoare de 200 mg recomandat de zmeura Cetone de zi cu zi.

Institutul de Optimum Nutrition a declarat că consumă mai mult decât această sumă recomandată „ar putea reprezenta un pericol pentru cei cu conditiile de sanatate care stau la baza“.

Mango african
Un ingredient dovedit pentru a stimula metabolismul, acesta oferă , de asemenea , multe alte beneficii de sănătate.

Acai Berry și Resveratrol
Aceste două ingrediente benefice sunt pline de antioxidanti care pot ajuta la imbunatatirea starea generala de sanatate.

Otetul de mere
Un alt ingrediente dovedit a ajuta slăbire.

Alte ingrediente
cetona de zmeură Plus conține , de asemenea , kelp, cafeina si grapefruit.

Are cetona de zmeură de lucru?

„Lipsesc în prezent cercetări fiabile privind utilizarea de zmeură cetonă pentru orice stare de sănătate la om. Este nevoie de cercetări suplimentare de înaltă calitate“, a declarat Catherine Ulbricht, farmacist senior la Massachusetts General Hospital din Boston si co-fondator al Colaborare naturale standard de cercetare, care analizează probe din plante si suplimente.

Doar o mână de studii preliminare au fost efectuate pentru a se uite la zmeură cetonă ca un ajutor de pierdere în greutate, și nici unul dintre acestea au fost efectuate la om. Dar studiile pe soareci sau celule au semnalat un efect potențial de pierdere în greutate. Un studiu din 2005 pe soareci hraniti o dieta bogata in grasimi gasite zmeură cetonă prevenit creșterea în greutate în ficat, și câștigurile de grasime viscerala ( „grăsime burtă“) care înconjoară organele, potrivit lucrării în revista Life Sciences.

Un alt studiu a arătat zmeură cetonă crescut descompunerea lipidelor (molecule de grăsime) în celulele adipoase. Lucrarea 2010 în revista Medica a constatat, de asemenea, Planta zmeură cetonă a stimulat celulele grase pentru a secreta mai mult de adiponectina proteine. Nivelurile scăzute de adiponectina din organism sunt mai frecvente in randul persoanelor care sunt obezi, iar cei cu diabet zaharat de tip 2.

Un studiu 2016 prezentat la conferinta Experimental Biology au descoperit ca soarecii care au fost hraniti cu o dieta bogata in grasimi castigat in greutate mai mica in cazul in care au fost hrăniți și zmeură cetonă, împreună cu acid elagic, o alta molecula gasit in zmeura. De asemenea, acest studiu a constatat că zmeură cetonă modificat expresia genelor in ficat intr-un mod care a apărut favorabil sănătății Soarece.

Cu toate acestea, un studiu de 2017 realizat de cercetatori din Danemarca au sugerat ca zmeură cetonă sine nu poate reduce nivelul de grasime corporala. In acest studiu, publicat in revista Food & Function, cercetatorii au descoperit ca soarecii hraniti cu o dieta bogata in grasimi si zmeura cetonă castigat in greutate mai mica comparativ cu șoarecii care nu dat zmeură cetonă. Dar șoarecii hrăniți-cetonă zmeura, de asemenea, nu a mâncat alimente la fel de mult ca soarecii care nu au fost hrăniți această moleculă, iar cercetatorii au ajuns la concluzia ca zmeură cetonă nu a reduce nivelul de grăsime dincolo de ceea ce ar fi de așteptat de la o dieta mai mic de calorii.

Cercetările preliminare a constatat, de asemenea, că zmeură cetonă – atunci când sunt aplicate direct pe piele – ar putea ajuta la combaterea semnelor de imbatranire. Un studiu din 2008 de 15 de persoane au aplicații de zmeură cetonă îmbunătățit atât elasticitatea pielii si cresterea parului peste cinci luni, potrivit studiului in revista Hormonul de crestere si IGF Research.

Cercetarea la soareci, si pe celule în creștere în vase de laborator, de multe ori inspiră mai mult de cercetare. Dar pentru rezultate care pot fi de încredere, doctorii cauta mai multe studii clinice umane ale unui produs chimic, cu mulți participanți. În general, Departamentul Apararii al SUA Centrul de Resurse Umane Performance consideră dovezi de pierdere în greutate pe zmeură cetonă ca „insuficientă“. Cercetare Natural Standard Collaboration natural sortat zmeură cetonă ca „C“ pentru cererile de probe pentru nici un beneficiu de sanatate.

Beneficii pentru Zmeura Cetone?

cetone zmeură au fost utile ca arome de alimente pentru mai mulți ani, și au fost chiar dovedit a fi benefică în industria cosmetică, cu un posibil beneficiu în a ajuta regenerarea parului si ajuta la întineri pielea. Din păcate, beneficiile dovedite de cetone zmeură nu par sa se intinda la pierderea in greutate. Suplimentele de zmeură cetonă nu mai poate fi în mod legal vândute în Regatul Unit, și având astfel încât să le cumpere online, adaugă un alt nivel de complicații, și de a găsi un bun, comerciant cu amănuntul on-line de încredere poate fi o provocare. Acestea fiind spuse, cel puțin cetone zmeură sunt foarte bine cunoscute, și au făcut obiectul unei cantități semnificative de atenție mass-media -, la rândul său, este posibil să se găsească ingredientul în produsele vândute de unele mărci de top din piața de pierdere în greutate. Popularitatea lor înseamnă, de asemenea, că este relativ ușor de a găsi recenzii independente de client al ingredientului.

Faceți clic pe Cumpara Zmeură Cetonă acum!

Studiile științifice care au fost efectuate pe cetone zmeură nu au produs rezultate negative, și poate sugera că cetone zmeură ar putea avea un impact moderat asupra pacientilor supraponderali încercarea de a pierde in greutate. Principala preocupare este faptul că până în prezent, au fost efectuate numai studiile pe mamifere mici, și deci nu există nici o dovadă directă că ingredientul va produce aceleași rezultate la om.

cetone zmeură găsite în suplimentele nici măcar nu sunt derivate din surse naturale, cum este cazul pentru o serie de alte ingrediente supliment pierderea în greutate, și într-adevăr, după cum poate fi de așteptat în funcție de numele lor. O notă pozitivă este că există puține efecte secundare raportate de cetone zmeură pe termen scurt, și nu par să-și modifice sistemul digestiv prea mult (așa cum este adesea cazul pentru suplimentele de pierdere în greutate). Există încă posibile reacții adverse legate de ingredientul; acestea sunt discutate în detaliu mai jos.

Care sunt efectele secundare?

Cele mai multe comentarii Zmeura Cetone afirmă că produsul este dovedit a fi de 100% ingredient natural. Unele studii arată că persoanele care sunt sub antidepresiva ar trebui să evite administrarea de pilule în timp ce pe anti-depresive.

Consultarea unui medic ar fi o mișcare înțeleaptă înainte de a începe pe pilula mai ales dacă în prezent sub orice medicament. Unele pot avea reacții alergice la ingredientul menționat, dar pentru toate rezuma totul nu există înregistrări care să ateste că are proprietăți de deteriorarea corpului cu utilizarea pe termen lung a produsului.

Dozare

Două capsule de zmeură Cetone complete ar trebui să fie luate cel puțin o dată pe zi. Nu luați mai mult de patru capsule pe zi. Deoarece acest supliment conține konjac, trebuie luate cu multă apă.

Efecte secundare posibile

Folosind zmeură Cetone complete ar putea avea unele efecte secundare și ar trebui să fie utilizat ca regia de către un medic. Acest supliment nu trebuie utilizat de către cei care sunt predispuse la diaree, deoarece conține sagrada crușin, un ingredient care poate exacerba această condiție.

Suplimentul poate provoca, de asemenea, disconfort în gât și este recomandabil să citiți eticheta înainte de utilizare. În plus, femeile gravide ar trebui să consulte un consilier medical înainte de a lua acest supliment.

marturii cetona de zmeură Plus

Există mai mulți utilizatori de zmeură Cetonă Plus, care și-au pierdut o cantitate considerabila de greutate. O astfel de persoană este Amanda din Marea Britanie, care și-a pierdut un incredibil de doi ani și jumătate de piatră în greutate.

Foarte recommendedShe pierdut în greutate prin utilizarea cetona de zmeură Plus alături de o dieta de sanatate si regim de exercitii.

ei nivelurile de energie au fost stimulate fără nervozitatea și alte efecte secundare frecvente asociate cu multe alte suplimente.

Puteți citi unele marturii de utilizator mai originale prezentate mai jos prea.

De unde să cumpere zmeură Cetonă Plus?

Cetona de zmeură Plus este un produs de calitate la un preț accesibil. Se face folosind ingrediente naturale dovedite astfel încât vă puteți aștepta să piardă în greutate, fără a se confrunta cu efecte secundare.

Cetona de zmeură Plus este disponibil pentru a cumpara on-line de la Evolution Slimming. O aprovizionare luni de 60 capsule va costa £ 19.95 ($ 31), care este considerabil mai ieftin decât multe produse disponibile on-line, în special cele care sunt oferite inițial ca „studiile“.

Există, de asemenea, pachete mai mari disponibile, care va asigura vă salva chiar mai mulți bani pe termen lung. De exemplu, pachetul de 6 luni este disponibil pentru £ 94,95 ($ 148), care este o economisire off RRP 60%.

Cumpărarea de la Evolution Slimming vă asigură primi un plan de dieta GRATUIT, cu 30 zile banii înapoi garanție. Acest magazin online oferă de asemenea magazine de încredere cumpărător de protecție.

Amintiți-vă cetona de zmeură Plus nu este disponibil pentru a cumpăra în magazine.

Click aici cetona de zmeură Comanda acum!

Garanția

O garanție de bani înapoi 30 la 60 de zile uimitoare este dat celor care vor cumpăra zmeură Cetone. Prin acest lucru se construiește încrederea comsumatorilor că produsul este eficient și că nu trebuie să vă faceți griji.

Concluzie

Pierderea in greutate este una dintre cele mai grele lupte mulți adulți trebuie să se ocupe. Poate fi greu știu cum să piardă în greutate cu nenumărate diete și produse care toate pretind a fi cele mai eficiente. Multe dintre aceste ajutoare dieta conțin substanțe chimice nocive, care pot face rău.

cetone zmeură este tot naturale și a fost aprobat de către mulți medici ca o alternativă sănătoasă la unele dintre cele mai periculoase suplimente de pierdere în greutate. Efectele secundare pentru acest produs sunt foarte minime și pentru cele mai multe, inexistente.

Spre deosebire de multe alte ajutoare de dieta, cetone zmeură ofera pierdere în greutate, fără a oferindu-vă efecte secundare neplăcute.

Multe boostere metabolismului face să vă simțiți nervozitate și vă oferă transpirații reci și palpitații ale inimii. O mulțime de suplimente determina sa ai miscari prea frecvente intestinale. Deoarece cetone zmeură este tot naturale șansele de a avea efecte secundare grave este foarte scăzută. Acest produs funcționează cu corpul tau, nu împotriva ei. Cu toate acestea, dacă doriți să greșească pe partea de precauție se consulte cu medicul dumneavoastră, astfel încât doi puteți alege un plan de pierdere în greutate, care va funcționa cel mai bine pentru obiectivele și stilul de viață dumneavoastră.

Pure cetona de zmeură Premium ar putea fi soluția la lupta cu pierderea in greutate. La fel ca toate ajutoarele de dieta există unele dezavantaje, dar pentru mulți clienți acest produs este singurul lucru care a lucrat pentru ei. Acesta este un ingredient sigur și natural, care a fost studiat intens și efectele pe care le au fost dovedite. Dacă sunteți obosit de a pierde nici o greutate cu dieta, atunci poate este timpul pentru a da Pure Zmeura Cetone Premium un try.

Elma Wulandari

Elma Wulandari

Elma Wulandari is an expert on diet, fitness, and nutrition who actively campaigns for a healthy lifestyle by proper workout routine.
Elma Wulandari
CUMPARĂ ACUM »